Reinstal Windowsu na HP Pavilion dv7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Reinstal Windowsu na HP Pavilion dv7

Príspevok od používateľa Viper1121 »

Dobry den.... dnes sa mi dostal do ruk tento notebook... moj problem je v tom ze ho neviem zapnut lebo je na nom heslo (nie je je kradnuty, doniesla mi ho mama len musela odist a nestihla mi povedat heslo lebo som nebol doma a som nedockavy)... takze, ked zapnem notebook, pyta sa ma ci chcem vojst do BIOSu... dam ze ano... tam nastavim aby mi ako prve citalo CD/DVD mechaniku, ale aj tak mi ju nechce citat... HP mam prvy krat... na stolovom PC a na starom notebooku ACER mi vzdy pisalo nieco ze "Press any key to boot from CD" ... no tuto to nerobi... tak neviem ako dosiahnut to aby mi bootovalo s mechaniky... na DVD mam Windows 7... nie original, ale tym to asi nebude... dakujem za odpovede :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Reinstal Windowsu na HP Pavilion dv7

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

http://www.hojko.com/intalacia-xp-t143921.html toto máš v podstaťe to isté
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

to som skusal nastavit... no nepomohlo... ale dik... teraz mam novy problem... v praci poradily, aby som vytiahol baterku (BIOS baterku nie tu co napaja notebook) tak som vytiahol na nejakych 15min... no teraz ked zapinam notebook, tak je len cierny obraz, DVD romka sa chvilku toci potom prestane ... obraz cierny aj po pol hodine neviem co s tym je.... neche sa zapnut... dik za rady
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

to vytiahnutie baterky bolo pomerne zbytočné, a kvôli heslu preinštalovávať Win je dosť neefektívne, na stránke http://hiren.info by si si vyrobil bootovacie CD alebo USB s password breakerom a jednoducho by si si vynuloval heslo a ideš :)
Napísať odpoveď