Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Lisa
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lisa »

jo, chapem. ja takych nepoznam :? takze preto takyto nazor :wink:
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

neviem ako Vy ...ale cierny tu nemaju co robit....vykrikuju ze su diskriminovany...a pritom sa maju lepsie nez biely....ved minule som isiel do tesca...a som videl jak cierny si nakupili 2 velke voziky jedla...a nahadzali to do noveho forda...na totu istu temu som hovoril s profesorkou a obn....ale ona sa vzdy tocila okolo lud. prav...a ja stale jej hovoril fakty zo zivota...ale nakoniec mi uznala pravdu
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

Tempus7 napísal:Jasne, ked sa snažím sa o zachovanie jednoliatosti rasy na danom území tak som len blbý zaostalý rasista :roll:
ani biely nie je ako biely... tak sa snaž ako len chceš, tvoj národ nikdy nebude jednoliaty... len ak trochu poblúdiš vo svojej fantázii a vysnívaš si vlastný svet, kde budú pobehovať jednoliati ľudia... originálny budeš len ty v podobe ich báječného vodcu...
a ako to vlastne robíš? každému prefarbíš vlasy na blond a nasadíš modré šošovky?
SMIECH

prečo niektorým tak záleží na farbe? aj medzi bielou a čiernou čokoládou si vyberáte podľa farby, alebo na vás zapôsobí jej chuť? tak prečo potom robíte rozbory medzi belšou a tmavšou pleťou, keď vzhľad nie je dôležitý?
iste, na Slovensku sa utvoril názor, že Rómovia = vandalizmus + kriminalita + ostatné výtržnosti... NEHÁDŽME VŠETKÝCH DO JEDNÉHO VRECA!!! čo s bielymi povaľačmi, bitkármi a vrahmi? alebo sprostosť bieleho sa nerovná sprostosti čierneho? tomu sa kvôli farbe priratúvajú trestné body a v konečnom dôsledku je furt väčším hajzlom on? VŠETCI SME ROVNAKÍ BEZ OHĽADU NA PLEŤ, či už v dobrom, alebo v zlom slova zmysle! len bielý národ je od nepamäti zakomplexovaný a miesto toho, aby si trochu potrápil gebuľu utváraním vlastných názorov, nechá sa pohltiť tak známymi otrepanými frázami zaostalých spoluobčanov... bla bla bla
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Človek si vyberá čokolády podľa chuti.. tak si predsa vyberáme aj ľudí, podľa chuti, nie podľa toho, ako kto vyzerá... kamaráti sú predsa rodina, ktorú si vyberieš :wink: Ja ti to poviem takto, nerobím rozbory medzi belšou a tmavšou pleťou, ono je to tak, že 90% rómov sú nezaraditeľní asociáli. Nebudeš mi veriť :shock: ale mal som veľmi dobrých kamarátov aj cigáňov.. WTF? ja sku*vený rasista.. Nikdy som všetkých do jedného vreca nechádzal, tak sa zobuď z tej tvojej rozprávky..
Nie čiernym, ale nám bielym justícia dáva čierne bodky, ak napadneme niekoho a zhodou okolností bude čiernej pleti, lebo dostaneme ublíženie na zdraví, ako rasovo motivovaný čin.. Ale keď ma zmláti cigáň, tak si ešte jeho hnusná rodina potvrdí, že tam boli s ním a ja zase vídem, ako hajzel, ktorý ho chcel zmlátiť a on sa chudák len bránil... Biely národ nie je zakomplexovaný, len tí, pre ktorých je podstatné, aby zostalo to, čomu sa hovorí slovenskí občania stále žili a dýchali, keď my už nebudeme.. Chcem, aby moje deti boli raz zdravé a šťastné, no ak systém bude stále ustupovať všetkému, čo im títo "utláčaní" ľudia budú diktovať, tak im bude len dobre, lepšie, ako je.. a budú sa množiť, až prídeš na to, že s tvojou dcérou chodí smradľavý cigáň, pretože nikoho iného si výbrať už nemôže.. Takže sa zobuď z tej tvojej rozprávky idealizovaného sveta, ktorý ti niekto tlačí do hlavy, pretože to tak nie je..
Len raz v živote som mal potičky s bielymi ľuďmi, no nespočetne veľa krát s čiernymi, no to som ešte apolitický skinhead, zastávajúci tradičné hodnoty... ale to ty nepochopíš, ak by si náhodou chcela, tak si daj dolu tie klapky, čo na očiach nosíš...

Keď sme pri nich.. prečo sa asi utvoril takýto názor na nich?.. skús mi to sem napísať.. prečo?.. som na to zvedavý a prosím, ak budeš mať toľko slušnosti, tak mi odpovedz na každý dotaz, ktorý som ti napísal, som veľmi zvedavý na odpoveď... :wink:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

weronyka napísal:ani biely nie je ako biely... tak sa snaž ako len chceš, tvoj národ nikdy nebude jednoliaty... len ak trochu poblúdiš vo svojej fantázii a vysnívaš si vlastný svet, kde budú pobehovať jednoliati ľudia... originálny budeš len ty v podobe ich báječného vodcu...
a ako to vlastne robíš? každému prefarbíš vlasy na blond a nasadíš modré šošovky?
SMIECH
Veľmi snívať nemusím, mnohé storočia tak bolo...
Myslím že ma ma spájaš s nacistickými ideálmy človeka, čo som vôbec nehovoril.
Je to úplne jednoduché, len chcem aby boli biely vo väčšine na územií ktoré im odveky patrí
weronyka napísal:prečo niektorým tak záleží na farbe? aj medzi bielou a čiernou čokoládou si vyberáte podľa farby, alebo na vás zapôsobí jej chuť? tak prečo potom robíte rozbory medzi belšou a tmavšou pleťou, keď vzhľad nie je dôležitý?
iste, na Slovensku sa utvoril názor, že Rómovia = vandalizmus + kriminalita + ostatné výtržnosti... NEHÁDŽME VŠETKÝCH DO JEDNÉHO VRECA!!! čo s bielymi povaľačmi, bitkármi a vrahmi? alebo sprostosť bieleho sa nerovná sprostosti čierneho? tomu sa kvôli farbe priratúvajú trestné body a v konečnom dôsledku je furt väčším hajzlom on? VŠETCI SME ROVNAKÍ BEZ OHĽADU NA PLEŤ, či už v dobrom, alebo v zlom slova zmysle! len bielý národ je od nepamäti zakomplexovaný a miesto toho, aby si trochu potrápil gebuľu utváraním vlastných názorov, nechá sa pohltiť tak známymi otrepanými frázami zaostalých spoluobčanov... bla bla bla
Ked už ideme prirovnávať kriminalitu bielych s ostatnými tak je jasné že aj biely sú zločinci, no percentuálne sa však stále nemôžme vôbec rovnať cigánom!
A tie komplexy, prosím ťa, z čoho ? že nevyzerám ako cigán? dovol mi sa zasmiať ...
Ako písal ZitePunkom svet vidíš príliš ružovo...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:Človek si vyberá čokolády podľa chuti.. tak si predsa vyberáme aj ľudí, podľa chuti, nie podľa toho, ako kto vyzerá... kamaráti sú predsa rodina, ktorú si vyberieš :wink: Ja ti to poviem takto, nerobím rozbory medzi belšou a tmavšou pleťou, ono je to tak, že 90% rómov sú nezaraditeľní asociáli. Nebudeš mi veriť :shock: ale mal som veľmi dobrých kamarátov aj cigáňov.. WTF? ja sku*vený rasista.. Nikdy som všetkých do jedného vreca nechádzal, tak sa zobuď z tej tvojej rozprávky..
Nie čiernym, ale nám bielym justícia dáva čierne bodky, ak napadneme niekoho a zhodou okolností bude čiernej pleti, lebo dostaneme ublíženie na zdraví, ako rasovo motivovaný čin.. Ale keď ma zmláti cigáň, tak si ešte jeho hnusná rodina potvrdí, že tam boli s ním a ja zase vídem, ako hajzel, ktorý ho chcel zmlátiť a on sa chudák len bránil... Biely národ nie je zakomplexovaný, len tí, pre ktorých je podstatné, aby zostalo to, čomu sa hovorí slovenskí občania stále žili a dýchali, keď my už nebudeme.. Chcem, aby moje deti boli raz zdravé a šťastné, no ak systém bude stále ustupovať všetkému, čo im títo "utláčaní" ľudia budú diktovať, tak im bude len dobre, lepšie, ako je.. a budú sa množiť, až prídeš na to, že s tvojou dcérou chodí smradľavý cigáň, pretože nikoho iného si výbrať už nemôže.. Takže sa zobuď z tej tvojej rozprávky idealizovaného sveta, ktorý ti niekto tlačí do hlavy, pretože to tak nie je..
Len raz v živote som mal potičky s bielymi ľuďmi, no nespočetne veľa krát s čiernymi, no to som ešte apolitický skinhead, zastávajúci tradičné hodnoty... ale to ty nepochopíš, ak by si náhodou chcela, tak si daj dolu tie klapky, čo na očiach nosíš...

Keď sme pri nich.. prečo sa asi utvoril takýto názor na nich?.. skús mi to sem napísať.. prečo?.. som na to zvedavý a prosím, ak budeš mať toľko slušnosti, tak mi odpovedz na každý dotaz, ktorý som ti napísal, som veľmi zvedavý na odpoveď... :wink:
a prečo sa niektorí Rómovia správajú tak, ako sa správajú? nedávame im priestor, ťahá sa to s nimi z generácie na generáciu (nemyslím rodiny slušných Cigánov)... ja neobraňujem tmavých hajzlov (dokonca aj slušní Cigáni sú proti nim, a to sú "skoro" z rovnakého cesta), ja len neznášam, keď sa odsudzujú aj slušní ľudia inej rasy... ja som vyrastala v zmiešanom prostredí, moja najlepšia kamarátka je Rómka, je čistotná, milá, dobrosrdečná... keby si ju poznal, pochopil by si môj odpor k rasizmu... takým ľuďom sa nepriamo krivdí... bieli po nich ukazujú prstom, hoci ich nepoznajú... no sú čierni, od nich "treba dať ruky preč", lebo nikdy nevieš, čo sa v ňom skrýva... sú odsúdení hneď na začiatku bez príležitosti dokázať, akým hodnotným človekom v skutočnosti sú...
prečo sa utvoril taký názor na nich? ľudia inklinujú k myšlienke, že čo je tmavé, je aj špinavé, nehodnotné... ver, a či nie, niektorí to vzdali a radšej si vyberajú ľahšiu cestu, než žiť normálnym životom... však ich nik neakceptuje, tak prečo by mali práve oni niečo akceptovať? vyrastajú v takom prostredí, deti vidia od rodičov, ako sa správajú a nejak sa to na nich nalepí... no ja neriešim probémy týchto Cigánov, čo nepracujú, no chcú peniaze, a tak si narobia kopu detí, len aby ich štát financoval... no ani biely nie je výnimkou v takomto riešení problémov... opakujem, ja nie som zástanca takýchto Cigánov, ja len súcitím s Rómami, ktorým sa bez príčiny ubližuje!!!
a na druhej strane... aj Cigány majú svoju históriu, zvyky, tradície... sú tiež plnohodnotný národ, ako hociktorý iný... mali by žiť rovnako bez utláčania ako žltí Číňania, červení Indiáni, či čierni Afričania... žiaľ podľa 1/3 "sprostých Cigánov" sa hodnotia aj ostatní príslušníci tejto rasy... a tu by sme sa mali my, bieli, zamyslieť... tá 1/3 "sprostých" je aj medzi našou rasou, len si ich tak akosi nevšímame...

Tempus7: nevidím svet v ružovom, nenávidím túto farbu... ja som len realista, vidím, čo sa kolo mňa deje a nezatváram oči pred neprávosťou...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

urcite tych sprostych nieje 1/3, skor by som povedal ze tak okolo 95%. A ked vidim cigana tak viem ze na 95% je to taky isty grazel ako ostatni a nemam schopnosti pri pohlade na cloveka zistit ako zije, pokial to na nom nieje vidiet z oblecenia. Ja tiez ponam jedneho slusneho cigana, tiez je to moj kamos ale zato si nemyslim ze nemaju cigani sancu.Sanci maju viac ako my. Dostanu byt. To neni sanca? Ja myslim ze dost velka a keby tebe dali byt asi by si si ho chranila a zveladovala. No cigani spravia pravy opak lebo podmieneny reflex im hovori ze ked ho znicia dostanu dalsi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Werca, ale na slusnom ciganovi hned vidno ze je slusny. A napriklad takeho by som neodsudil, aj ked tych inych... no nemam ich rad.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

weronika, nadherne zapadas do toho mojho profilu ktory som pisal na predchadzajucej strane.

Tvoje chapanie ras a pod. je dost mylne a mozem ta ubezpecit ze vacsina prislusnikov ostatnych ras (cierny zlty atd) nezdiela tebou uvedene dogmy o rovnosti vsetkych ras a multi kulti spolocnestve.

To ze rasy su neni rovne a su odlisne nie len farbou pleti tu uz bolo mnohokrat rozoberane a nema vyznam to dalej rozpitvavat.

Cigani su problem ktory treba riesit a ten sa da riesit len komplexne s celym etnikom (ine riesenia nei su, bohuzial).

Takze je namieste sa opytat ci si ochotna sa postavit na stranu riesenia ciganskeho problemu a tym padom zabezpecenie slusny zivot bielemu obyvatelstvu teda aj sebe a tvojej rodine alebo sa postavis na stranu neriesenia ciganskeho problemu a situcia sa ponecha v takom stave ako je teraz s pomerne neistymi vyhliadkami do buducna ci uz v zivotnej urovni celkoveho obyvatelstva vratane vsetkych ras, moralneho upadku, zvysenia kriminality a pod.
-----------------------------------------------------------------------------
A k tomu bielemu komplexu to zrejme ujasni tento citat resp presnejsie vyjadrenie suacanseho postoja bielych ludi k rasovym otazkam:

Biela vina (anglicky White guilt) je označenie pre pocit hanby, viny, či smútku nadobudnutý niektorými bielymi ľuďmi za to, ako sa príslušníci ich rasy správali či správajú (najmä vo vzťahu k iným rasám).

Masmédiá pod vplyvom politickej korektnosti jednostranne informujú o tom, akí boli bieli ľudia rasistickí, xenofóbni a násilnícki k iným rasám. Naproti tomu, podobné alebo horšie činy iných rás sa zamlčiavajú, alebo sa im venuje minimálna (ak vôbec nejaká) pozornosť. Následkom toho mnohí mladí bieli ľudia nemajú ideály a cítia pocit depresie a prázdnoty, pretože nemôžu byť hrdí na svojich predkov. Strácajú pozitívny vzťah ku svojej etnickej príslušnosti, ktorá je však nezmeniteľná. Fenomén bielej viny tým prispieva k sebanenávisti a veľmi malej pôrodnosti bielych. Spôsobuje frustráciu, čo vedie k tomu, že mnohí bieli ľudia sa stávajú advokátmi farebných rás (pozri Ľudia proti rasizmu), stavajú sa za pozitívnu diskrimináciu amerických černochov, cigánov a pod.

Príkladom takejto mediálnej kampane je napríklad neustále zdôrazňovanie holokaustu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

weronyka napísal:a prečo sa niektorí Rómovia správajú tak, ako sa správajú? nedávame im priestor, ťahá sa to s nimi z generácie na generáciu (nemyslím rodiny slušných Cigánov)... ja neobraňujem tmavých hajzlov (dokonca aj slušní Cigáni sú proti nim, a to sú "skoro" z rovnakého cesta), ja len neznášam, keď sa odsudzujú aj slušní ľudia inej rasy... ja som vyrastala v zmiešanom prostredí, moja najlepšia kamarátka je Rómka, je čistotná, milá, dobrosrdečná... keby si ju poznal, pochopil by si môj odpor k rasizmu... takým ľuďom sa nepriamo krivdí... bieli po nich ukazujú prstom, hoci ich nepoznajú... no sú čierni, od nich "treba dať ruky preč", lebo nikdy nevieš, čo sa v ňom skrýva... sú odsúdení hneď na začiatku bez príležitosti dokázať, akým hodnotným človekom v skutočnosti sú...
prečo sa utvoril taký názor na nich? ľudia inklinujú k myšlienke, že čo je tmavé, je aj špinavé, nehodnotné... ver, a či nie, niektorí to vzdali a radšej si vyberajú ľahšiu cestu, než žiť normálnym životom... však ich nik neakceptuje, tak prečo by mali práve oni niečo akceptovať? vyrastajú v takom prostredí, deti vidia od rodičov, ako sa správajú a nejak sa to na nich nalepí... no ja neriešim probémy týchto Cigánov, čo nepracujú, no chcú peniaze, a tak si narobia kopu detí, len aby ich štát financoval... no ani biely nie je výnimkou v takomto riešení problémov... opakujem, ja nie som zástanca takýchto Cigánov, ja len súcitím s Rómami, ktorým sa bez príčiny ubližuje!!!
a na druhej strane... aj Cigány majú svoju históriu, zvyky, tradície... sú tiež plnohodnotný národ, ako hociktorý iný... mali by žiť rovnako bez utláčania ako žltí Číňania, červení Indiáni, či čierni Afričania... žiaľ podľa 1/3 "sprostých Cigánov" sa hodnotia aj ostatní príslušníci tejto rasy... a tu by sme sa mali my, bieli, zamyslieť... tá 1/3 "sprostých" je aj medzi našou rasou, len si ich tak akosi nevšímame...
My im nedávame priestor?.. WTF?... a čo sú byty, ktoré im štát stavia, čo sú príplatky na detstká, ktoré si narobia aj za tri či za štyri fúriky.. Tvoj odpor k rasizmu?.. ako som na začiatku naznačil, zopár z mojích kamarátov sú rómovia.. ja som fakt hnusný rasistický hajzel.. :shock: dokonca k nám chodili domov otcovi priatelia, ktorí boli rómovia a mali rósmke deti, s ktorými sme sa hrávali.. ja som fakt teda hajzel.. :shock: Nik ich neakceptuje?.. a kto si za to môže?.. ja?.. tempus im za to môže?.. alebo ty?.. oni si predsa za to môžu a sú to ich problémy.. Poviem ti jeden príklad.. Býval som na ulici, kde prevládali rósmke činžáky.. ja som býval v takom, kde prevládali, resp. všetci obyvatelia toho činžáku boli bieli.. My sme ten činžám mali pekne zachovaný, im chýbali vchodové dvere, mali porozbíjané okná na pivniciach, mali bordel okolo toho ich činžáku(teda ov) a okrem toho sa tam šíril dosť nepríjemný zápach. Takže si to zhrňme.. všetky činžáky sa stavali za komančov, my sme mali zachovalý a dobrý a oni rozj*baný a hnusný.. ale bola to naša chyba, lebo sme ich nechali si ho porozbíjať, nie?.. :roll:
Deti a ich rodičov sme riešili inde.. zabrali by iné veci.. a hlavne odoberanie detí od ich "inteligentných" rodičov, to by pomohlo...
1/3?..prestaň fetovať.. ako sme už spomenuli je to odhadom 90-95% . Nikomu nezazlievam, ak žije normálne, ako väčšina z nás.. Nikdy som ani netrvdil, že biely asociál je lepší, ako ten čierny.. obaja sú asociáli.. obaja potrebujú podporu od štátu.. je to proste jedno, len tých rómov je jednoducho viac.. Bol tu aj taký článok, koľko náš stojí jeden róm mesačne, ale neviem, kto to sem dával.. Je to proste jedno, si jednoducho zakomplexovaná a to je to, čo potrebuješ vidieť, všetko ostatné je úplne jedno.. Budem zvedavý, keby sa náhodou stane, že nejaký občan tmavej národnosti ti zmláti syna, alebo znásilní dcéru, či stále budeš zastávať ten istý názor... ovšem je to jedno, len percentuálne sa to nejako nekryje.. :wink:
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

milí ľudia, nechápete ma... atakujete do mňa, že obraňujem Cigánov... vážení moji drahúšikovia, nestojím na strane rozbíjačov bytoviek, násilníkov a bitkárov...ZitePunkom furt spomínaš len tých zlých, ale si úplne mimo... však čítaj moje riadky... za to, ako žijú, si môžu sami... každý je strojcom svojho šťastia... sú mi ukradnutí... ja mám "hlavu v zármutku" z ľudí, čo odsudzujú zvyšnú "slušnú" časť tmavšej rasy... chápenzí? iste nie, ale mám to v paži... kto chce, pochopí, o čo mi ide, kto nie, bude bazírovať na tom, ako zachrániť biely ľud, ktorý je údajne vo výhyne, bo nás zachvíľu čierna rasa pohltí... dosť bolo zo mňa, aj tak nik nevstrebe moje myšlienky tak, ako sú myslené...

hej ty, čo si mi dal červený bod... kľudne si sa mohol podpísať a napísať mi pár srdcervúcich riadkov, či vyjadriť svoj názor na moje myšlienkové pochody... vážim si ľudí, ktorí kritizujú otvorene... milujem úprimnosť, no pokladám za trápne skrývať sa za červený bod...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

weronyka napísal:ja mám "hlavu v zármutku" z ľudí, čo odsudzujú zvyšnú "slušnú" časť tmavšej rasy... chápenzí?
Mna by zaujimalo, kto z tadeto konkretne odsudzuje pracujuceho cigana, ktory je na pohlad slusne obleceny, nesmrdi na metre, byva v pekne zariadenom byte, ktory si sam kupil, jeho 2-3 deti pravidelne navstevuju skolu a na vysvedceni v kolonke neospravedlnene hodiny je cifra mensia ako 10.
Tak to je potom fakt len obmedzeny debil.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

weronyka tu vravi o nejakych predsudkoch vychadzajucich z toho,ze su vraj tmavsi ako my,alebo ze patria k inej rase (pritom patria k tej istej),ale ja si nemyslim,ze by toto bol nejaky dovod,skutocny dovod na pedsudky dali oni svojim asocialnym spravanim.ved je dokazene,ze spociatku boli prijati vludne.uznavam,ze ich spravanie moze byt determinovane inou kulturou,mentalitou,ciastocne vychovou,ale zase tu plati---->nech si robia co chcu,pokial s tym neobtazuju inych.cim vyssi bude ich pocet,tym mensia sanca na nejaky trvalo udrzatelny rozvoj u nas
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

pryja napísal:Mna by zaujimalo, kto z tadeto konkretne odsudzuje pracujuceho cigana, ktory je na pohlad slusne obleceny, nesmrdi na metre, byva v pekne zariadenom byte, ktory si sam kupil, jeho 2-3 deti pravidelne navstevuju skolu a na vysvedceni v kolonke neospravedlnene hodiny je cifra mensia ako 10.
Tak to je potom fakt len obmedzeny debil.
Napr. jeden takýto býva nedaleko mňa, teda je začlenený do normálnej spoločnosti
Ale čo s tými v getách a osadách?
Tí pre nás predstavujú nebezpečenstvo
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Tempus7 napísal:Napr. jeden takýto býva nedaleko mňa, teda je začlenený do normálnej spoločnosti
nejake tie navrhy by som mal,ale tie sem radsej nebudem pisat,lebo by som zato dostal dozivotny ban :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

WERONYKA:Ja nečítam tvoje príspevky?.. ty asi nečítaš tie moje.. :wink:
ZitePunkom napísal: mal som veľmi dobrých kamarátov aj cigáňov.. WTF? ja sku*vený rasista.. Nikdy som všetkých do jedného vreca nechádzal
ZitePunkom napísal:ako som na začiatku naznačil, zopár z mojích kamarátov sú rómovia.. ja som fakt hnusný rasistický hajzel.. :shock: dokonca k nám chodili domov otcovi priatelia, ktorí boli rómovia a mali rósmke deti, s ktorými sme sa hrávali.. ja som fakt teda hajzel.. :shock:
ZitePunkom napísal:Nikomu nezazlievam, ak žije normálne, ako väčšina z nás.. Nikdy som ani netrvdil, že biely asociál je lepší, ako ten čierny.. obaja sú asociáli.. obaja potrebujú podporu od štátu..
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

weronyka, mne sa zdá, že uvádzaš jednu tretinu zlych romov. mas ruzove okuliare. ja by som povedala ze nevychovanych romov je až 8/9. zly clovek neexistuje, len zle vychovany. a len nove zakony by tych nevychovanych vedeli prevychovat. ale to by potom poslanci prisli o hlasy. oni vedia preco taketo zakony navrhli. keby bolo malo sprostych romov, to by ich nezaujimali.

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 14:08 )
a este jedna vec. som rada, ze mas romku naj kamosku. to je fakt super. mala si stastie, lebo takych vela nieje :wink:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tempus7 napísal:Napr. jeden takýto býva nedaleko mňa, teda je začlenený do normálnej spoločnosti
Tempus7, nemam ani sajnu, co s nimi. Je to jeden nekonecny, bludny kruh, kt. sa asi nikdy nepodari vyriesit. Do uvahy neberiem nerealne riesenia, ako vystrelit na mesiac alebo vysadit na Gronsko. Co tu bolo niekde tiez spominane.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pryja napísal:Tempus7, nemam ani sajnu, co s nimi. Je to jeden nekonecny, bludny kruh, kt. sa asi nikdy nepodari vyriesit. Do uvahy neberiem nerealne riesenia, ako vystrelit na mesiac alebo vysadit na Gronsko. Co tu bolo niekde tiez spominane.
Ale boli tu aj realne riesenia, problemom su ale ludia o ktorych som pisal v predoslich dvoch postoch ktory stale baziruju o teoriach rovnosti a o hadzani do jedneho vreca.

Problem urciteho etnika sa neda riesit inac ako komplexne s celym etnikom ci sa to niekomu paci alebo nie.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

stale omielana vec, slusni cigani vs 'neslusni' cigani - slusni bieli vs neslusni bieli ..

ludi ktori toto pouzivaju ako nejaky druh argumentu, by som sa rad spytal ako situaciu riesi nejake (dost male) percento tzv slusnych ciganov?

treba brat do uvahy predsa aj fakty ako su pomer a vyvoj do buducnosti

a hlavne by som bol rad aby si vsetci uvedomili toto- ci uz su niektori bieli ludia odpad tak ako je vacsina ciganov stale je tu -obrovsky- rozdiel a to v tom, ze o 'biely odpad' sa vzdy postara len zbytok normalnej bielej spolocnosti ale o ten 'cierny odpad' ktoreho je vzdy a vsade viac, sa tiez musia postarat len a len -bieli-

na to netreba nikdy zabudat

preto je sucasny system nastaveny na postupnu destrukciu bielej populacie a je v kazdom smere proti-biely.
Napísať odpoveď