Renault fluance 1.5dci
Renault fluance 1.5dci
Moj brat rozmysla nad kupov tohto auta v strednej vybave laka ho najme cena a vybava to auta ma za 14tisic € dvojzonovu klimu. Ja mu som poradil aby do toho nesiel aby nemal s autom niejake problemy ved za taku cenu a taka vybava.Chce si kupil s motorom 1.5dci 81kw 110k a 6st prevodovka.Ako mne sa to auta zda velmi lacne v takej vybave nechcem aby snim mal brat problemy preto sa pytam vas ci sa to auto oplati kupit alebo snim mate niejake skusenosti.
Re: Renault fluance 1.5dci
Renauly su super auta, ja by som do toho siel. Za tu cenu sice moze mat 3 rocne nemecke auto, ktore je na tom kvalitou spracovania, spolahlivosti, pohodlia atd niekde uplne inde ale povedzme si na rovinu Fluance je Fluance a ma to aj dvojzonovu klimu (super vec na leto).
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to síce jediné úprimné auto, ale v Renaulte si povedali, že budú v danej kategórii proste naj - najlacnejší, najvybavenejší, (vraj) najlepšie vyzerajúcejší,... a pustili na trh Fluence.
Ak auto kúpi nové, bude síce v záruke, ale osobne by som do Renaulta nešiel. JPP reči sú jedna vec a realita zasa druhá... O Fluence však toho zatiaľ veľa neviem, takže kritizovať nebudem... No za tie prachy to bude určite veľa muziky
S tým motorom to však pri váhe auta nebude žiadny trhač asfaltu, ale s plnou nádržou zasa sľubujú dosť slušný dojazd
Nech brat zbehne do showroomu a dohodne si testovaciu jazdu a nech predajcu vyspovedá. Doba je zlá a bude mu mazať med okolo huby, tak na to pozor, určite nebude lepšieho auta na svete 
Ak auto kúpi nové, bude síce v záruke, ale osobne by som do Renaulta nešiel. JPP reči sú jedna vec a realita zasa druhá... O Fluence však toho zatiaľ veľa neviem, takže kritizovať nebudem... No za tie prachy to bude určite veľa muziky
-
RATZINGER666
Darca
Kibo: ty sa mi uz radsej ani na oci neukazuj
marrrtin: zial, za tie peniaze si moc nenavyberas, a ano, co sa tyka priestrannosti a komfortu, je to najlepsia volba, pokial chces funglovku... zial, renault ziadne komplexne rozsirenie zaruky mimo tej zakonnej neposkytuje, co moze aj nemusi vypovedat o kvalite spracovania... staci si to porovnat s iou ceed, resp ceed sw, ak potrebujes nieco priestrannejsie... ani v kombi variante to totiz vobec nevyzera zle a cena je este priatelnejsia ako v pripade fluence http://www.kmss.sk/Modely/ceed_sw/Showroom/#view=Dizajn a zaruka? no iba zakladna je 7 rokov
avsak este stale sa obligatne priklanam k moznosti nekupovat funglovku a vybrat si z ponuky zanovnych aut, teda pokial Ta ku kupe noveho auta nieco netlaci...
marrrtin: zial, za tie peniaze si moc nenavyberas, a ano, co sa tyka priestrannosti a komfortu, je to najlepsia volba, pokial chces funglovku... zial, renault ziadne komplexne rozsirenie zaruky mimo tej zakonnej neposkytuje, co moze aj nemusi vypovedat o kvalite spracovania... staci si to porovnat s iou ceed, resp ceed sw, ak potrebujes nieco priestrannejsie... ani v kombi variante to totiz vobec nevyzera zle a cena je este priatelnejsia ako v pripade fluence http://www.kmss.sk/Modely/ceed_sw/Showroom/#view=Dizajn a zaruka? no iba zakladna je 7 rokov
avsak este stale sa obligatne priklanam k moznosti nekupovat funglovku a vybrat si z ponuky zanovnych aut, teda pokial Ta ku kupe noveho auta nieco netlaci...
-
Kibo
Hardcore addict
Však načo kupovať nové, keď zajtra bude z neho jazdenka
Kia ma so Ceedom presvedčila už keď to bola novinka, tento nový model má navyše ešte sviežejší dizajn. V prevedení SW je to dokonca jeden z mála kombíkov, ktorý sa mi páči
Renault ma osloví tak maximálne hosteskami na autosalóne 
Kia ma so Ceedom presvedčila už keď to bola novinka, tento nový model má navyše ešte sviežejší dizajn. V prevedení SW je to dokonca jeden z mála kombíkov, ktorý sa mi páči