restart pri vlozeni dvd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
thegame
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

restart pri vlozeni dvd

Príspevok od používateľa thegame »

Nazdar tak ja by som potreboval poradit mam aky prolem no ked si zapnem pc a nemam v mechanike ziadne dvd tak to ide normalne ale kod uz je pc zapnute a po case tam vlozim nejake dvd tak sa mi sam restartne neviem si stym radi neviem mi nekdo pomoct dik
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

zapni PC,chod do BIOSu,default F2,daj si boot,a boot device si nastav na HDD,mas to podla mna nastavene na bootovanie z dvd mechaniky,a preto sa ti pri kazdom zapinani PC nacitava z DVD,a preto sa ti to pri vlozeni dvd do mechaniky restartuje ... :wink:
thegame
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa thegame »

tak ako ja som to mal tak nastavene uz davno ale teraz som kupil novy hhd a od vtedy sa mi to robi a do biosu sa dostanem a nemozem v nom robit nejak som to tam do ...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

thegame napísal:tak ako ja som to mal tak nastavene uz davno ale teraz som kupil novy hhd a od vtedy sa mi to robi a do biosu sa dostanem a nemozem v nom robit nejak som to tam do ...
nechapem, "nedá sa v nom nic robit",tak ako tomu neverím .. :shock:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to tam nic akoze nemas ?
resetni bios... alebo nieco s tym sprav... pretoze sa tam musis dostat aby si to zmenil... popripade mozes to robit tak ze nebudes vkladat nic do mechaniky pred bootovanim :D
Napísať odpoveď