Tak dnes je už druhýkrát čo som mal nejaký hovor od niekoho koho nepoznám a ani som nedával moje číslo. Teraz to bolo z 0911775399, že je z nejakej Švajčiarskej spoločnosti či odkiaľ a či mám čas... slušne som ho poslal do preč- že teraz ani nie. Nabudúce to vypnem hneď. Neviete odkiaľ sa môžu dostať k môjmu číslu? A mal dnes aj niekto iný tento hovor?
mne uz volali dva krat a raz som zavolal ja im teda, ked mi prvy krat volali, tak som to nemohol zdvihnut a zrusil som ich.. cez prestavku som im zavolal, ze kto to je a co chcel... a tiez neviem odkial maju moje cislo
na nete je telefonny zoznam, v zlatych strankach ak nemas utajene cislo si tiez... treba slusne poslat DPC ze nemas zaujem, nech ta viac nekontaktuju lebo to zacnes riesit
Lenže moje číslo nie je v zlatých stránkach a ani nikde. Proste mi len ide o to ako si niekto môže dovoliť buzerovať cez mobil, kde nájde číslo aj keď je utajené a či ten istý volal aj niekomu inému.
Mne tiež volali, či mám čas na nejaky test, že 15 minut. Nie, teraz nemam čas. Oni že tak inokedy (to určite, pomyslel som si ). Nevolali mi včera zas? Som tej slečne povedal, že nemam rad dotazniky a nič jej nebudem odpovedať.. Snáď to už pochopila..
Mne co volali ludia na mobil, ale hlavne na pevnu tak som dvihol a ona na mna ze ci mam cas, ze so mnou chce urobit kratky prieskum alebo dotaznik a ja som jej povedal, ze nemam cas, dopocutia. Kazdeho jedneho co chce prieskum tak ho takto odfajcim.
No nemyslim ze je to prave zucastnenim sa sutaze na fony.sk to je relativne mala az sukromna stranka a pochybujem ze by majitel poskytoval tieto udaje tretim stranam
mne este na mobil nevolali.. a pritom som daval viackrat cislo niekde do sutazi a tak..ale na pevnu uz viackrat a stale ich odmietnem...viackrat to uz bol t com s ich trapnou ponukou na net
Presne, t-com vola vzdy aj mne, ci nechcem zmenit program pevnej linky na iny, ci nechcem ich magio tv a ci nechcem internet.Vzdy jim poviem, ze nic nechcem menit, keby som nieco chcel tak sa zastavim na ich pobocke a zmenim si to tam.