post2178653.html#p2178653 - tu si dostal jasnú radu. Je ti niečo nejasné? Alebo si myslíš, že snáď "známe" značky ti za 50€ ponúknu lepší pomer výkon/cena?
Noobsz DJ napísal:post2178653.html#p2178653 - tu si dostal jasnú radu. Je ti niečo nejasné? Alebo si myslíš, že snáď "známe" značky ti za 50€ ponúknu lepší pomer výkon/cena?
Neviem no sa len pýtam, JBL je predsa známa značka sú aj skvelé recenzie, nič necem len rady ... a tamtie su 13cm nie sú malé? .. ináč majú slabšiu citlivosť ako tie JBL ...
Ty si snáď robíš srandu? Keď sa ťa Hegy v tej druhej téme pýtal, akú majú mať veľkosť, tak si odpovedal 13cm.
tak okolo 50€ .. 13 cm rozmer a co sa tyka koaxialne/komponentne necham si poradit ...
Na tú veľkosť sa nepýtal len tak zo srandy. Vieš, ako veľké reproduktory sa ti do dverí zmestia? Vieš ty vôbec, čo za veľkosť majú tie JBL, čo si si vybral? Tie sa bežne dávajú do zadného pláta. Mimochodom, ja mám vo svojom aute JBL GT6, a žiadna sláva to nie je. Sériové reproduktory hrali lepšie. Preto ich plánujem vyhodiť a nahradiť niečim rozumnejším.
Noobsz DJ napísal:Ty si snáď robíš srandu? Keď sa ťa Hegy v tej druhej téme pýtal, akú majú mať veľkosť, tak si odpovedal 13cm.
Na tú veľkosť sa nepýtal len tak zo srandy. Vieš, ako veľké reproduktory sa ti do dverí zmestia? Vieš ty vôbec, čo za veľkosť majú tie JBL, čo si si vybral? Tie sa bežne dávajú do zadného pláta. Mimochodom, ja mám vo svojom aute JBL GT6, a žiadna sláva to nie je. Sériové reproduktory hrali lepšie. Preto ich plánujem vyhodiť a nahradiť niečim rozumnejším.
13 cm majú predné v dverách ale ja ich chcem dať na zadne plátno, preto môžem dať aj väčšie ...
Do plata zase koaxialne repro... alebo kompa a nejako sikovne zapracovat vysky do zadnych dveri - necham na teba. Vzdy su lepsie komponentne repro ale je to narocnejsie s montazou, koaxy su "plug n play".
Ja odporucam iba to co mam v aute, alebo som niekde montoval. JBL ma nicim neoslovili, jedina ich vyhoda je ze ich kupis aj v Tescu mozno aj na nejakej pumpe. Na lepsie znacky treba mat prachy, ja ti vyberam nieco v tvojom budgete take, aby si za svojich par korun dostal aspoň TROCHU muziky, s tym JBL je to asi tak, ze zozenies si par lacnych JBL a mozes dufat akurat ze budu hrat aspon ako tie, co mas aktualne...
Hegy napísal:Do plata zase koaxialne repro... alebo kompa a nejako sikovne zapracovat vysky do zadnych dveri - necham na teba. Vzdy su lepsie komponentne repro ale je to narocnejsie s montazou, koaxy su "plug n play".
Ja odporucam iba to co mam v aute, alebo som niekde montoval. JBL ma nicim neoslovili, jedina ich vyhoda je ze ich kupis aj v Tescu mozno aj na nejakej pumpe. Na lepsie znacky treba mat prachy, ja ti vyberam nieco v tvojom budgete take, aby si za svojich par korun dostal aspoň TROCHU muziky, s tym JBL je to asi tak, ze zozenies si par lacnych JBL a mozes dufat akurat ze budu hrat aspon ako tie, co mas aktualne...
Do pláta: Powerbass L-4602X (koaxiálne)
diky moc, vedel by si mi povedat tie POwerbass co odporucas aku mau citlivost? Nikde som sa to nedocital