Remeselné pivá

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Remeselné pivá

Príspevok od používateľa matoa »

O pivách tu je pár tém, ale možno by bolo fajn mať samostatne pre tieto.

Ja sa s pivom nekamarátim, ochutnám len občas niečo čo bežne nie je v krčmách či obchodoch.
Len nech to nie je tmavé pivo, to ozaj neznášam.

Natrafil som v LV na obchod s remeselnými pivami - a reku toto je to, čomu dám šancu.

Clock - rýbezľové - pekná farba, pekná vôňa, no mne chutilo ako pokazený ríbezľový džús :D
Škoda, že to je taká veľká fľaša, nikto ho nechce dopiť. Ale aj ma na to upozornili, že je dosť kyslé a málokomu chutí.

Druhé som mal Kaltnecker Autumn - je v ňom ževraj broskyňa. Toto je pivo, ktoré ma presvedčilo aby som vyskúšal aj ďalšie.

Tak som sa chcel spýtať, či takéto pivá pijete a aké by ste odporučili vyskúšať.
Ďakujem
Prílohy
IMG_20200119_072935.jpg
IMG_20200224_203833.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Remeselné pivá

Príspevok od používateľa aacid »

tieto ochutene piva su vacsinou nic moc. respektive treba davat pozor, niektore ako ten autumn je take skor s jemnym naznakom ovocia, ten clock je vyslovene ochutene pivo.

ale inak clock je super pivovar, casto ich kupujeme. najradsej mame ale asi matusku, cesky pivovar ale da sa kupit aj u nas v pivnych obchodoch. neviem ako tam u teba, ale my co chodime do obchodu tak vzdy je tam niekto kto sa velmi rad porozprava a poradi a vzdy poradia dobre.

ja preferujem klasicku IPU, hentakym ovocnym cutam sa vyhybam uz, lebo tiez som raz kupil 2 litre nejakeho pomarancoveho dzusu kupil a nikto to nechcel a ja som to s placom dopijal lebo mi bolo luto tych penazi.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som dopíjanie s plačom nemal :D Dal som ho ocinovi, tomu chutilo.

No kým som sa vychystal, tak obchody zavreli -_-
Ale majú eshop, tak vezmem niečo z Liptovaru keď naskladnia.
A tento Clock //del - reklamu na weby pre kamaratov co si programoval tu skus robit niekde inde
že by som mu dal ešte jednu šancu, keď si spomínal, že je to super pivovar.

Ešte som chcel pohľadať Brontvai z Kvačian, ale akurát pozerám, že už dávno zavreli :(
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Ak zacinas, tak ten Clock nebola najstastejsia volba. Kedze je to Sour Ale, musi chutit kyselo no :D Pivovar Clock jednoznacne este skus, je to super pivovar. Maju seriu piv No Idols, ktore su rozne styly a stupnovitosti. Twist je klasika, ktoru oceni podla mna kazdy, kto ma rad remeselne pivo.
Ano, Brontvai bohuzial zavreli (mne sa ho este podarilo navstivit).
Ak sa chces dostat k dalsim pivam, v aktualnej situacii vzniklo vela eshopov s remelsenym pivom, staci pogooglit. Pripadne na FB najdes vela skupin okolo remeselneho piva (napr Bratrstvo pipy), kde ti urcite poradia nejaky podnik v blizkosi tvojho bydliska. Ale urcite sa nenechaj odradit jednym, dvoma pivami. Ja uz som co to odpil a stale je z coho vyberat a urcite si najdes to svoje.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

matoa napísal:Natrafil som v LV na obchod s remeselnými pivami - a reku toto je to, čomu dám šancu.
LV myslíš Levice? Kde je tam pls obchod s remeselnými pivami?
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ul. J. Bottu 166/1
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Treba zacat varit doma :D. Zatial boli vsetky vyborne, aj tie uplne jednoduche.
Napísať odpoveď