Repro do 60€
Repro do 60€
Ahojte!
Chcel by som poradit nejake reproduktory k TV a takemu domacemu pocuvaniu hudby nahlas.
Otazka je ci sa oplati kupit 2.0 reproduktory alebo 5.1. Pozeral som nieco ako:
http://www.electronic-star.sk/Trevi-TRE ... i32367.htm
http://www.electronic-star.sk/oneConcep ... i90694.htm
Chcel by som poradit nejake reproduktory k TV a takemu domacemu pocuvaniu hudby nahlas.
Otazka je ci sa oplati kupit 2.0 reproduktory alebo 5.1. Pozeral som nieco ako:
http://www.electronic-star.sk/Trevi-TRE ... i32367.htm
http://www.electronic-star.sk/oneConcep ... i90694.htm
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Repro do 60€
Čo maš za TV?
nejaku plazmu panasonic viera ale neviem presny model ale k TV by to ani tak nebolo skor na hudbu cez USB
-
Ryan Giggs
VIP
Pytam sa preto že niektore TV nemaju analogovy vystup. A preto by si to nemal ako prepojiť. Ta plazma by ale lineout mala mať. Preistotu sa pozri.
Tie repro čo si vybral sotva niekto pozna. Aj google mlči. Takže to asi nestoji za pozornosť.
Podmienka pritomnosti USB značne zužuje vyber.
Tie repro čo si vybral sotva niekto pozna. Aj google mlči. Takže to asi nestoji za pozornosť.
Podmienka pritomnosti USB značne zužuje vyber.
tak nieje to nustnost staci aj aux vystup tak to staci USB by bol len dobry bonus no
-
Ryan Giggs
VIP
Ak to ma mať USB, možno by stalo za uvahu pouvažovať o nejakom mikrosysteme.
ak by sa dalo najst do takej ceny nieco co je dost hlasne tak nieje problem tiez som na to pozeral ale tam su vyssie ceny
S takym rozpoctom a este aj s USB prehravanim...tazko. Musis si urcit priority a k tomu samozrejme aj cenu.
Telka ti nevie z USBcka pustat pesnicky?
Telka ti nevie z USBcka pustat pesnicky?
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa toho čo to je dosť hlasne. Ono, stenu ti to nezbura, ale zvuk zvyknu mať veľmi decentny.
a neplatilo by sa radsej tie repraky? obidem sa bez USB ak by bol lepsi zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
No oplatilo. Ono to velky rozdiel nebude. Aj v tych reprakoch mas zosilovac, v mikrosysteme je zvlast. Naviac ma len mechaniku.
http://www.electronic-star.sk/Set-repro ... i29191.htm
a taketo nieco? ci to uz sa do domacnosti neoplati?
a taketo nieco? ci to uz sa do domacnosti neoplati?
-
Ryan Giggs
VIP
Nie na ozvucenie izby sa to nehodi. Tam ti to bude hucat. To je do vacsich priestorov.
Pokial vies navysit rozpocet na okolo tych 100 eur, tak tam by som sa drzal klasiky.
Teda nieco od Microlabu (2C, 6C), Edifieru (R1900TII, 1280T), Kurzweil KS-40A, Alesis Elevate 5...
Pripadne s USB nejaky lepsi mikrosystem resp. uz aj minisystem ktory bude vykonnejsi.
Este jedna poznamka, vsetko to ma len analogovy vstup. Takze je treba ratat s tym, ze vacsina sucasnych TV uz analogovy vystup nema. Takze ked budes musiet v buducnosti kupit novy TV, uz to k tomu velmi nepripojis. Bude to nutne riesit inak (napr. prevodnik).
Pokial vies navysit rozpocet na okolo tych 100 eur, tak tam by som sa drzal klasiky.
Teda nieco od Microlabu (2C, 6C), Edifieru (R1900TII, 1280T), Kurzweil KS-40A, Alesis Elevate 5...
Pripadne s USB nejaky lepsi mikrosystem resp. uz aj minisystem ktory bude vykonnejsi.
Este jedna poznamka, vsetko to ma len analogovy vstup. Takze je treba ratat s tym, ze vacsina sucasnych TV uz analogovy vystup nema. Takze ked budes musiet v buducnosti kupit novy TV, uz to k tomu velmi nepripojis. Bude to nutne riesit inak (napr. prevodnik).
a za 60 neexistuje nic solidne?
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2014, 21:15)
alebo mozno nejaky receiver na pripojenie 5 repro + 1 subwoofer aj to bybola este moznost
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2014, 21:15)
alebo mozno nejaky receiver na pripojenie 5 repro + 1 subwoofer aj to bybola este moznost
-
Ryan Giggs
VIP
Receiver ale velmi za 60 nekupis. Nieto este repraky. A chces to primarne na hudbu, a 5.1 nie je idealna volba.
Ja by som chcel nove auto za 2500€.
mam 5 reproduktorov + 1 subwoofer zo stareho domaceho kina ale ten receiver sa pokazil tak teras mam len 6 zbytocnych reprakov a vyhodit ich mi je luto tak by som ich chcel nejako vyuzit
-
Ryan Giggs
VIP
Veď pohľadaj nejaky receiver na bazosi. Za 60€ ale asi dosť ťažko.
To je len imitácia 5.1 zvuku vzhľadom na vstupy ktoré má..
Pozri na bazosi nejaké lacné kina napr. aj s poškodeným repro alebo aj bez..
Pozri na bazosi nejaké lacné kina napr. aj s poškodeným repro alebo aj bez..