Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa ephramko »

uz vidim ako bezny clovek pod vplyvom emocii a afektu dokaze beziacemu cloveku umyselne trafit nohu...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Bežný človek nemá ZP... Ten kto ho má... strieľať vie... A nemusí ani bežať... Ak nechce opustiť pozemok, môžeš ho "zneškodniť"... A ver mi... Po dlhšej dobe utláčania to spravíš aj rád
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

D4vid napísal:Bežný človek nemá ZP... Ten kto ho má... strieľať vie...
to by si sa cudoval aka je realita... :D :D :D

a uz vidim, ako ked vytiahnes zbran, tak ten co je na tvojom pozemku pojde dalej pokojne pomaly k tebe alebo od teba...aby si mal cas mierit na nohu :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

keby utekal ku mne s cielom urobit mi nieco tak ver tomu ze ho radsej aj zastrelim....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som tiež toho názoru, že toto sa dá riešiť len hrobu animálnou silou, samozrejme, v hraniciach zákona, aby ešte nebolo zle.

Mne ak by nejakí zmätkovia behali po pozemku, tak by som to zariadil tak, aby sa to stalo len jeden, jediný krát.

Agresorovi sa treba postaviť priamo, treba to oplatiť rovnakou mincou, všetko ostatné je voda na mlyn agresora. Takáto je pravda, platná už tisíce rokov.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Každá situácia je odlišna... Treba ju predtým posúdiť... A rozmyslieť si čo spraviť... Tí parchanti tam žijú, takže človek nie je z ich prítomnosti preľaknutý a nemal by reagovať pod stresom... Je to niečo iné, ako keď ta niekto nečakane napadne....
Ja by som to spravil inak... Jednoducho by som to zbúral... Zavolať firmu s buldozérom... Varovať ich, že objekt bude odstráneny... Podľa ich reakcie sa aj zachovať... Ak by boli agresívny... Čo by samozrejme boli... Tak dať varovný výstrel + zavolať políciu... Ak by sa naďalej snažili nejakými "zbraňami" (palice, kovové tyče... ) snažili brániť, resp. by len stáli v ceste, tak počkať na políciu ktorá by mala konať, a s pozemku ich vyprevadiť... Ak by ale priamo zaútočili tak dalši výstrel... Ale neverím že by to spravili... Taká zbraň vie naozaj poriadne vystrašiť...
Ale, je to individuálne... Proste takto by som to nenechal... Všetko je to za predpokladu že dotyčný ma ZP a vie čo robí... Starý dedko s palicou sám nič nezmôže a polícia očividne nič nerobí... Ak už stavajú na cudzom pozemku, tak už žiadna tolerancia nie je na mieste...
Svizer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svizer »

Aj keby ste mali zbran a nemate legalny zbrojny preukaz skupiny A a postrelite zlodeja, tak co z toho?Jednak ide o nedovolene ozbrojovanie ci drzanie zbrane, potom ste tiez nemali pravo na jej pouzitie. Len by ste strielali ciganov, na nic ine sa nezmozete.HANBA VAM!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

odstrasenie a strach, to pomaha
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Svizer napísal:Aj keby ste mali zbran a nemate legalny zbrojny preukaz skupiny A a postrelite zlodeja, tak co z toho?Jednak ide o nedovolene ozbrojovanie ci drzanie zbrane, potom ste tiez nemali pravo na jej pouzitie. Len by ste strielali ciganov, na nic ine sa nezmozete.HANBA VAM!
Ja tu hovrím o legálnom držaní zbrane a ZP samozrejme skupina A...
Svizer žil si v USA... Tam najprv strieľajú potom kričia stoj... Samozrejme preháňam, ale mnoho vecí sa rieši najmä zbraňou... Pozri si to video ešte raz... Čo by si robil ty? Osobne ma tvoj zaslepený názor skutočne zaujíma...
hughito
Redeemer
Redeemer

Svizer napísal:Aj keby ste mali zbran a nemate legalny zbrojny preukaz skupiny A a postrelite zlodeja, tak co z toho?Jednak ide o nedovolene ozbrojovanie ci drzanie zbrane, potom ste tiez nemali pravo na jej pouzitie. Len by ste strielali ciganov, na nic ine sa nezmozete.HANBA VAM!
Tentoraz melieš úplne z cesty.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

už som mu to písal v karme ...budem trošku OT

svizer:
skupina A: možeš nosiť zbraň pri sebe kedykoľvek a môžeš ju vlastniť pre ochranu zrdavia, života a majetku
skupina B: nemôžeš nosiť zbraň pri sebe kedykoľvek (iba v pripade že ideš na strelnicu abo z nej + ešte nejaké prípady) ale môžeš ju vlastniť pre ochranu života, zdravia a majetku

tzn. ak mám zbroják B a ak cigan príde ku mne na pozemok a kradne, alebo ohrozuje môj život, život rodiny, ja ho môžem zastreliť/postreliť bez toho aby som porušil zákon o zbraniach a strelive (o iných zákonoch sa nebavím teraz) ...pochopil si? žiadne nelegálne držanie zbrane

-k téme: nemal by som problém vytiahnuť na cigána pištoľ ak by sa nachádzal na mojom pozemku nechcel by ho dobrovoľne po mojej výzve opustiť...ak by sa zľakol a zdrhol bol by pokoj, ak by sa nezľakol a ešte by bol agresívny tak "pif" do nohy
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Takže chcem vám opísať akí sú aj nie sú rómovia u nás...
Pred dvomi týždňami som bol na diskotéke a stretol som spolužiaka zo základnej samozrejme bol to róm, nevideli sme sa už hádam aj štyri roky takže sme začali kecať, ako žije... povedal mi, že 5 rokov chodí po stavbách a maká (má otvorenú živnosť), založil si rodinu a má už jednu dcerú (na tej diske oslavoval jej narodenie). Hovoril aj o svojích bratoch najstarší je v Holandsku a pracuje tam, chce dostať holandské občianstvo a najmladší brat bohužiaľ aj najlenivejší ma už 3 deti a nepracuje nikde.

Z toho vyplýva, že nenávidte všetkých tmavých okolo seba, niektorí sú aj normálny ľudia pracujúci a rodinne založení.

Jedine čo by som ako politik zmenil a snažil sa presadiť je obmedziť potomstvo našich spoluobčanov na 3 deti.

Toť môj názor.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nech má detí koľko chce...prečo ich obmedzovať, mali by mať rovnaké práva ako bieli, tzn. mať detí koľko chcú...ale nech si nestavajú osady kade-tade, nenapádajú ľudí na ulici, pracujú a správajú sa ako slušní ľudia, nie ako opice z pralesa...ja si tiež nestaviam osadu za mestom...
beardie
Redeemer
Redeemer

haha11 napísal:Jedine čo by som ako politik zmenil a snažil sa presadiť je obmedziť potomstvo našich spoluobčanov na 3 deti.
ked sa o ne vie postarat, nech ich ma aj 300
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

D4vid napísal:
Rana do nohy... V prípade ak sa po výzve skupinka rómov z pozemku neodprace... Predtým varovanie... Všetko v rámci zákona... Ale namieriť zbraň na človeka, aj keď len na takéhoto parazita nesie veľkú zodpovednosť...
Toto by som spravil až keby po dlhej dobe polícia nezabránila ich pohybu na mojom pozemku... To po čase človek vytočí... Konkrétne tento príklad ktorý bol uvádzany na predchádzajucej strane je toho príkladom... Nie len že by som ho postrelil a čakal kým ma zažaluje, ale ešte by som ho obvinil za dlhodobé obmedzovanie mojej slobody, súkromia atď...
Nejak sa to musí dať riešiť... Keď polícia nepomôže, treba si pomôcť svojpomocne...
Ale somarina ! Prečo by mal strieľať do nohy ? Vôbec to nikde nie je napísane že do nohy/len postreliť.
Ak hocikto vnikne na tvoj pozemok s úmyslom krádeže, alebo aby ťa napadol môžeš ho bez váhania zastreliť.

Jeden od nás býva blízko rómsej osady a 100m od seba má krčmu. Bol v krčme keď sa začali do ňho srať 5 rómovia (ozbrojený) on sa rozútekal domov zobral pušku prvého zastrelil 2m od seba so sekerou v ruke, ostatný sa rozútekali pritom ako utekali strieľal im do hlav. Rozsudok znel "nevinný" prvého zastrelil v nutnej sebaobrane a ostatných z tresu. Vrátili mu zbrojný a aj pušku :) Síce to bolo takých 25 rokov dozadu, no čo viem tak sa zákon o tom nezmenil, a určite každý by spravil to isté keby naňho takto išli rómovia

// A čo sa týka nelegalného držania zbrane svizer napísal pravdu. (Zle ste to pochopili písal o tom čo by následovalo keby ste mali nelegalnu zbraň, nie o tom načo ma byť zbrojak typu B a pod.)
Mal pravdu pretože aj keby ste nelegálnu zbraň použili v nutnej obrane a zastrelili by ste sadama husaina tak by ste dostali niekoľko paragrafov za neoprávnené ozbrojovanie, držanie zbrani atď. :sly: (Milujem takých ľudí čo o tom nevedia nič a mudruju)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

janio: svizer napisal pravdu, ale napisal ju uplne od veci, ked hovorim o pouzivani strelnej zbrane, predpokladam, ze bezne inteligentny clovek vyrozumie, ze sa hovori o legalnej drzbe, pokial nie je povedane inak, takze jeho prispevok bol uplne mimo misu
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

beardie napísal:
ked sa o ne vie postarat, nech ich ma aj 300
Na jednej strane nadávate že si stavajú chatrče kde sa im zapáči a na druhej strane vám nevadí, že niektoré rómske rodiny sú viac početné (6-8 členné)... mi to nejak nesedí. Keď má róm 25-26 rokov a má už 5 detí je to divné nemyslíte? :?
beardie
Redeemer
Redeemer

pracuje? odvadza dane a odvody? stara sa o ne? nech ich ma aj 10
nemaka? sterilizovat

je to uplne jednoduche
hughito
Redeemer
Redeemer

*Nemaká :arrow: stopnúť dávky.

Sterilizoval naposledy Hitler. :roll:
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja by som to neriešil strerilizáciou, ale radšej by som určil finančné úľavy pri platení daní ak by konkretná rodina neprekročila hranicu 5 osôb domácnosti.

Rasová nenávisť rastie pretože ich menšina sa rozrastá a druhý faktor je mentalita rómov.
Napísať odpoveď