RIFT
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
RIFT
mmorpg z dielne TRION
zacal som hrat vcera, kedze som sa doma nudil tak som skocil kupit krabicovku do brlohu za 30eur, nechapem preco digital download stoji 50
par byvalych spoluhracov si to pochvalovalo, tak som to skusil
zatial moje poznatky ako dlhodobeho hraca wow
no vela veci sa mi tam podoba, konkretne niektore talenty a sposob boja
interface priamo v hre ponuka mnozstvo nastaveni na ktore som predtym pouzival addony
v hre su dve frakcie kazda ma po 3rasy, vsetko su to take humanoidne rasy, chybaju mi tam nejake srandy ako boli vo wow, napr. taky gnom
dalej na vyber su 4 classy a z toho, kazda ma 9 talent stromov, z kazda ma 9 talent stromov, takze sa daju vsemozne kombinacie urobit, tieto talent stromy dokazem v preibehu hry menit, este presne neviem ako, ale vraj pomocou nejakych Questov a takto si dokazem urobit 3 buildy pomocou roznych kombinacii stromov
su tam teda Warrior, Cleric, Rogue a Mage...soul trees (talenty) si mozte prezret na webe
tento vikend, zacinajuc zajtra v piatok (15.4.) je moznost vyskusat si hru free http://eu.riftgame.com/en/ tak ak by niekto mal zaujem
zacal som hrat vcera, kedze som sa doma nudil tak som skocil kupit krabicovku do brlohu za 30eur, nechapem preco digital download stoji 50
par byvalych spoluhracov si to pochvalovalo, tak som to skusil
zatial moje poznatky ako dlhodobeho hraca wow
no vela veci sa mi tam podoba, konkretne niektore talenty a sposob boja
interface priamo v hre ponuka mnozstvo nastaveni na ktore som predtym pouzival addony
v hre su dve frakcie kazda ma po 3rasy, vsetko su to take humanoidne rasy, chybaju mi tam nejake srandy ako boli vo wow, napr. taky gnom
dalej na vyber su 4 classy a z toho, kazda ma 9 talent stromov, z kazda ma 9 talent stromov, takze sa daju vsemozne kombinacie urobit, tieto talent stromy dokazem v preibehu hry menit, este presne neviem ako, ale vraj pomocou nejakych Questov a takto si dokazem urobit 3 buildy pomocou roznych kombinacii stromov
su tam teda Warrior, Cleric, Rogue a Mage...soul trees (talenty) si mozte prezret na webe
tento vikend, zacinajuc zajtra v piatok (15.4.) je moznost vyskusat si hru free http://eu.riftgame.com/en/ tak ak by niekto mal zaujem
-
lekoklatik
VIP
Re: RIFT
Bol som v open bete. Takéto hry ma nikdy nebavili a táto hra nebola výnimkou.
Prosto si na to nejak neviem zvyknúť. Kamarát ktorý sedel vedľa mňa tiež spomínal že je zo wow.
No ale ktoré mmo už dnes nie je WoW
Prosto si na to nejak neviem zvyknúť. Kamarát ktorý sedel vedľa mňa tiež spomínal že je zo wow.
No ale ktoré mmo už dnes nie je WoW
-
Royalflush
Guru wannabe
Aktivoval som si ten trial a keď spustím hru tak mi vypíše - You Are Not Authorized To Play The Game.
WTF?
WTF?
-
Royalflush
Guru wannabe
Už som to naštastie rozbehal.
Hra sa mi páči, rozdelenie talentov je na jednotku, ľubí sa mi ten rýchly boj (hrám za rogua), a tiež musím uznať, že sa to dosť podobá na wow, i keď ktoré mmočko nie, žejo. (mal som na mysli hlavne ten combo systém)
a ináč, @Mrk - Na ktorom serveri hrávaš, za koho a aký maš nick?
Hra sa mi páči, rozdelenie talentov je na jednotku, ľubí sa mi ten rýchly boj (hrám za rogua), a tiež musím uznať, že sa to dosť podobá na wow, i keď ktoré mmočko nie, žejo. (mal som na mysli hlavne ten combo systém)
a ináč, @Mrk - Na ktorom serveri hrávaš, za koho a aký maš nick?
-
Royalflush
Guru wannabe
Ja ani neviem čo to je za server, len tak som vyskúšal, čiže teraz čakám na Mrk-ove vyjadrenie a tam idem hrávať.
-
Eru
Light Professional
z dovodu? kamael priniesol len novy interface a novu rasu, v hre sa nezmenilo nic co by ju degradovalo na pomery WoW. ostal sposob boja, skilly, classy, v podstate vsetko dolezite. stale tam robis to iste co v C1, iba sa pridalo par lokacii, zbrani, armorov a podobnych veci. Lineage som zacal hrat ked bola aktualna C3. a stale mi to pripada ze tam robim stale to iste. ale suhlasim v tom ze tie nove verzie su oproti starym verziam ktore sme hrali my hardcore lineagisti o moc zjednodusene.DeJF napísal:
Lineage už nieje Lineageom od Kamaela a vyššie.
Posledné normálne Lineage bolo Interlude .
-
DeJF
Addict
Ja nevravím že by sa to menilo na Wowko.
Ale proste to už neni staré dobré Lineage. Pridávajú tam samé zbytočné sprostosti ,úplne od veci zbrane a zbroje,lokácie [hlavne ten MAXIMÁLNE OD VECI OSTROV]...atď atď .
Inak,ospravedlňujem sa za OT .
Ale proste to už neni staré dobré Lineage. Pridávajú tam samé zbytočné sprostosti ,úplne od veci zbrane a zbroje,lokácie [hlavne ten MAXIMÁLNE OD VECI OSTROV]...atď atď .
Inak,ospravedlňujem sa za OT .
-
Kok
Light Professional
co sa mi stal za fail .. som to nechal updatovat cez noc lebo s mojim extra rychlim netom to trosku trva, rano som si sadol za pc a este chybala asi hodina. siel som sa najest a ked som prisiel uplne som na to zabudol a vypol komp
teraz ked to spusim a dam update zacne to znova 
-
Croven
Star
to ze je to zjednodusene je len a len dobre,v C4 ked si mal na 52lvly B grade si uz bol niekto,ked si mal A grade tak si uz bol pan a mohol si si zacat uzivat endgame veci, S grade si aj s pomocou klanu staval tak do mesiaca (furt hovorim o 1x). Teraz si 80 lvl,mas S80 veci a si furt (s prepacenim) hovno,takze tieto zjednodusenia ako su buffy do 75 alebo B/A v shope je dobre. Neviem koho by bavilo este teraz craftit D/C veciz dovodu? kamael priniesol len novy interface a novu rasu, v hre sa nezmenilo nic co by ju degradovalo na pomery WoW. ostal sposob boja, skilly, classy, v podstate vsetko dolezite. stale tam robis to iste co v C1, iba sa pridalo par lokacii, zbrani, armorov a podobnych veci. Lineage som zacal hrat ked bola aktualna C3. a stale mi to pripada ze tam robim stale to iste. ale suhlasim v tom ze tie nove verzie su oproti starym verziam ktore sme hrali my hardcore lineagisti o moc zjednodusene.
a ten rift by som aj skusil,kebyze mam cas,ale viem ze nato prechadza dost ludi s lotra,takze to take zle nemoze byt
Ja osobne som to neskusal, ale videl som strasne vela gameplay videii na youtube. Ako dlhorocny hrac World of Warcraftu som v tom videl tiez len kopiu WoW. Kedze zaner MMORPG nepatri medzi moje najoblubenejsie a aj na WoW som si dost dlho z pociatku zvykal (hraval som to vtedy hlavne preto lebo kamarati to hrali), ale po pol roku hrania mi to uz sadlo. Lenze momentalne, nedokazem si zvyknut na nijaku inu MMORPG ako WoW. Som az velmi nauceny na jeho system. Poznam co je aky stat, poznam ako sa rataju, viem aky je hit cap atd. veci, ktore clovek potrebuje vediet v MMORPG hre a aj ked mi tamto pride ako kopia WoW, nechcem si na to zvykat.
-
Hotwire
Addict
hrajem to na serveri winterfall ci ako sa vola, som v ceskoslovenskej gilde MYTH, mam lvl 31 warriora spec champion/vindicator/riftblade ...ta hra ma celkom zaujimavu myslienku ale ako vylucneho pvp hraca ma dost odradza ten pomerne zmateny pvp system, classy su totalne nevybalancovane, mag dava ostatne classy dolu na 2-3 rany, a neviem cim to je ale tie BGcka su tam strasne nudne a zdaju sa mi take "onicom", a nakolko tam niesu ani areny, tak som sa utvrdil ze este nieje cas opustit wow
len mi je luto tych 50€ co som za to dal 
-
Andr3w
Light Professional
ja hram na steamblade, celkom fajn cz/sk komunita, k hre samotnej, chytilo ma to neskutocne, ulohy su tam super, dungeony super, cely system je podareny bez vacsich chyb alebo niecoho co by mi vadilo...akurat ten rychly respawn:)
grafika uzasna, dungeony uz len tie prvotne su celkom drsne, normalne sa vysvetluju taktiky, ziadny zerg vacsinou nehrozi...fakt je to vychytane...ale co ma najviac hneva je to ze sa od toho uz neviem otrhnu, samotne world eventy maju krasne caro ked sa tam stretne 200+ ludi
nadhera, odporucam
grafika uzasna, dungeony uz len tie prvotne su celkom drsne, normalne sa vysvetluju taktiky, ziadny zerg vacsinou nehrozi...fakt je to vychytane...ale co ma najviac hneva je to ze sa od toho uz neviem otrhnu, samotne world eventy maju krasne caro ked sa tam stretne 200+ ludi
nadhera, odporucam
-
Royalflush
Guru wannabe
Za ktoru frakciu hráš? nick?SchYzo napísal:hrajem to na serveri winterfall ci ako sa vola, som v ceskoslovenskej gilde MYTH, mam lvl 31 warriora spec champion/vindicator/riftblade ...ta hra ma celkom zaujimavu myslienku ale ako vylucneho pvp hraca ma dost odradza ten pomerne zmateny pvp system, classy su totalne nevybalancovane, mag dava ostatne classy dolu na 2-3 rany, a neviem cim to je ale tie BGcka su tam strasne nudne a zdaju sa mi take "onicom", a nakolko tam niesu ani areny, tak som sa utvrdil ze este nieje cas opustit wowlen mi je luto tych 50€ co som za to dal
Tuto hru som dlhsie stahoval ako hral...
Proste zase kopia WoW s nudne vyzerajucim prostredim (aj starucke WoW sa mi vizualne viac paci) a nezaujimavymi rasami (alias clovek, mierne odlisny clovek, fialovy clovek a 3 cliche rasy). Sice kuzla vyzeraju super a aj system classov je minimalne originalny, ale je to prilis malo na zachranu celej hry.
Chcelo by to konecne nieco aspon mierne originalne v oblasti MMORPG. Dufam, ze aspon Blizzard prinesie nejaku originalitu v svojom tajnom projekte.
Proste zase kopia WoW s nudne vyzerajucim prostredim (aj starucke WoW sa mi vizualne viac paci) a nezaujimavymi rasami (alias clovek, mierne odlisny clovek, fialovy clovek a 3 cliche rasy). Sice kuzla vyzeraju super a aj system classov je minimalne originalny, ale je to prilis malo na zachranu celej hry.
Chcelo by to konecne nieco aspon mierne originalne v oblasti MMORPG. Dufam, ze aspon Blizzard prinesie nejaku originalitu v svojom tajnom projekte.