reklamacia

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
crank139
Medium Star
Medium Star

reklamacia

Príspevok od používateľa crank139 »

zdravim kupil som pred dvoma mesiacmi notebook s ktorym so vycestostoval do zahranicia no po tyzdni pouzivania mi cely zblbol a nedalo sa snim anni pohnut a potreboval som nejaky nb mat tak som tam jednoducho nahodil iny win(predtym tam bol win 8 a ja som tam nahodil win 7) no ten zblbol znova a znova tak ked so sa vratil odnesol som ho do jednej opravovne nech sa nato kuknu odbornici a povedali mi tam ze tento mesiaac je to uz treti s tyachto nb ze ak zblbne znova poslat na reklamaciu ze ide o seriovu chybu(kupoval som ho z alzy)noa a ten nb jasna vec znova zblbol je totalne spomaleny proste najradsej by som ho vyhodil z okna, uznaju mi reklamaciu potom ako som tam reinstaloval win? respektive mozem ziadat o vratenie penazi? dik
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: reklamacia

Príspevok od používateľa audiotrack »

uznajú, ak je ten win7 čo si tam dal legálny. Inak ti môžu povedať, že problém spôsobuje pirátska verzia. Na takú ti nikto nedá záruku že sa bude správať tak ako sa má. Ale pokiaľ je legálny (alebo tam nahoď linux) tak nie je dôvod aby neuznali. Ty si kúpil hardware so softwérom. Softwér je v poriadku, hardware ideš reklamovať
crank139
Medium Star
Medium Star

kludne tam nahodim spat win8 kedze na spodnej strane nb mam licencny kluc, mozem ziadat aj vratenie peniazi?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mozes ziadat peniaze po tretej rovnakej alebo po stvrtej roznej reklamacii.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

...iba keby ti to nevedeli opravit... novy tovar alebo peniaze...
crank139
Medium Star
Medium Star

akurat som tam nahodil povodny win 8 no predtym som si nevsimol ale na spodnej strane nb mam iba nalepku win8 a zioadny licencny kluc ako to byvalo pri kupe nb s win7, nebude vadit ak ten win nebude aktivovany?inac vobec tomu nerozumiem ale teraz mi nb bezi v pohode ale som si isty ze do troch dni urcite prestane fungovat ako ma, ako je to mozne kde moze byt problem???

//autoeditácia príspevku (25 Júl 2013, 20:59)
nikto fakt nevie preco sa to deje? :?
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

A co im chces pri reklamacii povedat? :D :D ze mmnentalne funguje ako ma, ale on urcite zblbne nie? Pokial nemas konkretny problem tak co chces reklamovat? Zoberu si ho, dva tyzdne h neuvidis a napisu ze nezistili zavadu
crank139
Medium Star
Medium Star

teraz som mal na mysli ze preco po preinstalovani bezi par dni dobre a potom zblbne, ono to tak bolo aj hned potom ako som ho kupil takze urciet to nebude mojou zlou instalaciou
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

asi sa ti stiahne nejaky update ktori ti nerobi dobrotu .... v robote som riesil jeden problem bol stiahnuty update na javu ale nebol nainstalovany .... nedalo sa skoro ani pohnut mysou... po nainstalovani PC bezalo ako hodinky....
crank139
Medium Star
Medium Star

strapaty napísal:asi sa ti stiahne nejaky update ktori ti nerobi dobrotu .... v robote som riesil jeden problem bol stiahnuty update na javu ale nebol nainstalovany .... nedalo sa skoro ani pohnut mysou... po nainstalovani PC bezalo ako hodinky....
teraz sa mi po par dnoch aktualizoval windows a hned po restarte ten nb scvokol asi je to tym, ako najdem aktualizacie ktore sa tam nainstalovali aby som ich odstranil?

//autoeditácia príspevku (27 Júl 2013, 19:12)
fakt nikto nic? :? nechchem ho ho kazdy preinstalovavat
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak ho preinstaluj a nedavaj tahat aktualizacie :wink:
crank139
Medium Star
Medium Star

a neda sa to inak? :?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

daj stiahnut aktualizacie manualne .... a tma si moze pozriek ktore sa ti stiahli ... len problem je zistit ktora ti to robi....
skus dat najskor nainstalovat len kriticke ... tak by sa ti mal zmensit mnozstvo moznosti .... a po jednej istalovat dvolezite :D
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

bože rady ako keby ste ich strieľali z brucha alebo veštili z polievky...
čo takto urobiť nejaké testy pred tým ako začnete trepať čo to spôsobuje,
teraz ide dobre alebo blbne, o aký NB sa presne jedná, skús otestovať HDD, rýchlosti napr cez HDtune, teploty, v správcovi procesov pozri nakoľko je vyťažená RAM a procesor a takisto nakoľko je vyťažená GPU

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2013, 16:42)
takisto ovládače si nainštaloval ? od dosky a ostatné ?
crank139
Medium Star
Medium Star

zdravim windows som znova preinstaloval a vypol som aktualizacie ako pisal strapaty a od vtedy mi nezacal blbnut blbnut a preslo vyse 10 dni co vtedy tak dlho nevydrzal,
hrban: mam sony vaio sve1512e6ew , ano ovladace som stahoval zo stranky vyrobcu
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

ked instalujes Win7 vypni UEFI stava sa to ze NB sa po case chce opravovat sam Recovery mod alebo sa spomali, po vypnuti UEFI v biose vy to malo ist ok
Napísať odpoveď