Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa beardie »

uplink napísal:beardie - no vidíš beardie, z toho vyplýva že som neinteligentný a neempatický človek ;)
dakujem za priznanie, ale to my uz davno vieme
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Kvoli empatii je biela kultura tam kde je. Nechame si slapat po hlavach a este sa povazujeme za tych zlych...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kde je "biela" kultúra?
beardie
Redeemer
Redeemer

KaptMichal: Ja ti neviem, ale genocida fakt do tohto storocia nepatri
hughito
Redeemer
Redeemer

Proti cigánom je predsa oprávnená.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Prvá pravda čo si napísal hughito.

beardie - áno, do tohto storočia nepatrí genocída. Patrí sem len 85% hladujúcej populácie zeme, brutálne zotročenie ďalších 10% populácie zeme, "priemerné" prežívanie a žitie 4% populácie zeme a vládnutiee 1% populácie zeme. Tak isto sem určite patria všetky tie svinstvá chemické čo žerieme, vadné produkty ktoré si kupujeme a radi za ne platíme, vymývanie mozgov propagandou je jedno v akej oblasti, masové vraždenie ľudí skrze zlý globálne nastavený ekonomický systém a iné.

Čiže hej, genocída určite nie, tie drobnosti čo som vymenoval s prstom v nose :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Sup sup zlepsit to nas zachranca :)
hughito
Redeemer
Redeemer

uplink napísal:Prvá pravda čo si napísal hughito.

beardie - áno, do tohto storočia nepatrí genocída. Patrí sem len 85% hladujúcej populácie zeme, brutálne zotročenie ďalších 10% populácie zeme, "priemerné" prežívanie a žitie 4% populácie zeme a vládnutiee 1% populácie zeme. Tak isto sem určite patria všetky tie svinstvá chemické čo žerieme, vadné produkty ktoré si kupujeme a radi za ne platíme, vymývanie mozgov propagandou je jedno v akej oblasti, masové vraždenie ľudí skrze zlý globálne nastavený ekonomický systém a iné.

Čiže hej, genocída určite nie, tie drobnosti čo som vymenoval s prstom v nose :smt006
A toto je čo za argumentáciu? Tak ešte treba priliať do ohňa a začať uplatňovať genocídu na báze kolektívnej viny, však čo už, keď sa dejú aj iné sračky vo svete.

Našťastie, toto vyštekovanie je len na báze internetu, ktorý dáva priestor takýmto hrdinským postojom. Netreba sa nad tým pozastavovať a ani nejak veľmi tým zaoberať.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Bohužiaľ, toto vyštekovanie je len na báze internetu, ktorý dáva priestor takýmto hrdinským postojom. Netreba sa nad tým pozastavovať a ani nejak veľmi tým zaoberať.

Preto budeš Ty a Tvoji rodičia ohýbať chrbát nad hnedými do konca života...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale ale, zase mytizujeme? Ja som si myslel, že skôr ohýbame chrbát a drieme na niekoho iného, ale ďakujem, že si ma vyviedol z omylu. :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme že primárne politikom do vačku, avšak tie domy pre rómov sa nepostavili za rómske peniaze, alebo z rómsej roboty. A taktiež tie peniaze nevyrástli na stromoch. A tiež sú neni z eurofondov. A tiež sú to neni peniažky z dobročinných organizácií. A taktiež to nie sú dobrovoľné príspevky našich zlodejských politikov. Sú to zvyšky rozkradnutých fin. prostriedkov zo štátnej pokladnice, do ktorej tečú Tvoje a moje dane. A za tie sa stavajú príbytky pre neprispôsobivých, nie pre Teba, ani nie pre mňa.
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, áno, už sa len treba pridať do tejto skupiny.

https://www.facebook.com/groups/367158233299678/
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Jéj, som ani nevedel že existuje, už som sa joinol!
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hughito napísal:Áno, áno, už sa len treba pridať do tejto skupiny.

https://www.facebook.com/groups/367158233299678/
hlavne ze k veci si mu nic nenapisal ;) casto tu ludi kritizujes za to co sam robis :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som do tejto toho napísal už toľko, že si to môžem dovoliť. :wink:

Čiastka, ktorá ide na "cigánov" je tak bezvýznamná, že o tom škoda hovoriť (na druhú stranu chápem, že citlivá vec, ktorá vzbudzuje viac emócií ako nejasné štátne zákazky, výkonné rady a iné službičky, cez ktoré sa dennodenne kradnú milióny). Nevraviac ešte o tom probléme, že ak niečo ide na "cigánov," tak to nemusí byť zaručene negatívny jav, takisto ako každá sociálna dávka alebo pod.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ako vies ze ciastka iduca na cigosov je bezvyznamna? uz si sa tu tym ohanal viackrat ale ziadne konkretne cisla si tu nedal...a okrem toho to mame akoze byt spokojni s tym ze na cigosov idu prachy lebo politici si beru este viac? no to mi je argument :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Dával som tu čísla ohľadom výdaja na (tuším sociálne, teraz si nie som istý) dávky (ktoré logicky, nezahŕňajú ani zďaleka iba cigánov), kde analyzovali veľkosť tejto položky ako v ČR, tak aj na SK. Preto zrovna dávky, lebo to je asi najviac spomínané, že "robíme na dávky cigánom."

Koľko išlo na nejaké byty pre cigánov alebo na "riešenie cigánskeho problému" neviem, ale hlavne čo sa týka tej druhej časti - kto si myslí, že z toho majú niečo tí samotní zbedačení ľudia, sa mýli. Je to ďalší tunel na štátne zákazky, pochybné projekty a pod.

A samozrejme, že to nemal byť argument, máš pravdu, taká argumentácia by bola chybná. Ja týmto ale poukazujem na tú rovinu "jednoduchosti" a vnímania ľudí, pre ktorých je ľahšie spracovať informáciu o tom, ako "sa robí" na cigánov, ako zložitejšie a komplexnejšie problémy ohľadom armády ľudí, zbohatlíkov a finančnej mafie, na ktorú sa robí oveľa viac, resp., ak si to zoberieme od 89, tak tam sa "stratilo" toľko, že ak by všetky tie financie išli priamo cigánom do rúk, tak každý z nich má už 20 poschodovú vilu so zlatými hajzľami a helikoptérou na tropických ostrovoch.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

samozrejme, ze tie byty su cista ryza pre vsetkych naokolo..ale vies ako by mi to bolo u riti keby mi niekto dal novy byt?
a tiez mas pravdu, ze nikoho nezaujima kam sli peniaze po 89. nesli do ruk ani nam (pracujucim, byvajucim v podnajmoch a dufajucim v lepsiu buducnost..haha..) a nesli do ruk ani ciganom. tak preco sa nasi rodicia museli zvacsa lopotit v baniach, stavbach a podobne podradnych robotach aby mali peniaze na nejaky podnajom a ti stastnejsi na vlastnu nehnutelnost kym cigani odvtedy neurobili nic a ziju si nadalej, maju rozne spominane vyhody a byty?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal: A samozrejme, že to nemal byť argument, máš pravdu, taká argumentácia by bola chybná. Ja týmto ale poukazujem na tú rovinu "jednoduchosti" a vnímania ľudí, pre ktorých je ľahšie spracovať informáciu o tom, ako "sa robí" na cigánov, ako zložitejšie a komplexnejšie problémy ohľadom armády ľudí, zbohatlíkov a finančnej mafie, na ktorú sa robí oveľa viac, resp., ak si to zoberieme od 89, tak tam sa "stratilo" toľko, že ak by všetky tie financie išli priamo cigánom do rúk, tak každý z nich má už 20 poschodovú vilu so zlatými hajzľami a helikoptérou na tropických ostrovoch.
nevyslo ti to s odlakanim pozornosti na extremisticku FB stranku tak zacinas s insultaciami o jednoduchosti? :roll: to ze sa tu nevyjadrujeme o politikoch neznamena ze o tom nevieme alebo ze nas to nezaujima...toto je tema o cigosoch tak sa tu pise o problemoch s cigosmi a nebude sa sem tahat politika, na to su ine temy.
Napísať odpoveď