retazovky
retazovky
caute.... tato tema by mala byt o retazovych spravach...jedina tema co som tu nasiel je o retazovych spravach na icq... ja mam tuna skor na mysli retazovky v ktorych vas ziadaju o pomoc...napr.: niekomu sa nieco stalo za preto rozosieljte mail lebo dotycny za to dostane peniaze.....
ja tomu moc neverim ale dnes som dostal mail v ktorom ziadaju pomoc pre male dievcatko po poziary. Je tam prilozena fotka a ked som sa na nu pozrel az mi srdce stislo a prisla mi na um otazka mozno to nieje pravda a pribeh+fotka su tam lek kvoli manipulacii ludi aby to posielali alebo to je pravda a mozem s tym niekomu pomoct
preto piste ,piste ake s tym mate skusenosti, pripadne ak niekto vie ako to funguje +pridavam hlasovanie.
ja tomu moc neverim ale dnes som dostal mail v ktorom ziadaju pomoc pre male dievcatko po poziary. Je tam prilozena fotka a ked som sa na nu pozrel az mi srdce stislo a prisla mi na um otazka mozno to nieje pravda a pribeh+fotka su tam lek kvoli manipulacii ludi aby to posielali alebo to je pravda a mozem s tym niekomu pomoct
preto piste ,piste ake s tym mate skusenosti, pripadne ak niekto vie ako to funguje +pridavam hlasovanie.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
xivo
Light Professional
asi tak .. len ja som rozposlal iba 1uMaki napísal:95% nepreposielam, 100% neverim.... tych 5% co preposlem su fakt ze vynimocne na ktorych sa zasmejem a chcem aby sa pobavili aj kamosi... ale take boli za posledne 3 roky asi 2...
kde na koniec som este dodal "Sorry ze rozposielam taketo kktiny ale toto skutocne nemienim riskovat"Mal by si sulozit kazdy den, zacinajuci
na P, pondelok, piatok, prave dnes a
predvcerom, zajtra po ranajkach, po
obede a po veceri a kazdy pritomny den
!
- Sex je ako NOKIA ( spaja ludi ), ako
NIKE ( proste to urob ), ako PEPSI (
chci viacej ), ako COCA COLA ( potesenie
) a ako FIDORKA ( ked musis, tak musis
)... tak to je SEX. Posli tuto SMS aspon 5 osobam
inac bude mat 5rokov mizerny sex
nechapem ludi ako tomu mozu verit aspon v malej nadeji a posielanim dalej stracaju tym cas .. ja som si uz zvykol, ze aha retazovka ( ale to iba na pokeci, icq .. do mailu mi moc nechodia ) a hned to zmazem, zavrem proste ignorujem ani to nikdy necitam .. je to nezmyselna vec a uplne zbytocna podla mna...
-
blazer
Professional
Presne tak... maximalne nervy a hlavne to je trapne a slabomyselne ako tomu mozu ludia verit... hlavne na ICQ neznasam tie spamy ked zapnem ICQ a 5ludi posle to isteIMI napísal:Mazem okamzite ak toto vidim mam tlak 210 na 180 . nemam chut citat co sa niekomu stalo alebo vselico mozne . proste mazem hned
ja retazovky neznasam a ani ich nikomu neposielam.Akurat raz som sa zasmal na jednej co mi bratranec poslal

nemyslite si ze ja nwm aky je rok,ale on mi to v tom roku poslal° ° ° ° ° ° ° toto je 7 riti sobov Santa Clausa.Prave sa chystaju srat tak ich posli aspon piatim ludom lebo ti poseru cely rok 2007
To som mal aj ja, ale staci im slusne vysvetlit, ze ty na to neveris a nebudes to posielat dalej a ze uz si neprajes, aby ti to posielali, potom prestanublazer napísal:Presne tak... maximalne nervy a hlavne to je trapne a slabomyselne ako tomu mozu ludia verit... hlavne na ICQ neznasam tie spamy ked zapnem ICQ a 5ludi posle to iste
No nie kazdy rozumie problematike a sposobu fungovania internetu tak ako tymarian152 napísal:a nechapem ako moze niekto do mailu napisat ze ked to preposles tak z kazdeho mailu sa posle 1 dolar na ucet postihnutym detoma este viac nechapem ako tomu moze niekto uverit
Predstav si cloveka, co ma pocitac iba na chat, posielanie mailov a pozeranie videi na youtube. Takychto ludi je velmi vela a co poznam, tak su v rozmedzi 15-50 rokov.
-
lekoklatik
VIP
-
olololwtfomg
Expert