Red alert 2
Red alert 2
Zdravim.
mam taky problemik s red alertom 2.ked zacnem hrat hru nie kampan ale cez LAN abo normal Skirmish proti kompu tak hram anio nie minutu a ma to vyhodi ze som prehral....neviete ako to vyriesit???
mam taky problemik s red alertom 2.ked zacnem hrat hru nie kampan ale cez LAN abo normal Skirmish proti kompu tak hram anio nie minutu a ma to vyhodi ze som prehral....neviete ako to vyriesit???
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Uz viem cim to bolo... vtedy som bol lamka.. cize asi crackom
ale ja som to riesil tak ze CDcko ktore normalne pytalo som dal do mechaniky a islo
TAKTO.. teraz akurat som si spomenul
ROBILO MI TO PRI (ORIGINAL HRE)
hmmm ako to vysvetlit... moc sa mi to nevyjasnuje... no takto
kamarat mal ORIGINAL Generals... ja som si to prekopiroval... nainstaloval vlozil CD ako pytalo a BUM.. vzdy mi vsetko rachlo a prehral som.. cize ISLO to len s ORIGINALom.. ked som vlozil to napalene chovalo sa normalne az na to ze mi to znicilo vsetko.. no ale ked som vlozil Original uz to islo normalne...
riesi to zrejme crack
ale ja som to riesil tak ze CDcko ktore normalne pytalo som dal do mechaniky a islo
TAKTO.. teraz akurat som si spomenul
ROBILO MI TO PRI (ORIGINAL HRE)
hmmm ako to vysvetlit... moc sa mi to nevyjasnuje... no takto
kamarat mal ORIGINAL Generals... ja som si to prekopiroval... nainstaloval vlozil CD ako pytalo a BUM.. vzdy mi vsetko rachlo a prehral som.. cize ISLO to len s ORIGINALom.. ked som vlozil to napalene chovalo sa normalne az na to ze mi to znicilo vsetko.. no ale ked som vlozil Original uz to islo normalne...
riesi to zrejme crack
jaj no to ti uz nepomozem, som zabudol prepac, ale ked sa to rozhodnes preinstalovat tak to mozes prepisat...dexxxy napísal:povies mi este pls ako ho mam prepisat v registroch?dik
nevie niekto ako sa to da prepisat v registroch???
edit: Šu-Do: kamosovi to zase robilo aj ked si to nainstaloval z napaleneho cdcka, a ked dal reinstall tak mu to slo...