Zdravim.
Mam dotaz. Je mozne nastavit remote desktom na pocitac ktory nema verejnu IP? (doma sa pripajame na net cely panelak cez jednu vonkajsiu IP a vnutri mame kazdy vlastnu) Potrebujem aby som mohol pracovat na PC z inej pracovnej stanice. Da sa to nejak pripadne ak nie tak by sa nenasiel nejaky soft co by odstranil tento problem.
SURNE
Dikes moc
Remote Desktop
Re: Remote Desktop
ak nemozes mat VPNku medzi vonkajsim svetom a Tebou a ani forwardnut port na Tvoju privatnu IP tak:rackom napísal:Zdravim.
Mam dotaz. Je mozne nastavit remote desktom na pocitac ktory nema verejnu IP? (doma sa pripajame na net cely panelak cez jednu vonkajsiu IP a vnutri mame kazdy vlastnu) Potrebujem aby som mohol pracovat na PC z inej pracovnej stanice. Da sa to nejak pripadne ak nie tak by sa nenasiel nejaky soft co by odstranil tento problem.
SURNE
Dikes moc
na serveri www.dsl.sk som kedysi cital clanok o nejakom softe co to vie. dalo sa potom robit na pc aj cez webprehliadac. fungovalo to tak, ze Tvoj domaci pc sa pripojil na server niekde "vonku" a Ty si sa na svoj pc dostal cez ten "vonkajsi" server. Treba to tam pohladat