Uz 11 rokov sa sudia (je to fakt moc prachov za pravnikov a veci okolo kto vie vie kto nie domysli si) o to, ze ci si mozu byt KUPIT a neskor sa to uz zvrhlo na to, ze ci v tom byte mozu byt v podnajme. Podotykam, mamina robi dodnes v zdravotnictve a otec cely zivot makal.
Je to smutny zivot, ked sa na stare kolena musis sudit so statom aby si mal strechu nad hlavou a v ten isty moment si citat ake vyhody maju cigani, ktori si to vobec nezasluzia! Teraz sa pytam, preco moji rodicia sa musia vystahovat, resp. roky sudit o svoju existenciu v byte na ktory maju prakticky narok, ktory cely zivot platia a chcu si ho kupit a preco nejaky smradlavy zlodejsky negramotny zmrd je v rukavickach tolerovany alebo prestahovany do ineho bytu.
Ked vidim jak sa Polakovi trusi z huby citim smrad po exkrementoch z vystupu.
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2013, 9:44)
niečo z prostredia mojich známych
1.
2.Poznám iba jedného Róma a to je CD-ROM, zbytok sú cigáni bez urážky slušnejšej menšiny tejto diskriminujúcej čochvíľa väčšiny. Moja drahá polovička ešte nevie že od večera už nie je majiteľkou svojho bicykla na ktorom z nášho dvora odišiel Saganomániou omámený cigáň. Že to bol cigáň je isté na 100%, keďže sused sa ho snažil pri športovaní dolapiť, teda videl ho na vlastné oči. Keďže ja som športovec tiež, rád si zatrénujem moje obľúbené tenisové údery ako smeč, či to bude s bejzbalkou, alebo starou tenisovou raketou sa dozvie dotyčný až ho vypátram. Mal by som sa poďakovať dvom mladým policajtom za veľkú ochotu a pomoc pri včerajšom aj keď neúspešnom pátraní po úspešnom podnikavom športovcovi. Nikdy som nebol rasista a ani nebudem, vybavím si to ako so zlodejom. sorry za OT aj pravopis ale som nasratý jak už dávno nie...
Nic neobvykle z radov ciganov a ich dennej kriminalityPodobná skúsenosť. Ale riešené takto : ísť za vajdom, povedať kto si a že chces kulantne riešenie. Do dvadsať minút mi doniesli bicykel.