Reklamacia v pomaranci :)
-
Spiro
Star
- Kontaktovať používateľa:
Reklamacia v pomaranci :)
Cawte je idem dat reklamovat fon ktory som si kupil cez pausal v orange....mozte mi povedat ako to bude prebiehat budem cakat 30 dni kym zistia ze fon je poskodeny nie mojou vynou a vymenia miho alebo ako ??
-
Cenayus
Medium Professional
Re: Reklamacia v pomaranci :)
nieco si vymyslia a nereklamuju ti ho:DDDDDspiro napísal:Cawte je idem dat reklamovat fon ktory som si kupil cez pausal v orange....mozte mi povedat ako to bude prebiehat budem cakat 30 dni kym zistia ze fon je poskodeny nie mojou vynou a vymenia miho alebo ako ??
nemam tusaka ked je v zaruke tak ti ho asi vymnia po urcitej dobe a nabidnu ti nejaku nahradu nejaky siuemens a35 abo tak...
-
johny17
Medium Star
ja som bol davat reklamovat dva krat a moj bracho raz...stale uznali reklamaciu...a ziadnu nahradu nedavali...ako je to mozne?u vas davaju?Cenayus napísal:nieco si vymyslia a nereklamuju ti ho:DDDDD
nemam tusaka ked je v zaruke tak ti ho asi vymnia po urcitej dobe a nabidnu ti nejaku nahradu nejaky siuemens a35 abo tak...
Pokial jeden fon reklamujes 3x s tou istou vadou, tak po 3. reklamacke Ti ho vymenia.
Doba vybavenia reklamacie zavisi od toho, ci to reklamujes cez Orange alebo ides priamo do autorizovaneho servisu (o tom servise sa informuj priamo na pobocke Orange, ze ktory uznavaju). Cez Orange to trva aj niekolko tyzdnov.. v autorizovanom servise mozes mat uz na druhy den.
Doba vybavenia reklamacie zavisi od toho, ci to reklamujes cez Orange alebo ides priamo do autorizovaneho servisu (o tom servise sa informuj priamo na pobocke Orange, ze ktory uznavaju). Cez Orange to trva aj niekolko tyzdnov.. v autorizovanom servise mozes mat uz na druhy den.
presne tak,a co sa tyka nahrady tak im das do zalohy 3000 a oni ti pozicaju nejaku sunkubrm napísal:Pokial jeden fon reklamujes 3x s tou istou vadou, tak po 3. reklamacke Ti ho vymenia.
-
Cenayus
Medium Professional
sestre sa pokazil mobil a ked ho dali opravovat tak jej dali nahradu docasnu taks omt o mysleljohny17 napísal:ja som bol davat reklamovat dva krat a moj bracho raz...stale uznali reklamaciu...a ziadnu nahradu nedavali...ako je to mozne?u vas davaju?