Red orchestra: Ostfront 41-45

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Hra na red orchestra vela ludi?

Ano
4
29%
Nie
10
71%

Celkom hlasov: 14

Bilingo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bilingo »

Porsim ale velmi chcem si kupit hru Red orchestra z hypernovi ale neviem ze ako sa na ten steam zaregistrovat a nechcem kupovat hru ked ju nebudem vediet spustit ze ako z tym steamom to je ako sa nan zaregistrovat ci je to tazke a ci si heslo vymisim alebo ako prosiim poradte :(

//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 21:16 )
A este hra sa to zadarmo cez ten steam alebo je to zpoplatnene ako napr. WoW ? :oops:

//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 21:06 )
Tak aspon mi poradte ze ked preinstalujem windows a vymaze mi red orchestru ci ju budem moct zase nainstalovat a pouzit ten isty Cd key
:(
boris97
Novice
Novice

red orchestra

Príspevok od používateľa boris97 »

nekupuj red orchestra.mám originál a neviem zaregistrovať hru po preinštalovaní OS.pol dňa som sa riadil ich komplikovanými pokynmi na steam stránke,no márne čakám na nové heslo.nikdy viacej od nich nekúpim nič
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

nemôžem z vás :lol:
stačí si stiahnuť klienta zo steampowered.com, nainštalovať, spraviť si u nich účet a zaregistrovať CDkey. v hrách sa objaví nová nenainštalovaná hra. dá sa inštalovať a keď sa stiahne, tak sa môže hrať. nič ťažké. a meno a heslo k Steam účtu nikomu nedávať a dorbe si pamätať :wink:
patulik300
Novice
Novice

POMOC

Príspevok od používateľa patulik300 »

Dobry den,prosim vas poradte mi ako mam spustit Red Orchstra.Lebo ked to nainstalujem aj steam aj DiectX tak dalej neviem co mam robit.PORADTE lebo budem smutny :cry: :cry: :cry: :? :cry:
Napísať odpoveď