Romovia na Slovensku
Poznam Romskych spoluobcanov, ktori su uplne v pohode a nerobia bordel.
Poznam aj takych, ktori robia s drogami, s masom a robia zle > takych by som ...
Ale nenavidim aj sprostych belochov aj ciernych, zltych aj cervenych!
Neposudzujem podla rasy
Samozrejme, ze ked idem cez jednu ulicu u nas, tak mam zvlastny pocit,ci ma mali Cigosi neokradnu ale proti tomu predsudku sa asi neda bojovat (to v nas je od detstva)
Podla mna davame Romom malo sanci na ich uplatnenie sa v beznom zivote (keby sa napr. z 20 Romov uchytili do zivota aspon 2, by to bol uspech)
mier (milujte sa)
Poznam aj takych, ktori robia s drogami, s masom a robia zle > takych by som ...
Ale nenavidim aj sprostych belochov aj ciernych, zltych aj cervenych!
Neposudzujem podla rasy
Samozrejme, ze ked idem cez jednu ulicu u nas, tak mam zvlastny pocit,ci ma mali Cigosi neokradnu ale proti tomu predsudku sa asi neda bojovat (to v nas je od detstva)
Podla mna davame Romom malo sanci na ich uplatnenie sa v beznom zivote (keby sa napr. z 20 Romov uchytili do zivota aspon 2, by to bol uspech)
mier (milujte sa)
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechcem vyzerat ako rasista ale skusenosti su skusenosti...
takze ako tu uz niekto pisal ked nemaju tak stat im da zatial co ked nema normalny (biely
) clovek je uplne v hajzli...
dalsia vec, ze ich je stale viac- to znamena viac povalacov a smradlavych romskych deti....
dalsia vec ze nic nerobia... keby robili aspon nejaku podradnu robotu ako je upratovanie ulic alebo kopanie jam a tak...ale oni spiny NIC!!!
takze je to jasne- je to jedna hnusna haved ktora je len na pritaz tomuto statu
takze ako tu uz niekto pisal ked nemaju tak stat im da zatial co ked nema normalny (biely
dalsia vec, ze ich je stale viac- to znamena viac povalacov a smradlavych romskych deti....
dalsia vec ze nic nerobia... keby robili aspon nejaku podradnu robotu ako je upratovanie ulic alebo kopanie jam a tak...ale oni spiny NIC!!!
takze je to jasne- je to jedna hnusna haved ktora je len na pritaz tomuto statu
-
miki690
Medium Professional
No tak to si zlaty ale fakt .... akoze super riesenie ... zas*at nas tu ! si myslis ze ked si nejaky Bratislavcan ci co to si tak ze mas pravo rozhodovat o osude Nas Zemplincanov?! my tu mame tych romov az dost ... co keby ste si vyskusali aj vy trochu pritmavit okolie ... btw poznam jeden pribeh o chlapikovi co pracoval s buldozerom. Raz zobral zo sebou aj svojho syna do prace. Ked opravovali nejaku cestu asi 2Km od romskej osady zrazilo maleho ciganika auto a sofer zdrhol. Buldoyeristovi prislo maleho luto, tak zobral maleho svojim osobnym autom do nemocnice. Jeho 8 rocny syn ostal pri buldozeri. Ked sa chlapik vratil z nemocnice tak nasiel na streche buldozera hlavu svojho syna. Dalej to pokracovalo asi tak ze nasadol do toho svojho stroja a yrovnal celu osadu zo zemou. Toto je true story prave z vychodneho sovenska asi z pred 30tich rokov. Ja ho poznam len z precitania jednych starych dedkovych novin. A moralne ponaucenie: vecsine romom sa neda verit ! A aj ked im chcete len to najlepsie tak necakajte od nich nic dobre. (CEST VYNIMKAM) . A este jedna super cerstva sprava zo sveta romov. Dnes som cestoval okolo dediny (skor romskej osady) Jaromnice (alebo tak nejako). Romovia tam maju domy postavene z toho co "gadzovia" vyhadzuju tzn. hrdzave vlnite plechy, stare izolacie, kusky plotov a pod. co ma vsak dost zarazilo ze na kazdej chajde bol minimale jeden satelitLuboss88 napísal:ja mam lepsi napad!
rozdelime nasu republiku na zapad a vychod
zapad bude zapadne a 75% stredneho Slovenska, postavime cigansky mur (ekvivalent toho berlinskeho) a ciganov nastahujeme za mur na vychod
mas sice fajn avatara,ale v hlave mas asi fuckt prazdno!!!Luboss88 napísal:ja mam lepsi napad!
rozdelime nasu republiku na zapad a vychod
zapad bude zapadne a 75% stredneho Slovenska, postavime cigansky mur (ekvivalent toho berlinskeho) a ciganov nastahujeme za mur na vychod
akych 75% str.SVK?!
byvam vo vychodnej casti str.Slovenska a v mojej dedine sa nenajde ani 1 Rom,v susednych dedinach je to sice horsie,ale vsade tu ziju civilizovani "bieli" ludia!
a tiez niesu vsetci Romovia lenivi-v susednej dedine zije jeden co zamestnava polovicu ich dediny (a to ich tam je 80%)..ak by vsetci boli taky tak by tento thread nemusel byt....
-
Vesper
Professional
bolo by treba asi spravit nejaku reformu aby to zastavili...prosex napísal:si ani nechcem predstavit ako to bude vyzerat na Slovensku o takych 50 rokov pretoze sa to tu mnozi ako potkany...
napriklad v cine maju taky zakon ci co ze v kazdej rodine moze byt len jedno decko aby ich vlada podporovala a ked ich maju viac tak maju nejake nevyhody... a vtom je aj nas slovensky problem...romovia si proste zvykli ze maju decka su nezamestnani a stat sa postara...ale keby tu bolo nieco take ze kazde deko=menej vyhod...
-
Dawn
Medium Star
V Cine maju trosku iny rezim tak su tam aj taketo a podobne veci mozne.. Tu by sa hned posrali vsetci humanisti, liberali a xy organizacii by protestovalo, hlavne vzhladom k tomu, ze by sa to uplatnovalo len na ciganske etnikum.. hadam si to obmedzenie nemyslel aj na bielych!?Vesper napísal:bolo by treba asi spravit nejaku reformu aby to zastavili...![]()
napriklad v cine maju taky zakon ci co ze v kazdej rodine moze byt len jedno decko aby ich vlada podporovala a ked ich maju viac tak maju nejake nevyhody... a vtom je aj nas slovensky problem...romovia si proste zvykli ze maju decka su nezamestnani a stat sa postara...ale keby tu bolo nieco take ze kazde deko=menej vyhod...![]()
![]()
-
Vesper
Professional
no jasne ze by to neplatilo pre slusnych pracujucich ludiAryan Angel napísal:V Cine maju trosku iny rezim tak su tam aj taketo a podobne veci mozne.. Tu by sa hned posrali vsetci humanisti, liberali a xy organizacii by protestovalo, hlavne vzhladom k tomu, ze by sa to uplatnovalo len na ciganske etnikum.. hadam si to obmedzenie nemyslel aj na bielych!?
-
t0m4s3
Admin
no mne to pride celkom realne. Aj biely aj cierny aj fialovy by mali ROVNAKE podmienky a to povedzme 3deti a za dalsie nedostanes. Kolko si ich uz narobia to je len a len na nich. Normalne zmyslajuci biely aj cierny aj fialovy zisti ze proste 4 a viac je na <>. Dementne zmyslajuci biely aj cierny aj fialovy si ich spravi 20 a bude nariekat - jeho problem!Tomasito napísal:t0m4s3, v suvislosti s predmetom temy by malo taketo opatrenie zmysel iba vtedy, keby sa dalo uplatnit len na cig. populaciu (bielych sa totiz rodi malo- treba ich naopak podporovat)- a uz tu mas diskriminaciu, ktora je v nasich podmienkach nerealna...