Realtek zvukovka (zadná) + Cooler Master predná (HD+AC)
Realtek zvukovka (zadná) + Cooler Master predná (HD+AC)
Zdravím postavil som si new pc, mam na deske realtek zvukovku + predný panel kde je moznost na sluchadla + mic a vzadu je moznost zapojenaia stereo/5,1/7,1 lenže mam taký problém funguje mi len predný panel (HD/AC).
Chcem sa spítať či stim niekto nemá skúsenosti či sa nedá zapojiť
Zadný+predný.
Na zadný 5.1 na repráky a dopredu sluchadla. Aby sa napr. stlmili ked pripojim sluchadla repráky a opačne.
Ďakujem za help.
Chcem sa spítať či stim niekto nemá skúsenosti či sa nedá zapojiť
Zadný+predný.
Na zadný 5.1 na repráky a dopredu sluchadla. Aby sa napr. stlmili ked pripojim sluchadla repráky a opačne.
Ďakujem za help.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Realtek zvukovka (zadná) + Cooler Master predná (HD+AC)
Máš tam kábel vedúci z predného panela s názvom AUDIO a ten zapojíš na do dosky. Hneď za jackmi zo zvukovky na doske máš slot na jeho zapojenie 
prave ze mám z predného panelu HD a AC97 koncovku. Ktorú mam zapojenú na doske. ( http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-coo ... .htm#popis )Michaelo napísal:Máš tam kábel vedúci z predného panela s názvom AUDIO a ten zapojíš na do dosky. Hneď za jackmi zo zvukovky na doske máš slot na jeho zapojenie
A na deske je integrovaná http://www.alza.sk/asus-m5a97-pro-d241257.htm
EDIT: Ktoru koncovku mam z predneho panelu zapojit ? HD ci AC ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Mala by tam vpasovať iba jedna 
Ja rovnako ako aj ty a každý iný mám dve. Jedná je HD Audio a druhá (nezapojená) je AC.97
Takže zapoj tú HD Audio
Ja rovnako ako aj ty a každý iný mám dve. Jedná je HD Audio a druhá (nezapojená) je AC.97
Takže zapoj tú HD Audio
no prave ze tu mam aktualne, a vtom prípade funguje aj predný panel aj zadný na doske ? naraz ? ci ako to je ?Michaelo napísal:Mala by tam vpasovať iba jedna
Takže zapoj tú HD Audio
-
Michaelo
Hardcore addict
Ano 
Funguju oba ale ak zapojis to predneho panelu sluchadla tak ti automaticky vypne zvuk z reproduktorov
Funguju oba ale ak zapojis to predneho panelu sluchadla tak ti automaticky vypne zvuk z reproduktorov
no ale mne tie zadne nefunguju wobec nevim co je z AMRU ci jenastavený ... musim kuknut prva bez panelu musia proste ist zvukovka co ?
-
xH4wK
Davno som mal dosku od gigabyte kde boli piny na mody tohoto zapojenia... ci ide len FP alebo zadny atp. checkni navod k MB.
už som to rzchodil
a zisitl som ze to je pekna blbost pretože ajtak na YT su len 2.0
tak som do zadu redukciama spravil 2.0 z 5.1 a do predu ked pripojim sluchatka vypne mi repraky. Luxus.
Dakujem za help LOCK
tak som do zadu redukciama spravil 2.0 z 5.1 a do predu ked pripojim sluchatka vypne mi repraky. Luxus.
Dakujem za help LOCK
-
Michaelo
Hardcore addict
Veď keď máš 2.0 repráky tak ich len zapojíš do zeleného portu nič viac.
A každá doska vypne reproduktory keď dáš slúchadlá. Je to spravená takto náročky
Takže LUXUS je správne slovo.
A každá doska vypne reproduktory keď dáš slúchadlá. Je to spravená takto náročky