Romovia na Slovensku
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Romáňo nevo ľil - Cigánsky nový list
rnl.sk - Túto stránku vlastnia cigáni a verejne hlásajú rasovú neznášanlivosť voči "gádžom" (bielym ľudom), poukazujú na útoky či rasové narážky iba bieleho obyvateľstva na nich a tvrdia, že sme zvláštni. Útoky cigáňov však ignorujú a snažia sa ich ospravedlňovať. Ide podľa vás o rasizmus?
Mimochodom banner tejto cigánskej rasistickej stránky mali "Ľudia proti rasizmu" v profile len za to že sú to cigáni. Ja osobne si myslím že zachvíľku tu budeme diskriminovaní my.
Aký názor na to máte?
Mimochodom banner tejto cigánskej rasistickej stránky mali "Ľudia proti rasizmu" v profile len za to že sú to cigáni. Ja osobne si myslím že zachvíľku tu budeme diskriminovaní my.
Aký názor na to máte?
-
axxis
Addict
za prve: mal si to dat sem http://www.hojko.com/romovia-na-slovens ... -1245.html
za druhe: mohol by si vybrat nejaky clanok kde je ta rasova neznasanlivost z romskej strany, nechce sa mi prehladavat celu stranku
za druhe: mohol by si vybrat nejaky clanok kde je ta rasova neznasanlivost z romskej strany, nechce sa mi prehladavat celu stranku
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Re: Romáňo nevo ľil - Cigánsky nový list
kde?Panzerfaust napísal:rnl.sk - Túto stránku vlastnia cigáni a verejne hlásajú rasovú neznášanlivosť voči "gádžom" (bielym ľudom)
-
Panzerfaust
Expert
No nepíše sa tam priamo, že sme špiny a pod. ale ponižujú ľudí tým, že zverejňujú iba útoky bielych ľudí a svoje sa snažia ospravedlňovať. Vyhľadaj si na google.sk "Gádžovia" a hneď nadpis na tej stránke je viacmenej rasistický.
//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 20:58 )
//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 20:58 )
btw: Toto pozitívna diskriminácia rozhodne je.mahoni910 napísal:Podla mna jee to na kkt v tom ze onii dostanu novee domy aa rozbiju ich coo normalny ludia od statunedostanu domy...too je tez chu****...aaa este ekd ho rozbiju ziadaju novy? noo totok uz asik neeni normalnee
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Panzerfaust
Expert
Pozitívna diskriminácia je keď prisťahovalci diskriminujú pôvodných obyvateľov krajiny, v ktorej žijú. Aspoň tak som si to myslel. Ak sa mýlim, prosím oprav ma.
No keď niekto vyslovene nadraďuje svoj národ/rasu a ostatné ponižuje tak sa to definuje ako rasizmus a presne to robia oni. A pokiaľ viem tak Gádžovia je hanebný a posmešný názov na označenie belocha/árijca. Prečítaj si celú stránk a sám uvidíš že mám pravdu
No keď niekto vyslovene nadraďuje svoj národ/rasu a ostatné ponižuje tak sa to definuje ako rasizmus a presne to robia oni. A pokiaľ viem tak Gádžovia je hanebný a posmešný názov na označenie belocha/árijca. Prečítaj si celú stránk a sám uvidíš že mám pravdu
-
axxis
Addict
az budes kandidovat idem Ta volitPanzerfaust napísal:Pozitívna diskriminácia je keď prisťahovalci diskriminujú pôvodných obyvateľov krajiny, v ktorej žijú. Aspoň tak som si to myslel. Ak sa mýlim, prosím oprav ma.
mas spravny nazor. nuze Kali, Aryan. tu mate dalsieho statneho NS bojovnika, welcome to narodny odpor.
<hlas z reklamy>
Volte narodny odpor- jedini ludia, ktori naozaj vedia co robia a chcu dobro pre nas vsetkych, pre bielych. Demokrats suck cock.
</hlas z reklamy>
-
Panzerfaust
Expert
Už som si naštudoval čo je pozitívna diskriminácia. Keď som nevedel definovať nejaký pojem ešte neznamená sa nerozumiem do národného socializmu a nemám v tom prehľad, jasné?axXis napísal:az budes kandidovat idem Ta volit
mas spravny nazor. nuze Kali, Aryan. tu mate dalsieho statneho NS bojovnika, welcome to narodny odpor.
<hlas z reklamy>
Volte narodny odpor- jedini ludia, ktori naozaj vedia co robia a chcu dobro pre nas vsetkych, pre bielych. Demokrats suck cock.
</hlas z reklamy>
-
Začiatok Konca
Professional
Pojem pozitívna diskriminácia... je záležitosťou všeobecného vzdelania a priemerne inteligentného človeka.. Ak jedinec nevie, čo je to pozitívna diskriminácia, ťažko od neho môžeme čakať, že nám vysvetlí teóriu národného socializmu... Neuraz sa, to sú fakty, dedukcie... ak sa mýlim, tak sa Ti ospravedlňujem...Panzerfaust napísal:Už som si naštudoval čo je pozitívna diskriminácia. Keď som nevedel definovať nejaký pojem ešte neznamená sa nerozumiem do národného socializmu a nemám v tom prehľad, jasné?
Re: Romáňo nevo ľil - Cigánsky nový list
a prečo myslíš,že až zachvíľku?aj ked teda vždy to môže byť aj horšiePanzerfaust napísal:rnl.sk - Túto stránku vlastnia cigáni a verejne hlásajú rasovú neznášanlivosť voči "gádžom" (bielym ľudom), poukazujú na útoky či rasové narážky iba bieleho obyvateľstva na nich a tvrdia, že sme zvláštni. Útoky cigáňov však ignorujú a snažia sa ich ospravedlňovať. Ide podľa vás o rasizmus?
Aký názor na to máte?
-
Panzerfaust
Expert
ak je zakaz diskriminacie,tak aka pozitivna diskriminacia?
ak by sa jednalo o nejake celoplosne zvyhodnovanie ludi so znizenim socialnym statusom,tak by som to snad este akceptoval,ale ak to ma byt na zaklade prislusnosti k pohlaviu,rase,etnickej skupine,tak je to vysmech zdravemu rozumu.to je ten neomarxizmus Europskej unie.alebo teda priznajme,ze sme si nie vsetci rovni,a ze nie kazdy ma rovnake schopnosti
-
Thrash/Death
Star
-
Panzerfaust
Expert
Niesme si vôbec rovní, každý je iný a pokiaľ viem tak rozdiely predsa rozdeľujú...taurus666 napísal:ak je zakaz diskriminacie,tak aka pozitivna diskriminacia?ak by sa jednalo o nejake celoplosne zvyhodnovanie ludi so znizenim socialnym statusom,tak by som to snad este akceptoval,ale ak to ma byt na zaklade prislusnosti k pohlaviu,rase,etnickej skupine,tak je to vysmech zdravemu rozumu.to je ten neomarxizmus Europskej unie.alebo teda priznajme,ze sme si nie vsetci rovni,a ze nie kazdy ma rovnake schopnosti
Tazko sa mi hladaju slusne slova: http://trnava.sme.sk/c/4812688/agresivi ... rasta.html
Tymto uz pomoze iba mlatenie obuskom alebo ohradenie celej oblasti, ved to uz nie je zdrave.
Tymto uz pomoze iba mlatenie obuskom alebo ohradenie celej oblasti, ved to uz nie je zdrave.