Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Je to na predchadzajucej strane. Ale na tejto stranke mozeme vidiet ako autor hra na city kedze na obrazku je male steniatko ktore tak nevinne pozera
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
videl si niekedy nezlateho "zlateho retrivera"
?
Podla mna si len miesal hrusky s jablkami a nejakym sposobom chces ciganov (nie tych konkretnych ktori ten cin spravili ale cele etnikum) ospravdlnit.hughito napísal:No poukazoval som na to jedenie psov celkovo vo všeobecnosti, to sa nemusí týkať samozrejme len cigánov.
To v žiadnom prípade, od toho som sa dištancoval hneď na úvod. Takže, "nevkladaj mi do úst" niečo, čo som nepovedal.kali520 napísal:Podla mna si len miesal hrusky s jablkami a nejakym sposobom chces ciganov (nie tych konkretnych ktori ten cin spravili ale cele etnikum) ospravdlnit.
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2011, 22:37)
nevkladal ti nic len si to myslelToto som napísal - vie tam niekto nájsť nejaké ospravedlňovanie toho činu, alebo nebodaj nejakého ospravedlňovania cigánov ? Nebolo to v poriadku, lebo toho psa ukradli, resp. zabili, potom ukradli a až následne zjedli. Keby si ho vychovali doma a spapali, tak s tým nemôžem mať nijaký problém. A na to som narážal, na ten samotný akt jedenia psa ako takého. Lebo nad tým sa ľudia častokrát pohoršujú viac, ako nad aktom samotnej krádeže, pričom to má úplne iracionálny charakter (teda, pokiaľ tá daná osoba nie je vegán, resp. aspoň vegetarián).Umlátenie sekerou má ďaleko od normálu, ale samotné jedenie psa mi nepríde nijak šokujúce. Je to čisto kultúrna záležitosť. Je to ale zaujímavé - niekto bude nariekať a bude sa zhnusovať nad tým, ako niekto je psov, jediac šnicel. Pokrytectvo na entú.
hughito ale kazdeho normalneho cloveka skor nastve, ze sa ti cigani dostali nepovolene na cudzi pozemok a zabili tam zviera ktore im nepatrilo. A to od teba vyznelo ako keby to patrilo aj medzi pritomnimi diskutujucimi. Navyse, je pravda ze niekto sa pohorsuje nad jedenim psa viac, ako nad kradezou, lenze ked niekto stale pocuje na ich stranu same okradanie, atd.. tak ich ako nova vec (jedenie psa) viac pohorsi ako samotne kradnutie. Takze tak.
presne tak to vidim jak hughito, cinania bezne chovaju slachtene zakrpatene prasata ako domacich milacikov, medzi prasatom a psom co aa tyka socialnej a inteligencnej stranky neje rozdiel, akurat pes mal v minulosti pracovne vyuzitie bol v stalom kontakte s clovekom tak sa stal sucastou kultury ako domaci milacik, pricom prasa pracovne vyuzitie nemalo, a druha vec preco ho ludia nechovali ako domaceho maznaka su jeho rozmery, nepraktickost. cize ak nekto bude pi*ov*** zeruc snicel na obed na ciganov len koli faktu ze jedia psov, tak je to pre mna obycajny pokrytec.
V Afrike ziju kmene ktore sa bezne uchyluju ku kanibalizmu kde jedia vnutornosti svojich nepriatelov (isty druh zvyku). A co z toho mame ako vyvodit, ze ked cigan nekoho zozere je to vlastne uplne normalne?
Asi vam nedochadza ze sa tu bavime o ciganoch na slovnesku a nie cinaonch niekde v Azii.
Debilitu jednej rasy ospravedlnujete debiliotu druhej rasy.
Asi vam nedochadza ze sa tu bavime o ciganoch na slovnesku a nie cinaonch niekde v Azii.
Debilitu jednej rasy ospravedlnujete debiliotu druhej rasy.
Presne, tu sme na slovensku a tu jesť psov neni normálne ( možno pre zvrátených ludí). Hughito za každú cenu vždy hladáš len niečo aby si opeknil cigánov.
Sranda, to skôr kali hľadá za každú cenu niečo iné, aby mi moje "tvrdenia" vyvrátil. Ale porovnáva neporovnateľné.
-
seth82
Darca
Ja si dovolím z diskusie vytiahnuť iba toto (sorry za formu, ale nechce sa mi to prepisovať) - prípad, keď pretečú na Slovensku nervy väčšinovému obyvateľstvu a jeho následky:
Reakcia zahranicia? Zahranicie ziada slovensku republiku, aby prestalo pouzivat armadu voci svojmu civilnemu obyvatelstvu a zacina stavat v okolitych krajinach tabory pre utecencov. Objavuju sa zabery vyhladovanych ciganskych deti a plac matiek za svojim stratenymi rodinami. Muzi do kamier hrozia, ze chcu len jest a pracovat a dalej sa utlacat nenechaju. Zahranicie vysiela pozorovatelov a rovnako humanitarnu pomoc do postihnutych oblasti. V najlepsom pripade bude vytvorena demarkacna ciara a posnazia sa, aby sa cigani vratili, co najskor na Slovensko. Za demarkacnou ciarou sa samozrejme nebude dat zit, ale humanitarne davky to dajako zatiahnu a okrem toho sa vzdy bude dat prejst a este nieco potiahnut bielym...
///LOL ale toto je aký postreh, že "magických 300" http://www.sme.sk/gsearch/?cx=partner-p ... &x=23&y=14
Reakcia zahranicia? Zahranicie ziada slovensku republiku, aby prestalo pouzivat armadu voci svojmu civilnemu obyvatelstvu a zacina stavat v okolitych krajinach tabory pre utecencov. Objavuju sa zabery vyhladovanych ciganskych deti a plac matiek za svojim stratenymi rodinami. Muzi do kamier hrozia, ze chcu len jest a pracovat a dalej sa utlacat nenechaju. Zahranicie vysiela pozorovatelov a rovnako humanitarnu pomoc do postihnutych oblasti. V najlepsom pripade bude vytvorena demarkacna ciara a posnazia sa, aby sa cigani vratili, co najskor na Slovensko. Za demarkacnou ciarou sa samozrejme nebude dat zit, ale humanitarne davky to dajako zatiahnu a okrem toho sa vzdy bude dat prejst a este nieco potiahnut bielym...
///LOL ale toto je aký postreh, že "magických 300" http://www.sme.sk/gsearch/?cx=partner-p ... &x=23&y=14
-
Soviet
Darca
"Príslušník, ktorý bol napadnutý a utrpel úder, nebude, našťastie, práceneschopný. Útočníka už rieši štátna polícia pre trestný čin útoku na verejného činiteľa,“
Toto je co za chobotina? Vsak tam x dalsich hadzalo na policajtov kamene a to nieje utok na verejneho cinitela? Toto je uz fakt chore. Keby som ja hodil kamen do policajta, tak je to hned utok na verejneho cinitela a to nevravim, keby som mu este nadaval, ako sa istotne dialo v pripade danych ciganov.
Toto je co za chobotina? Vsak tam x dalsich hadzalo na policajtov kamene a to nieje utok na verejneho cinitela? Toto je uz fakt chore. Keby som ja hodil kamen do policajta, tak je to hned utok na verejneho cinitela a to nevravim, keby som mu este nadaval, ako sa istotne dialo v pripade danych ciganov.
Nechápem, čo si chcel týmto napísať..
-
javatar
Hardcore addict
ze sa v tom pripade nepouzil rovnaky meter a tym bola porusena rovnost ludi
To mi chcete tvrdiť, že keď je nejaká demoštrácia a rozvášnený dav hádže po policajtoch všetko možné, tak všetkých chytia, zatknú a nasadia im paragraf o napadnutí verejného činiteľa ?
Zase sa tu vytvára akási mytológia..
Zase sa tu vytvára akási mytológia..
Vsetkych nie, ale vacsinou na stanicu zoberu niekolko desiatok ludi a nie jedneho.
http://korzar.sme.sk/c/6173784/po-utoku ... nenie.html
toto ma celkom zaujalo "Počas predvádzania sa muž naďalej správal agresívne a nerešpektoval výzvy polície," doplnila Mésarová s tým, že podozrivý muž bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,99 mg/l.".... - tak chľastať to áno, na to peniaze sú, ale platiť účty, to už nie....
a hughito,
keď tak použiť špeciálny označovací prístroj (je to podobné ako paintball-ka, akurát obsahuje ťažko zmývateľnú UV lampou zistiteľnú farbu), označkovať najagresívnejších výtržníkov, a následne ich hľadať pri hromadnej razii tak medzi treťou - štvrtou hodinou rannou....
Potom už bordel robiť nebudú....
toto ma celkom zaujalo "Počas predvádzania sa muž naďalej správal agresívne a nerešpektoval výzvy polície," doplnila Mésarová s tým, že podozrivý muž bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,99 mg/l.".... - tak chľastať to áno, na to peniaze sú, ale platiť účty, to už nie....
a hughito,
keď tak použiť špeciálny označovací prístroj (je to podobné ako paintball-ka, akurát obsahuje ťažko zmývateľnú UV lampou zistiteľnú farbu), označkovať najagresívnejších výtržníkov, a následne ich hľadať pri hromadnej razii tak medzi treťou - štvrtou hodinou rannou....
Potom už bordel robiť nebudú....
V Grécku lietajú po policajtoch aj molotovy a často sú príslušníci aj zasiahnutí. Poukazoval som na to, že takmer nikdy sa po takýchto udalostiach nezatýka veľa ľudí, lebo to proste nie je možné. Ak aj áno, tak to je proste nejaká iná, špecifická situácia.
Ešte aj z tých tristo ľudí určite nehodilo kameň všetkých tristo, o tom pochybujem, ale to proste nie je podstatné.
Ešte aj z tých tristo ľudí určite nehodilo kameň všetkých tristo, o tom pochybujem, ale to proste nie je podstatné.
hughito,
skús molotova hodiť po policajtovi v Amerike.... po niekom hodíš molotova, tak ho chceš asi zapáliť, resp. zabiť.... Napríklad v takom Izraeli práve voči takýmto najagresívnejším útočníkom bývajú používaní skryto rozmiestnení policajti (vo všeobecnosti musia byť dobrí strelci) ozbrojení malorážkovými puškami s tlmičom.... Ich úlohou je zraniť a vyradiť s činnosti (nie zabiť, strieľa sa zásadne do končatín) nebezpečných demonštrantov....
Ono je tých možností veľa.... ja som skôr za to označenie konkrétnych útočníkov a v prípade ich zadržania zobrať do úvahy aj ich prípadné predchádzajúce delikty a v rámci zásady 3x a dosť ich pozatvárať na doživotie....
skús molotova hodiť po policajtovi v Amerike.... po niekom hodíš molotova, tak ho chceš asi zapáliť, resp. zabiť.... Napríklad v takom Izraeli práve voči takýmto najagresívnejším útočníkom bývajú používaní skryto rozmiestnení policajti (vo všeobecnosti musia byť dobrí strelci) ozbrojení malorážkovými puškami s tlmičom.... Ich úlohou je zraniť a vyradiť s činnosti (nie zabiť, strieľa sa zásadne do končatín) nebezpečných demonštrantov....
Ono je tých možností veľa.... ja som skôr za to označenie konkrétnych útočníkov a v prípade ich zadržania zobrať do úvahy aj ich prípadné predchádzajúce delikty a v rámci zásady 3x a dosť ich pozatvárať na doživotie....
-
seth82
Darca
Ibaže v Grécku protestujú tí, ktorí robiť chcú, prípadne ktorí už robia, ale nepáčia sa im (nutné) opatrenia vlády. Nie celoživotné pijavice, ktoré útočia na policajtov a pracovníkov elektrární preto, lebo im chcú podľa všeobecnej spravodlivosti odpojiť elektrinu, za ktorú dopláca kto? No predsa my, občania, ktorí pracujú a platia dane. Ja v tom vidím dosť marginálny rozdiel, nie je potrebné za každú cenu vidieť na (daných magických 300) cigánoch niečo pozitívne.
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2011, 20:55)
http://korzar.sme.sk/c/6174257/casti-ko ... trinu.html Tadaaaaa...a teraz môžeme čakať, že kto prvý sa pred voľbami zahrá na humanistu a bude zbierať hlasy
Skeptická časť môjho ja mi hovorí, že cigáni budú mať elektrinu naspäť za pár dní, pretože nastane povyk o rasizme...
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2011, 20:55)
http://korzar.sme.sk/c/6174257/casti-ko ... trinu.html Tadaaaaa...a teraz môžeme čakať, že kto prvý sa pred voľbami zahrá na humanistu a bude zbierať hlasy