Restart PC sam od seba
Restart PC sam od seba
zdar, mam jeden problem, stava sa mi pri niektorych hrach ze hram a znicoho nic mi naskoci modra obrazovka, vyhodi tam nejake chyby alebo co to tam vypisuje a vmomente sa mi restartne cely PC, nevie niekto nahodou cim to je ??? ventilatorom pochybujem ze to je, privitam vsetky napady
vopred diky 
..
jedna vec ze neviem kde zistim teploty
a druha jak mam zistit ci je vadny zdroj alebo nieco s ramku
ale otom pochybujem ze by snimi nieco bolo, pretoze je to celku nova bedna, a robi mi to len pri niektorych hrach, a teploty... komp mi moze ist cely den a nestane sa to, ale ked zapnem napriklad warcraft tak mi to pochvili vihodi hento a rr PC
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: ..
Velmi vela by pomohol screen aby sme konkretne vedeli co za chybu ti tam vypisuje..Dzibo napísal:jedna vec ze neviem kde zistim teplotya druha jak mam zistit ci je vadny zdroj alebo nieco s ramku
ale otom pochybujem ze by snimi nieco bolo, pretoze je to celku nova bedna, a robi mi to len pri niektorych hrach, a teploty... komp mi moze ist cely den a nestane sa to, ale ked zapnem napriklad warcraft tak mi to pochvili vihodi hento a rr PC
-
NaitoN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal tiez s grafikou problemy tolko prachu sa tam usadilo ze sa ventilator na grafike zasekol a tym padom sa to prehrievaloChalesnik napísal:mne to robylo koli teplote grafiky ked sa prehriala myslim ze to bude aj v tvojom pripade