Riadenie, kontrola siete
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Riadenie, kontrola siete
Zdravim, chcem sa opytat aky hardware popripade software by vedel riadit vo firme siet, ide o to ze majitel chce kontrolovat kam dane stanice vo firme pristupuju na ake stranky a podobne. Dakujem.
-
hojko
Site Admin
Re: Riadenie, kontrola siete
Skus napisat ako je postavena siet na firme, ze ci je to pripojene vsetko do nejakeho routra, ci to ide cez server...
-
Chalesnik
Medium Professional
Preto sa pytam ake zariadenie, lebo to bude treba aj dodat, cize ak to zvladne lepsi router vymeni sa router, ak bude treba server so specializovanym softom tak ten ...
mnozstvo stanic?
-
Chalesnik
Medium Professional
10
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2014, 10:31)
trosku som googloval... co hovorite na program The Dude od Mikrotiku ? oplati sa to instalovat splni to moje poziadavky ?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2014, 10:31)
trosku som googloval... co hovorite na program The Dude od Mikrotiku ? oplati sa to instalovat splni to moje poziadavky ?
Ja by som to riesil skor nejaky serverom PROXY co na tvoj pocet PC staci nejake stare zelezo netreba ziaden novy pocitac. Inac neviem co myslis riadit ale večina rutrov (nie tych za 10E) zvladne QoS.
Proxy alebo skor nieco od Mikrotiku.
-
Chalesnik
Medium Professional
a konkretne nejake software co mate odskusane ? popripade routre ? Ide aj o to aby ten spravca vedel na ktore stranky sa chodi. Dake tie statistiky.
-
hojko
Site Admin
Ak proxy, tak napriklad Anon Proxy Server, WinGate, CCProxy... Z programov na monitoring napriklad MagikINFO, Imonitor Employee Activity Monitor, REFOG Employee Monitor... Programov je vela, len treba citat co ponukaju, ci su platene a pripadne aj skusenosti uzivatelov.
Myslis vsak aj na to co to moze sposobit, ak to niekto zisti a nebude sa mu to pacit. Je tu Zakon o elektronickych komunikaciach a tiez Zakon na ochranu osobnych udajov, ktore by ti mohli sposobit problemy.
Myslis vsak aj na to co to moze sposobit, ak to niekto zisti a nebude sa mu to pacit. Je tu Zakon o elektronickych komunikaciach a tiez Zakon na ochranu osobnych udajov, ktore by ti mohli sposobit problemy.