Kúpil som si dosku MSI K9N Ultra 2F,všetko pozapájal a pri zapnutí PC mi vypísalo toto
******* Warning: Unknown Processor Revision *******
The processor(s) installed in your system are of an unknown revision.
Please contact your BIOS vendor for appropriate updates.
Fatal Error... System Halted
Na internete som zistil,že to robí na viacerých doskách MSI K9N s chipsetom nVidia nForce 570,nezávisle na použitom CPU.Tak som dosku vymontoval a dal reklamovať,v predajmi mi povedali,že sa na to pozrú a dajú mi vedieť,po týždni čakania som sa išiel informovať,že čo a ako a predajca mi povedal,že dosku poslal do opravy.Z toho som bol dosť mimo a preto prosím o radu,že ako postupovať.Aj ked mi tu dosku dajú opravenu,tak ju nechcem,lebo si myslím že Pri výskyte neodstrániteľnej vady, ktorá bráni riadnemu užívaniu veci na daný účel, má spotrebiteľ právo buď na výmenu veci alebo na odstúpenie od zmluvy (vrátenie peňazí). Záleží len na kupujúcom, či si uplatní právo na výmenu alebo vrátenie peňazí. Ak si však zvolí jedno z týchto práv, nemôže už túto voľbu sám jednostranne meniť. to nedokážu dať do 100% stavu a kupujúci ma právo na kúpu bezchybného výrobku.Teda ako postupovať,aby mi vrátili prachy,alebo vymenili tovar? a čo si o tom myslíte,že posielajú neopravitelnu dosku do opravy a daju mi naspäť iba nejaký polepený šmejd,ktorý aj tak nebude fungovať na 100%?
Dakujem