Reklamacia salky
Reklamacia salky
Zdravim, chcem sa poradit, ci nemate niekto s niecim podobnym skusenosti resp. ci to mam nejak riesit alebo mam proste smolu. Kupil som si v januari kristalove salky, ktore neboli uplne lacne. Vcera som do nich chcel urobit kavu, teda salku som klasiky najprv nahrial a dal do kavovaru. Akonahle tam zacala tiect kava, salka praskla. Salka je urcena aj na pripravu kavy, co mi potvrdili aj v obchode, no takisto mi povedali, ze mam smolu, ze reklamovat to nejde. Myslite si, ze to ma nejaku sancu na uspech, ak by som to dalej riesil? Dakujem.
Re: Reklamacia salky
Ako chces dokazat, ze salka praskla pri tom ako tam tiekla kava a ze si ju nerozbil ked ti spadla? Podla mna nemas sancu toto vyreklamovat. Jedine to poslat na reklamaciu, aby ti to zamietli. A nasledne ak by si zvysne salky poslal znalcovi, ktory spravi posudok s tym, ze tam naleje kavu ako si to robil ty, respektive daku horucu vodu. Cele si to zaplatis na svoje naklady a potom sa mozes domahat cez SOI zamietnutiu reklamacie, pripadne sud.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
kolko stali?
60€ kus, draha kava to bola 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
fuh, tak to je teda dosť 
ja by som skusil druhu salku natocit, ako sa do nej robi kava a potom praskne.. 
cinges: neviem, ci to myslis ironicky, vyznelo mi to tak…. Druha to prave prezila, tato malo evidentne nejaky kaz.
A kebyže skúsiš napísať do tej sklárne, čo sa ti stalo? Akože jasné, nemusia ti veriť, že si si šálku nerozdrbal sám. Ale kvalitná firma sa spozná aj podľa prístupu k zákazníkom a či vedia proaktívne riešiť aj takéto neštandardné situácie.
nemyslim to ironicky, asi jedine ako im ukazat, ze sa to tak naozaj stalo. Ale urcite ako ephramko napisal, napisat priamo do sklarne by nebolo odveci..
Tak nakoniec mi to vyreklamovali, ale vynimocne, na druhykrat uz nie. Kazdopadne viem aj kde nastal problem. V eshope pisali, ze vhodne aj na pripravu horucich napojov, a pani z obchodu mi to aj potvrdila, ze mozem pouzit aj priamo z kavovaru. Priamo vyrobca ma upozornil, ze len max 50C.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
a čo si do takej šálky nalejem, keď max to má mať 50c? 
Bolo mi povedane, ze to mas pripravit inde, a do toho to uz len preliat…
Vlaznu vodu, mlieko z chladnicky, popripade vychladnuty caj
to je ako ked si kupis tenisky co nie su do dazda. lebo ked idem niekam von a zacne prsat tak z ruksaku vytiahnem druhy nepremokavy par ktory tam neustale nosim pre istotu...
od takeho vyrobcu by som uz nic nekupil a dal si tu namahu napisat recenzie kde sa bude dat.
od takeho vyrobcu by som uz nic nekupil a dal si tu namahu napisat recenzie kde sa bude dat.
Čaj by sa mal správne pripravovať v čajníku, až potom rozlievať. Ale ak tá skláreň robí ozdobné sklo, tak sa stavím, že aj ich čajník bude rovnako na figu ako tie šálky.
A hej, to sa volá, že "módna obuv" a máš tam výslovne napísané, že taká obuv nie je vhodná do vonkajšieho prostredia. To má človek nosiť, keď leží doma na posteli a pozerá telku.
Raz som bol takú obuv reklamovať v deichmane a páčili sa mi, tak som chcel nový pár. Keď mi predavačka priniesla krabicu, tak tie nové už boli rozpadnuté a to ich nikto ešte nenosil. 
A hej, to sa volá, že "módna obuv" a máš tam výslovne napísané, že taká obuv nie je vhodná do vonkajšieho prostredia. To má človek nosiť, keď leží doma na posteli a pozerá telku.