registracia na bwin.com

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

registracia na bwin.com

Príspevok od používateľa Deco »

Caute, je ta registracia zdarma alebo budem musiet vlozit nejaku sumu? Ide mi len o to aby som tam mohol pozerat sportove prenosy. Vie niekto poradit???
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ja som na bwine registrovany a ziadne poplatky som neplatil. sice hravam len poker a neviem ci na sledovanie musis vlozit do hry nejaku sumu ale samotna registracia je urcite bezplatna.
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

ten poker sa tam da hrat zdarma?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Deco napísal:ten poker sa tam da hrat zdarma?
v casine mozes hrat aj zdarma len tak pre zabavu aby si vyskusal ake to je. ci aj poker to neviem lebo ja som iba tipoval a hral ruletu. samozrejme za prachy ale uz sa tomu nevenujem :-)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

zdarma byvaju napriklad aj turnaje, denne je dva krat turnaj o tusim 300 dolacov rozdelenych medzi 30 najlepsich. Ide to raz tusim o pol tretej poobede(presne neviem) a raz o polnoci. Registracka byva hodinu aj pol pred zaciatkom, do piatich minut je turnaj plny.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: registracia na bwin.com

Príspevok od používateľa Mateq »

Deco napísal:Caute, je ta registracia zdarma alebo budem musiet vlozit nejaku sumu? Ide mi len o to aby som tam mohol pozerat sportove prenosy. Vie niekto poradit???
Je to tak ako ti tu už napísali. Stačí sa registrovať a na sledovanie na livebete ti to stačí. Len neviem, či chceš sledovať livescore - ak ano OK ale ak chceš aj live video, tak to je dosť na nič, rozlíšenie malé, a ponuka tiež nič moc. Na to je lepšie volajaky Sopcast alebo tak (najdeš na hojku navody).

Inak ak by sa chcel niekto registrovať, tak tam je funkcia doporuč priateľovi, obaja získajú nejaký bonus.. Tak sa niekto môže ozvať :D
Napísať odpoveď