reklamy

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

co o tyzden? o mesiac a potom to pozeras jak taky deges styristokrat a uz ta uputavka odradza od toho aby si to vobec niekto pozrel. skor to vo mne vyvolava taky pocit, ze a just si to nepozriem. vo vas nie?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Uputavka..ako kedy. Ked si chcem nieco pozriet, tak mi je jedno, ci chodi na to uputavka uz mesiac vopred alebo nie :). Lenze ja som taky ignorant, ze aj ked davaju tu reklamu 20krat za den, tak sa stane, ze ja ju ani nezaregistrujem :D, pretoze zvacsa si vyberiem film pri prehliadani TV programu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale niektoré reklamy sú v pohode, napríklad taký renault clio.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

audiotrack napísal:ale niektoré reklamy sú v pohode, napríklad taký renault clio.
vo vseobecnosti su podla mna dobre reklamy na auta. asi to bude tym, ze nemaju potrebu robit vsetko nasilu smiesne a zaroven si mozu dovolit zaplatit svetovu spicku v oblasti reklamy... najviac sa mi ale pacia reklamy na CNN, v ktorych sa prezentuju jednotlive krajiny
Phobos^KE
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Phobos^KE »

jj ta reklama na renault clio je pecka :lol: :lol: ale fakt reklamy niektore mi dost lezu na nervy a tak ako som spominal v prvom prispevku ze daju reklamu potom tri minuty ide serial a konec casti a potom zas tie iste reklamy ako pred tromi minutami to by som musel mat vypadky pamate aby som si to nepamatal :lol:
Napísať odpoveď