Reštartovanie telefonu
Reštartovanie telefonu
v poslednej dobe sa mi stale restartuje telefon ked idem pocuvat hudbu alebo pozerat nejake video alebo hrat javu tak sa restartne neviete v com by to mohlo byt? pls mam sony ericson w890 diky moc za odpovede
Mám tiež W910i a robilo mi to isté.BX napísal:Ja mam SE W910i a tiez mi to robi. A robi to skoro kazdemu koho poznam a ma SE. Ak je este v zaruke, chod si dat prepalit software a malo by to byt OK
Stačí nahodiť nový firmware
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
asi tak mam w910i a samozrejme robi mi to tiez a je to koli firmware-u od orangeu a najnovsie mi odpadla sroba co je z dnuky nedal sa mi zavrief fon tak som ju spendlikom dako zazracne vybral a teraz ked pridem v stredu domov na SVK tak nabehnem do orangeu a urobim taky bordel ze mi daju nokiu N95 zadarmo !!!!
heh lebo uz ma seru ty orandzovy kriply
PS : kamos ma od t-mobilu robilo mu to tiez daval prepalit soft a robi mu to nadalej ,ale on to robil cez daku pofydernu firmu takze asi tak ja len na varovanie pisem
/ ospravedlnujem sa za nadavky ale vzdy sa rozculim ked sa jedna o orange a moj fon !
PS : kamos ma od t-mobilu robilo mu to tiez daval prepalit soft a robi mu to nadalej ,ale on to robil cez daku pofydernu firmu takze asi tak ja len na varovanie pisem
/ ospravedlnujem sa za nadavky ale vzdy sa rozculim ked sa jedna o orange a moj fon !
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
opis im tvoj problem a povedz ze chces prepalit soft a o tomto som cital na nete ze jeden chalan prisiel a ze chce prepalit soft v predajni u svojho operatora ,ja neviem aky a ze najskor nechceli a ze ho namotavali ale ze sa nesmies bat a stat si za slovom a nenchat sa odpinkat a vraviet ze chces prepalit soft - decustomizovat ale vsetko co mas na karte a kontakty si zalohuj leboo neviem ako to je potom vies ? ale z pamete telefonu ti vymazu vsetko lebo budu prepalovat soft
/radsej chod do orangeu, t-mobile lebo ak by si si to daval prepalit cez niekoho ineho napriklad servis telefonov tak ti automaticky konci zaruka !
takze nebat sa a smelo do najblizsieho orangeu, t-mobilu
/radsej chod do orangeu, t-mobile lebo ak by si si to daval prepalit cez niekoho ineho napriklad servis telefonov tak ti automaticky konci zaruka !
takze nebat sa a smelo do najblizsieho orangeu, t-mobilu
Nuz ked si s nim nieco v poslednej dome robil napr ze si si tam chcel dat novy firmware alebo ze si ho chcel ist napatchovat ako napr. ked mas telefon zablokovany ze si tam nahras patch a budes mat na vsetky karty. Tu sa moze sem tam nieco pokazit . Tak skus si dat novy firmware+customizaciu vsetky navody najdes na www.se-tuning.cz a firmware a custom files to je vsetko na iprotebe.cz