Romovia na Slovensku
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
Tak hneď mám vyšší tlak. Bejby **** ****** ****** Kaliňák KLAME na verejnosti a nikto s tým nič nerobí: http://www.sme.sk/c/6537115/kalinak-kot ... dresu.html
Tvrdí, že Kotleba nesprávne napísal adresu. Nechcem sa Kotlebu zastávať, na tomto fóre som už na margo jeho "strany" napísal dostatočne veľa negatívnych príspevkov, ale tak tu je list a oficiálna adresa PZ:
http://www.hlavnespravy.sk/wp-content/u ... idaost.jpg (list)
http://www.minv.sk/?kontakty-prezidia-policajneho-zboru (adresa)
Poslal to teda na nesprávnu adresu? Nie. Klame náš MINISTER VNÚTRA úplne jasne, otvorene a na tlačovke? Klame. Nehovoriac o tom, akou trápnou výhovorkou je, že to Kotleba podal "v Banskej Bystrici na nejaké obvodné oddelenie Policajného zboru" - to je snáď kur*a nejaký problém? Alebo chcel Bejby neznačiť, že to mal ísť podať priamo do BA na ministerstvo?
A ešte k tomu naznačil, že policajti budú porušovať ústavu (tá veta o nezákonnostiach pravdepodobne naznačuje, že budú Kotlebovi brániť v "upratovaní", keď tam príde). Hnus tento štát, je mi z neho na grcanie.
Tvrdí, že Kotleba nesprávne napísal adresu. Nechcem sa Kotlebu zastávať, na tomto fóre som už na margo jeho "strany" napísal dostatočne veľa negatívnych príspevkov, ale tak tu je list a oficiálna adresa PZ:
http://www.hlavnespravy.sk/wp-content/u ... idaost.jpg (list)
http://www.minv.sk/?kontakty-prezidia-policajneho-zboru (adresa)
Poslal to teda na nesprávnu adresu? Nie. Klame náš MINISTER VNÚTRA úplne jasne, otvorene a na tlačovke? Klame. Nehovoriac o tom, akou trápnou výhovorkou je, že to Kotleba podal "v Banskej Bystrici na nejaké obvodné oddelenie Policajného zboru" - to je snáď kur*a nejaký problém? Alebo chcel Bejby neznačiť, že to mal ísť podať priamo do BA na ministerstvo?
A ešte k tomu naznačil, že policajti budú porušovať ústavu (tá veta o nezákonnostiach pravdepodobne naznačuje, že budú Kotlebovi brániť v "upratovaní", keď tam príde). Hnus tento štát, je mi z neho na grcanie.
Akurát som pozeral správy a hovorilo sa tam o menovaní Polláka do funkcie záležitostí s cigánmi, Kaliňák to odobril no a čo je dôležité, vraj sa chystajú zmeny v sociálnych dávkach v zmysle takom, že ak niekto bude porušovať zákon, tak nárok na dávky bude znížený.
-
TommyHot
Addict
Konecne (a to hentoho bradateho mafiana vobec nemam rad)
-
TommyHot
Addict
Jop..lepsie davat davky za to ze sa spravaju ako ludia a nie ako zvery, ako im ich davat len tak zo srandy. I ked idealne by bolo nedat im ani korunu. Je to obycajna cierna diera, ktora sluzi len na volebne hlasy...
Máme dosť chodníkov na zametanie. Kto chce dávky, dostane metlu a zametaj, hoc i len zbieraj odpadky... Pokus o najzákladnejší pracovný návyk. Nechceš? Nemusíš, nič nedostaneš.
-
pryja
Darca
Mohli by sa napr. starat aj o zvierata v utulkoch. Vyvencit, vycistit koterec a tak. Popripade pomahat s vystavbou novych. V Amerike to tak bezne funguje vo vazniciach, kde zriadili mensie utulky a vazni sa o ne staraju. A vrat to ma velmi dobre ohlasy.
cigani, aby sa starali o psy? to si trochu nedomyslela 
-
javatar
Hardcore addict
No naklady na utulky by boli hned nizsie 
V kazdom pripade pointa je jasna - vo verejnej sfere je plno prace prakticky bez naroku na vzdelanie... dat tuto pracu nezamestnanym a nasledne im vyplacat davky je proste win win situacia... loose je len pre ludi co mozu a naozaj nechcu pracovat a zaroven nechcu byt dobrovolne nezamestnani
V kazdom pripade pointa je jasna - vo verejnej sfere je plno prace prakticky bez naroku na vzdelanie... dat tuto pracu nezamestnanym a nasledne im vyplacat davky je proste win win situacia... loose je len pre ludi co mozu a naozaj nechcu pracovat a zaroven nechcu byt dobrovolne nezamestnani
Aké dávky? Hádam plat. 
za aktivacne prace sa vyplacaju davky
-
javatar
Hardcore addict
Tak tak... stat priamo v tychto sferach priamo ludi zamestnavat nema.
-
pryja
Darca
Ale vsak zas to neprehanajme. Nie je nijak dokazane, ze kazdy cigan musi automaticky konzumovat psi. Mozno by sa pod dohladom pomaly naucili zodpovednosti a hygienickym navykom. Keby si zvykli pravidelne cistit koterce, kupat zablsenych psov, videli by, ze sa pravidelne ockuju a chodia na veterinarske prehliadky, mozno by to zmenilo casom pohlad na vychovu ich vlastnych deti. Ktore ziju casto, bohuzial v este horsich podmienkach, ako tie psi.beardie napísal:cigani, aby sa starali o psy? to si trochu nedomyslela
Tak ja dúfam, že to beardie myslel silne ironicky.
K tým dávkam/platu - v poriadku, je jasné, o čo ide. Takejto práce je dosť, tak nech sa robí v takýchto prípadoch, aspoň budeme mať čisto na uliciach. Kto robiť môže, je zdravý a odmietne - nech nedostane nič.
K tým dávkam/platu - v poriadku, je jasné, o čo ide. Takejto práce je dosť, tak nech sa robí v takýchto prípadoch, aspoň budeme mať čisto na uliciach. Kto robiť môže, je zdravý a odmietne - nech nedostane nič.
-
Stoporko
VIP
Riešenie uplatniteľné v praxi: Totálne zrušiť akékoľvek prídavky. Každému občanovi SR sa dá do ruky týždenne jedlo na prežitie (2 pecne chleba + 25l pitnej vody + nejaká zelenina). Elektrina na svietenie jednou žiarovkou na miestnosť zdarma - všetko ostatné si dotyčný platí sám - zdroj peňazí nech si hľadá. Kto chce viac ako tie 2 pecne - metla do ruky a aktivačné práce: upratovanie ulíc - za týždeň prác obdrží do ruky bonusový balíček (maslo, šunka...). Kto chce ešte viac (aj nejaké peniaze), tak sú tu kameňolomy, výstavba ciest, domov...tam za odpracovaný mesiac hotovosť vo výške dnešného priemerného sumárneho prídavku. Plus zmena väzenského systému - výstavba diaľnic, kameňolom... do pár rokov je po probléme.
Tie správy o Dobrovodskom ma teda fakt namíchli.
Tie správy o Dobrovodskom ma teda fakt namíchli.
Ja to vidím podobne ako Stoporko - síce sa to javí ako pravicové riešenie, ale keď sa na to pozriem principiálne, tak jednoducho nie je možné, aby niekto len bral a nič nedával. Tak nemôže fungovať žiadna spoločnosť (výnimky len opodstatnené).
-
TommyHot
Addict
Neviem ako ty, ale ja by som ciganovi do ruky psa nezveril. Ako si sama povedala, cigani sa nevedia postarat ani o svoje deti, neviem si predstavit ako by sa starali o nieco co im je biologicky cudzie. To by mohlo fungovat akurat vtedy ak by (s bicom v ruke) stal niekto nad nimi a daval pozor.pryja napísal:Ale vsak zas to neprehanajme. Nie je nijak dokazane, ze kazdy cigan musi automaticky konzumovat psi. Mozno by sa pod dohladom pomaly naucili zodpovednosti a hygienickym navykom. Keby si zvykli pravidelne cistit koterce, kupat zablsenych psov, videli by, ze sa pravidelne ockuju a chodia na veterinarske prehliadky, mozno by to zmenilo casom pohlad na vychovu ich vlastnych deti. Ktore ziju casto, bohuzial v este horsich podmienkach, ako tie psi.
-
seth82
Darca
http://www.sme.sk/c/6541058/romom-odobe ... vodov.html vraj absurdné dôvody. Cigareta v pysku 8-ročného fagana je absurdný dôvod. Na Slovensku možno áno, v UK nie.
A toto si prečo nespomenul? Či to nie sú absurdné dôvody?že ich nechali hrať sa samy na dvore bez dozoru dospelého.
Častou príčinou odobratia detí bol dôvod, že malé deti strážili starší súrodenci vo veku 15 až 17 rokov.