Zdravim mam problem z tým to autom je to typ renault thalia 1.4 16V a je to r.2004
stalo sa mi ze som ho odparkoval pred obchodnym domom a ked som po nakupe donho nasadol nechcelo mi nastartovat ,,prisiel typek zo servisu a jemu to potom horkotazko chitilo a tak sa dostal domov .,,a ked ssom ho vypol pred garazov zase mi to spravilo a od vtedy nechce zase nastartovat
je tam nova baterka ,poistky su v pohode ,ked chcem nastartovat tak starter funguje bez chibne ale motor nechce nastartovat ,,nie som automechanik tak mi poradte
myslel som si ze bude chyba v imobilizeri aj som skusal druhy kluc ale stale to nechce chitit
uz som zufali pliiis poradte co to moze byt
Renault thalia 1.4 16V
Re: Renault thalia 1.4 16V
A ako sa to tomu "typkovi" zo servisu podarilo? To by totiz pomohlo, keby sme to vedeli...
OT: Ale veď si MecGiver, tak by si to auto mal vedieť naučiť chodiť aj na hovno
Aby som nebol len OT : Popíš ako ho štartoval približne - či ho štartoval dlho (ako dlho) , či stláčal plyn ... Môže to mať viac príčin : čerpadlo, filtre, sviečky, snímač na kľukovom hriadeli (ten by som najskôr tipoval)...
no nemam sajnu proste dosiel a startoval to az mu to chitilo to by sa stalo zrejme aj mne asimacnet napísal:A ako sa to tomu "typkovi" zo servisu podarilo? To by totiz pomohlo, keby sme to vedeli...
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 22:05)
a ten snimac na klukovom hriadeli to napadlo aj mna a to bude zrejme asi ta chyba a cerpadlo ma nenapadlo ale to ide lebo po chvile asi 2 min mu to chitilo sak urcite pridaval plin ked mu to nechitalo na prvy sup a potom sa to rozbehlo ale ked vypnem tak uz zase je ten problem na svetejimmy_xp napísal:OT: Ale veď si MecGiver, tak by si to auto mal vedieť naučiť chodiť aj na hovnoAby som nebol len OT : Popíš ako ho štartoval približne - či ho štartoval dlho (ako dlho) , či stláčal plyn ... Môže to mať viac príčin : čerpadlo, filtre, sviečky, snímač na kľukovom hriadeli (ten by som najskôr tipoval)...
uz som skusal aj nahradni kluc ale nejde to tak to bude asi jedno ktorym to startujem
no nic auto potrebuejm zajtra ide do servisu
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak ja by som zacal od sviecok, kable, rozdelovac ak je vsetko ok tak potom palivo atd... inak najjednoduchsie riesenie pokial nieco ukaze je diagnostika..
jj som sa bol opitat v servise zajtra im to tam donesem sak on urci kde je chyba ale bojim sa toho ze bude zlaelektrina to nebude lacne zerpadlo este zhltnem a nemam sajnu co moze stat ten senzor v tom klukovom hriadeliSuffel napísal:tak ja by som zacal od sviecok, kable, rozdelovac ak je vsetko ok tak potom palivo atd... inak najjednoduchsie riesenie pokial nieco ukaze je diagnostika..
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
cerpadlo to podla mna nieje ak to auto potom nastartovalo tak cerpadlo by to nemalo byt.. snimac klukovky stoji 29€ BOSCH ale ten to tak isto nemusi byt.. hovorim najlepsie riesnie diagnostika ak znahodou nic neukaze potom hladat dalej..
no je to ten snimac a v servise to diagnostikovali ale povedali ze eneni uplne zli ale v najblizsom case odide tak potom ho kupim