Reddit

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Reddit

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Dám to sem, lebo tá druhá téma o Reddit, je pravdepodobne už mŕtva.

Dnes som narazil na video, kde sa hovorí o tom, že Reddit predáva (alebo už predal) užívateľské dáta. Viac vo videu nižšie, chalan to tam všetko podrobne popísal. Kto ste tam zaregistrovaný, tak si to vypočujte, lebo Reddit o tejto skutočnosti, vraj svojich užívateľov, neinformoval.

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

dobry web aj keď trochu ineho zamerania je napr. https://www.quora.com/
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Na quore pozerávam: https://www.quora.com/profile/Misha-Firer

To obchodovanie s dátami môže byť odpoveď prečo "lovia" nových pre Reddit, teda prečo som dostal z neho mail - aj nemusí.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak prave zrusili new.reddit.com, teda druhu generaciu reddit, najstarsia je old.reddit, nova je www.reddit a ta medzi bola new.reddit, ta sa dala pouzivat pomocou rozsirenia Redirector, ale teraz to uz nejde, zrusili to uplne.

Novy vzhlad je pre mna nepouzitelny, nema kompaktny rezim zobrazenia, teda iba zoznam bez miniatur a nahladov ako tu na hojku, nefunguje usporiadanie podla datumu, ma strasny dark mode co taha oci, Dark reader tam nefunguje, mrzne s nim Firefox, ma bocny panel, nema zobrazenie prispevku nad zoznamom s X tlacidlom, tak je nutne sa vracat spat s Alt+left a je tam este mnozstvo bugov, je to strasne.

Hladal som rozne alternativy, rozsirenia, posty na reddit, ale tie existujuce su pre mna nedostatocne, no ak by to niekoho zaujimalo, tu je odkaz:

https://www.reddit.com/r/ReturnNewReddi ... ttle_less/

Ak by ste nasli nieco lepsie, alebo by vratili new.reddit.com, tak napiste.
Fglx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fglx »

Všimol som si, tiež som ho používal. Nevadí, to nove sa dá tiež. Na Edge bez problémov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pride mi to dost vtipne ze ja stale pouzivam extension ktory mi meni new.reddit na old.reddit a teraz uz je addon co meni www.reddit na new.reddit :D
mne totiz aj to new prislo dost nepouzitelne.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mne sa nepaci old.reddit ani www.reddit, paci sa mi new.reddit, tiez som pouzival rozsirenie Redirector, ktore menilo www.reddit na new.reddit, ale uz nefunguje, new.reddit vypli uplne, ak ti stale funguje, napis postup, prosim.
Napísať odpoveď