kedze nemal ejakulaciu, nepredpokladam ze jeho prsty produkuju sperma... jedine ze by bol mimozemstan zo scary movie 4
Riziko otehotnenia pri pettingu ?
Re: Riziko otehotnenia pri pettingu ?
axelka ty si si moc asi neprecital/a prvy prispevok od zakladatela vlakna co?
kedze nemal ejakulaciu, nepredpokladam ze jeho prsty produkuju sperma... jedine ze by bol mimozemstan zo scary movie 4
Polo-X napísal:axelka ty si si moc asi neprecital/a prvy prispevok od zakladatela vlakna co?
a ty sis přečetl můj příspěvek pozorně ? bylo tam slovíčko POKUD.
nečetla jsem nic jiného než první příspěvek... ale upřímně na takovou otázku se může ptát jenom hlupák.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Stejne tak iba hlupak sa moze na internetovom fore pytat, ktoreho zo 4 chlapcov si ma vybratAxelka napísal:
a ty sis přečetl můj příspěvek pozorně ? bylo tam slovíčko POKUD.
nečetla jsem nic jiného než první příspěvek... ale upřímně na takovou otázku se může ptát jenom hlupák.
axelka ked napisal ze nemal ejakulaciu nemal prsty od semena ani "pokud" ani nahodov...
samozrejme ze tato tema je pre vacsinu len zabava, no chlapec zjavne vynechal 7 rocnik na zakladnej a mozno len chce zaujat...
samozrejme ze tato tema je pre vacsinu len zabava, no chlapec zjavne vynechal 7 rocnik na zakladnej a mozno len chce zaujat...
chlapec, co zalozil tuto temu, ma zjavne viac informacii ako vy 
to je divne. ze nechapete vztahom to je jasne, ale ze v dnesnej dobe nerozumiete ani technickym veciam..
to je divne. ze nechapete vztahom to je jasne, ale ze v dnesnej dobe nerozumiete ani technickym veciam..
curta bud taky laskavy a pouc nas...
ja ta uprimne a s chutou pocuvam!
ja ta uprimne a s chutou pocuvam!
To mi skôr príde že chlapec sa chcel niekde pochvaliť že bolo prvé čoro moro než že by bol naozaj taky hlupy
Možno je autor témy nebohý Leslie Nielsen. 
na to, že zde máte administrovat, tedy být za vzorného uživatele a být vzorem pro ostatní, jste tímhle off topicovým "šikanujícím příspěvkem" dokázal pravý opak. autorovi jsem poradila dobře, a že to někteří nepochopili a píšou pod to flame, je jiná věc, která by se měla spíše mazat. že flame píší i administrátorové - to svědčí jenom o úrovni zdejšího fóra. naštěstí já na problémy cizích lidí odpovídám slušně a kvalitně, a tak se nemám za co stydět. jenom na hloupé napadání odpovídám stejně hloupě. fórum by měla vyvolávat důvěru, a ne někoho znevýhodňovat nebo šikanovat. ale na tomto účelu se společně asi neshodneme.t0m4s3 napísal: Stejne tak iba hlupak sa moze na internetovom fore pytat, ktoreho zo 4 chlapcov si ma vybrat
a jen tak mimochodem - ta poznámka vůbec nebyla mířena na autora topicu, ale na otázku, na kterou se ptal člověk pode mnou.
-
qwerty-xyz
sa spamataj, si na internetovom fore, ... nie v internetovej poradni. A ked sa ti to nepaci, utekaj si na nejake ceske fora, urcite to budu lepsie stranky, lebo vy cesi ste snad vo vsetkom lepsi, nebyt nas slovakov, tak zeriete travu, ale to sa oficialne povedat nemoze ....
no sup sup, ... podme ho na ceske fora.
no sup sup, ... podme ho na ceske fora.
no sup sup do postele by som skor povedal.. 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale sama!...
Na rano celkom pobavilo... 
Victor Parsu: "Ti, kteří tvrdí, že nepochází z opice mají pravdu. Všechna pozorování které jsem učinil potvrzují, že to opice pocházejí z nich."
-
Scorpion90
King
-
qwerty-xyz
relevantny zdroj autora? lebo CICUSKA ktora pise taketo clanky,je vacsinou 50 rocna vobtloustla nevyřádená panna, ... schopna napisat cokolvek pricom sa vzrusi ... alebo polodementna " dracica " , . . . ktoru by akoze kazdy chcel vojet, a dat jej co proto, len sa to este nikdy nestalo, pricom jej vedomosti 0 bodov ....
clovek ktory moze napisat takyto clanok by musel byt gynekolog a sexuolog, s dlhymi rokmi praxe, a nestrannostou, .... a takyto clovek by na pisanie pi*ov*** na LESK nemal cas... ani chut.
Hmm, Azet, Lesk. V tvojom vlastnom záujme dúfam, že si to mienil ako recesiu.
Toto je presne ciel tych clankov. Urobit z ludi menej inteligentnych aby z nich boli poslusnejsie ovecky na platenie dani.
Ja mám pocit, že sme sa už dostali do doby, keď sa deti už ako vygumované rodia.