Renovacia Favorita - ktore plaste, rafiky, atd?

O športe...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Renovacia Favorita - ktore plaste, rafiky, atd?

Príspevok od používateľa cinges »

Cavte, chcem si renovovat stary Favorit, ale nevyznam sa do rozmerov a nicoho, tak si neham rad poradit..

- nechcem ho mat original v super povodnom stave, cenovo je jednoduchsie si uz renovovany kupit, takze si ho spravim podla seba..

-Ktore potrebujem rafiky a plaste? Na rafiku org. je 17x630, nic podobne som nenasiel.. rozmyslal som nad Remerx Rapid 622x15, bez potlace, bude to pasovat? a ak hej, bude tam sediet plast Kenda Kontender 700x26C (622-26) červený? Resp. aky rozmer rafika a plasta mam hladat? Ak nebude nic v SR/CZ obchodoch, budem musiet objednavat z ebayu, tak aby mi vsetko sedelo :)

- daju sa tam nahodit kotucovky, ci vobec?

- ktore prehadzovacky?

- ako zistim kod farby, ktoru si mam nehat namiesat?

Akurat zajtra pojdem dat opieskovat ram, potom si ho doma nastriekam zakladovkou...
Cely fotoalbum tu, postupne budem pridavat foto: https://goo.gl/photos/fAVB2qn3M1Kks1C9A
Prílohy
IMG_20160403_110158.jpg
vizualizacia.jpg
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Renovacia Favorita - ktore plaste, rafiky, atd?

Príspevok od používateľa vendo »

kedysi som nad tym premyslal....
potom som si kupil cestak za 550e a myslim, ze som dobre urobil, peknu nalepku si viem aj nan dat (tu ficovsku :D )
podla mna to bude dost vela roboty dat to dokopy, dokupit napasovat komponenty atd atd
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Renovacia Favorita - ktore plaste, rafiky, atd?

Príspevok od používateľa Gothar »

Problem budu akurat brzdy, pretoze treba presne navarit uchytenie strmenov. Ak netrvas na kotucoch, tak asi pre V-brzdy bude treba tiez privarit uchyty, no tam sa podla mna pozaduje mensia presnost. Pri ostatnych veciach si len treba dat pozor na rozmery, ale konkretne ti neporadim.
Co som pozeral, tak ten rafik by mal byt 27":
http://www.bikeservis.com/rafiky-630-27-m-410.html
Napísať odpoveď