repro creative inspire p5800
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
repro creative inspire p5800
čaute...
potrebujem od vas radu, kde sa da kupiť nový volume control na tieto repraky a kolko to bude asi stať???
dovod prečo potrebujem zohnať nový???....
ten čo mam blbne asi tak, že ked nastavim určitu hlasitosť tak po čase niekedy hned inokedy po hodine bud sa stiši hudba alebo zosilnie a tak isto je problem aj s nastavovanim bass levelu... pomože jedine pritlačenie na ovladač hlasitosti aj to pomože len na určitu dobu...
vdaka za pomoc a pošlite mi prosim link na stranku ...
potrebujem od vas radu, kde sa da kupiť nový volume control na tieto repraky a kolko to bude asi stať???
dovod prečo potrebujem zohnať nový???....
ten čo mam blbne asi tak, že ked nastavim určitu hlasitosť tak po čase niekedy hned inokedy po hodine bud sa stiši hudba alebo zosilnie a tak isto je problem aj s nastavovanim bass levelu... pomože jedine pritlačenie na ovladač hlasitosti aj to pomože len na určitu dobu...
vdaka za pomoc a pošlite mi prosim link na stranku ...
-
drdi21
Star
ehm ano myslime na to iste... maš pravdu ... neviem ja som skušal googliť a nič mi nenašlo...Dajjdo napísal:No neviem či myslíme na to isté, tak sa pýtam, či myslíš POTENCIOMETER. Stačí napísať do GOOGLE a je to.
Ak nenájdeš tak ti dám stránku miestneho elektra, aj keď by to mali mať v každom elektre podľa mňa.
/Ako elektro som nemyslel NAY, DATART alebo iné, ale obchod s elektrickými vecami
-
drdi21
Star
ehm rozobrate som to mal ale je zkorodovany pliešok pri potenciemetri...->slavo<- napísal:pockaj pockaj nemusis kupovat hned novy skusal si to rozobrat a precistit liehom?
pravdepodobne to bude stacit len vycistit tento problem som mal aj ja
a dokonca mam rovnake repraky ako ty p5800 5+1.
-
drdi21
Star
ehm oliate to nebolo pokial ja viem.... lebo ja som to ničim neolial na 100 percent a ani brat nie... a čistil som to liehom čo čistim aj procak a kontakty na mobile na ked mam zaprašene a zle idu sluchatka...->slavo<- napísal:takze pravdepodobne si to niecim nechcene oblial . takze to bude asi zbytocne, ale skus to vycistit mozno to pojde .
//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2009, 23:09 )
tak možem poprosiť ten link na nejaku stranku kde to zoženiem???...
Kód: Vybrať všetko
http://www.sos.sk/?str=12&code=A161080&level=5Skús to len prestreknúť Kontoxom http://www.sos.sk/?str=371&artnum=33214 (dnes už sa to asi volá Kontakt). Mne tiež na Creativoch asi po roku začal pri pridávání a uberaní hlasitosti chrapčať potenciometer, tak som to len prestrekol a od tej doby mám pokoj 
Čo ti to akože rozleptáva? Zatiaľ som si nič také nevšimol, a to som ho nepoužil poprvé..Makovnik napísal:kontoxom nestriekajte, dlhodobo to rozleptava. Kontox sa musi utriet docista, ked sa pouzije. Na kontaky je izopropylakohol.
Kontox sa da zohnat aj dnes. napr u pana Sinclaira ktory sa vyskytuje www.audioweb.cz on ma nejake zasoby. A ked uz prestreknut tak Kontoxom 5
-
Thales
Novice
Jon už to vidím jak Sinclair zrovna rozesílá Kontox. nerad prosimtě takové věci nebo ti Leoš poděkuje.
Jinak mě se zrovna na ty poťáky odobného šmejdského ražení osvědčil silikonový olej ale stejně je jasné že ty poťáky mají jen omezenou životnost a půjdou dříve či později do kopru. Bohužel se nedají nahradit ničím co se tu běžně prodává. Ne lidským způsobem.
Jinak mě se zrovna na ty poťáky odobného šmejdského ražení osvědčil silikonový olej ale stejně je jasné že ty poťáky mají jen omezenou životnost a půjdou dříve či později do kopru. Bohužel se nedají nahradit ničím co se tu běžně prodává. Ne lidským způsobem.