Dobry den
neviete niekto ci Win 7 podporuje ROBSON modul?
Nema s tym niekto skusenosti ?
Dakujem za odpoved
ROBSON a Win 7
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ROBSON a Win 7
Skusenosti mam ale take, ze ovladace od INTELu su z roku 2009 a novsie nie su dostupne.
Aj ked si nahodim do robsonu nejake programy, ziadne zrychlenie necitit a to, na co som sa tesil - teda, ze si do robsonu nahadzem systemove subory a bude sa mi extremne rychlo startovat system - sa neda urobit. Aspon som to nikde nenasiel, ani google nepomohol.
A k tomu, ak mam nainstalovane ovladace k robson modulu, tak mi blbne eSATA, a ked mam nainstalovane ovladace k eSATA, tak mi nejde robson modul. Parada, ze...
Ja som z toho sklamany, mam len drahu vec v notebooku, ktoru vobec nevyuzijem.
Aj ked si nahodim do robsonu nejake programy, ziadne zrychlenie necitit a to, na co som sa tesil - teda, ze si do robsonu nahadzem systemove subory a bude sa mi extremne rychlo startovat system - sa neda urobit. Aspon som to nikde nenasiel, ani google nepomohol.
A k tomu, ak mam nainstalovane ovladace k robson modulu, tak mi blbne eSATA, a ked mam nainstalovane ovladace k eSATA, tak mi nejde robson modul. Parada, ze...
Ja som z toho sklamany, mam len drahu vec v notebooku, ktoru vobec nevyuzijem.
Re: ROBSON a Win 7
no tiez by som cakal nieco extremne rychle
ale je pravda ze som o tom nikdy nepocul nejak zeby sa o tom pisalo ani nic podobne, mozno ze sa im to ani nepodarilo dobre vyvinut ani vyrobit a asi sa to ani nejak nikdy neujalo
Ja som to zatial ani nikdy nevyuzil nakolko mam v noteboku zatial len win XP
ale je pravda ze som o tom nikdy nepocul nejak zeby sa o tom pisalo ani nic podobne, mozno ze sa im to ani nepodarilo dobre vyvinut ani vyrobit a asi sa to ani nejak nikdy neujalo
Ja som to zatial ani nikdy nevyuzil nakolko mam v noteboku zatial len win XP