reklamacia mobilu htc, uznaju mi?
reklamacia mobilu htc, uznaju mi?
zdravim, mam mobil htc one v a mam taky problem že už od začiatku keď ho mam, mam problem s blutetooth, ked odosielam subor tak sa mi to v polovici alebo pred koncom sekne a napiše odosielanie zlyhalo. niekedy sa to podari odoslať do konca ale to len male subory, da sa to nejak opraviť alebo reklamovať? dalši problem je že mi nefunguje tlačidla na ovladanie hlasitosti a tlačidlo horne, musim ich silnejšie stlačať. no problem tu je taky že mobil mi spadol a mam na rohu puknute skličko je to len take drobne, uznaju mi reklamaciu na bluetooth aj tlačidla aj keď mam puknute skličko?
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: reklamacia mobilu htc, uznaju mi?
to s tym bluetooth ti tak maximalne preinstaluju FW ..co si mozes aj doma.. ale s tym tlacitkom... pokial tam mas nejake mechanicke poskodenie tak to na 99% nevyreklamujes 
tie tlačidla mi nereaguju nie vinou toho padu. no skušal som bluetooth ked posielam do android telefonu tak v pohode rychlo to prejde ale akonahle posielam do nokii tak to nejde skušal som aj na viacerych telefonov.
HTC má v SR a ČR kvalitný autorizovaný servis. Nemal som s nimi žiaden problém. Mobil bol opravený za dva dni + 2 dni tam a 2 späť kuriérom. Kuriéra objednali a zaplatili oni. Ak to neuznajú ako servisnú opravu, vyzvú ťa o dodatočné preplatenie, ale ešte pri dohadovaní podmienok ti spravia predbežnú cenovú ponuku, tak vieš na čom si. S ich servisom som nemal problém a fakt patrí k tým najlepším. Nebál by som sa toho ak máš mobil v záruke.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ten BT nie je vina BT, bluetooth funguje, ak ti to ide dobre medzi PC a telefónom a dvomi droid telefónmi tak BT problém nie je(teda to nie je HW chyba, skôr nejaká SW chyba, ale to servis neopravuje) a osobne tie tlačítka si mal reklamovať hneď, neviem na čo si čakal, teraz po páde im ťažko vysvetlíšm, že tlačítka pred pádom nešli tiež...
bol som dnes v orangi no uznaju mi reklamaciu a všetko lenže problem nastal že mi vraj chyba nejaky zaručny llist od orageu jeden mam od htc lenže ten je nepotvrdeny a pre nich nepotrebny a druhy ma byť nejaky čo som dostal k zmluve. mobil som kupoval cez internet a viem že som dostal zmluvu a mobil v krabičke no lenže ten zaručny list sa mi zda že som nedostal ale že keby niečo tak mi vystavia novy. kupoval niekto mobil cez eshop orange a dostal ten zaručny list?