Porsim ale velmi chcem si kupit hru Red orchestra z hypernovi ale neviem ze ako sa na ten steam zaregistrovat a nechcem kupovat hru ked ju nebudem vediet spustit ze ako z tym steamom to je ako sa nan zaregistrovat ci je to tazke a ci si heslo vymisim alebo ako prosiim poradte
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 21:16 )
A este hra sa to zadarmo cez ten steam alebo je to zpoplatnene ako napr. WoW ?
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 21:06 )
Tak aspon mi poradte ze ked preinstalujem windows a vymaze mi red orchestru ci ju budem moct zase nainstalovat a pouzit ten isty Cd key
nekupuj red orchestra.mám originál a neviem zaregistrovať hru po preinštalovaní OS.pol dňa som sa riadil ich komplikovanými pokynmi na steam stránke,no márne čakám na nové heslo.nikdy viacej od nich nekúpim nič
nemôžem z vás
stačí si stiahnuť klienta zo steampowered.com, nainštalovať, spraviť si u nich účet a zaregistrovať CDkey. v hrách sa objaví nová nenainštalovaná hra. dá sa inštalovať a keď sa stiahne, tak sa môže hrať. nič ťažké. a meno a heslo k Steam účtu nikomu nedávať a dorbe si pamätať
Dobry den,prosim vas poradte mi ako mam spustit Red Orchstra.Lebo ked to nainstalujem aj steam aj DiectX tak dalej neviem co mam robit.PORADTE lebo budem smutny