reproduktor nefunguje

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

reproduktor nefunguje

Príspevok od používateľa DENNY »

ahojte, vlastnim reproduktory Creative Inspire T3100.

po dlhsej dobe uzivania sluchatiek som sa rozhodol opat spojazdnit stare dobre repraky, nakolko je to pre mna pohodlnejsie a samozrejme mam vacsi zazitok z hudby z reprakov ako zo sluchatiek.

potrebujem ale pomoc - tie repraky sice maju nieco okolo 5 rokov, ale na inom PC (resp. notebooku) idu ako maju, len na tom mojom mi nefunguje lavy reproduktor. kontroloval som uz asi vsetko - balanciu, stereo nastavenia, zapojenie co sa tyka bassaku a samotneho PC, vsetko je v poriadku .. neviete, v com moze byt chyba? urcite mam len nieco zle nastavene, ale neviem na to prist :roll:
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: reproduktor nefunguje

Príspevok od používateľa hrban »

možno niekde zalomený kábel, skús pokývať káblok kolo jacku/a konektorov, tam sa najčastejšie tie káble lámu, kývaj s ním/nimi a sleduj, či náhodou nezačne ľavý hrať. podobný problém mám aj ja na reprákoch keď ich prenášam. jeden vždý nehrá až kým káble nie sú presne tak poohýbané, aby mali kontakt :D
DENNY
Medium Star
Medium Star

mal si pravdu :) trochu som posteloval kablik, narovnal som ho a uz ide .. ale dost casto sa stane, ze prestane hrat .. to bude asi tym, ze kablik je spiralovito stoceny, kedze boli dlhy cas v kufri :D

dakujem :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn on po pravde je zlomený, najlepšie by bolo odstrihnúť a naletovať novú koncovku, ale tak ak sa s tým nebude hýbať tak to hrať bude :D
DENNY
Medium Star
Medium Star

s tym nemam skusenosti, takze sa ho snazim mat v stabilnej polohe :D
Napísať odpoveď