Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
yoggy

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa yoggy »

Ach, co to ma s tym spolocne? Bavime sa o nich, nie o mne... Ja vravim, ze oni dostali uz tolko sanc a na kazdu sa vykaslali. Akurat len placu a stazuju sa na rasizmus. Vobec to nesuvisi s tym co som.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:K rozoberaniu základov a pod.: áno, o takýchto prípadoch sme všetci počuli. Ale čo k tomu dodať: tiež je to len prejav chudoby a zúfalej situácie.
:arrow:
yoggy napísal:z pivnic chceli spravit velky priestor, kde by mohli organizovat diskoteky
:lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

yoggy napísal:Ach, co to ma s tym spolocne? Bavime sa o nich, nie o mne... Ja vravim, ze oni dostali uz tolko sanc a na kazdu sa vykaslali. Akurat len placu a stazuju sa na rasizmus. Vobec to nesuvisi s tym co som.
Stále ten plurál. :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Máš napísané, že si z BA. Chodíš po uliciach, musíš vidieť, koľko Rómov tu pracuje na cestách, na stavbách atď.
Toto je skôr taká iluzia pre tvoje oči aby si to mohol na fore vyťahovať ako ultimatný argument.

Faktom ale je, že kvalita práce týchto pracujúcich ciganov na cestách a stavbách v okolí Ba je mizerná lebo su lenivý a neschopný. Do práce väčšinou nechodia na čas, a často pod vplyv alkoholu alebo iných omamných látok. Väščina z týchto pracujúcich ciganov už sedela alebo je v podmienke a vo volnom čase po práci sa venuju všeliakým ilegalnym kšeftom či s drogami alebo s kradnutými vecami.

Ďalšia vec, nemýl si cigána s opaleným robošom...
hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímalo by ma, ako máš ty overené tie fakty (mizernosť, lenivosť, alkohol, omamné látky atď.). To si robil rozhovory?
yoggy

Ach hughito, ty nikdy nic neprinesies do diskusie, ale stale odpovies len jednou vetou alebo nejakou teorickou blbostou.

Myslim, ze ludia na fore maju s nimi dost vela skusenosti v prevaznej vacsine negativne. Len ty si jediny iny, ze oni su vlastne velmi skveli, pracovity a cestny ludia a neviem co este.

Ide o to, ze ONI sa nechcu zmenit, myslis, ze za tych par sto rokov by to uz nespravili?
hughito
Redeemer
Redeemer

Aha, díky za analýzu mojich príspevkov. Jej kvalita je na úrovni obsahu žumpy. Ale k téme:

Používaš plurál a pritom hovoríš o heterogénnej skupine asi 500 000. A vôbec ti to nepríde divné, rovnako ako x iným latentným rasistom. Budem na to vždy poukazovať.
Myslim, ze ludia na fore maju s nimi dost vela skusenosti v prevaznej vacsine negativne.
Každého osobné skúsenosti sú fajn, marginalizoval som ich alebo popieral?
oni su vlastne velmi skveli, pracovity a cestny ludia
Môžeš odcitovať?
Ide o to, ze ONI sa nechcu zmenit, myslis, ze za tych par sto rokov by to uz nespravili?
Zase tí "oni."
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Zaujímalo by ma, ako máš ty overené tie fakty (mizernosť, lenivosť, alkohol, omamné látky atď.). To si robil rozhovory?
Aj, ale dajme to do škatulky osobné skusenosti.
yoggy

https://www.facebook.com/groups/svidnik ... 427926678/

Kazdy kto hlada zaujimavy obsah na facebooku, nesmie chybat v tejto skupine :mrgreen:

Ziak surovo napadol ziacku "romskeho" povodu, to vsetko za pritomnosti pedagoga. Urcite to bol rasista. :?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ten nútený sarkazmus mal byť vtipný alebo inovatívny? Lebo ide len o blbú mantru opakovanú dookola typmi ľuďmi ako ty, ktorých definuje: nie som rasista, ale...

Ohľadom videa vidím problém skôr v tom, že nezasiahla učiteľka oveľa skôr. Ale baba má celkom guráž, dal by som ju na nejaký bojový šport.
yoggy

na videu bolo vidiet, ze ziaci naschval branili pedagogovi vo vyhlade (dokonca ak ta to prekvapi, tak aj my sme to na skole robili :psssst: )
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, samozrejme, išlo o komplot bielych detských rasistických monštier. :roll:
yoggy

Ano, vsetci sme rasisti, len ty si jednorozec :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Nikde som nenapísal, že sme/ste "všetci" rasisti, nezaťahuj do toho ostatných. Písal som o tebe a o tvojich viac či menej latentne rasistických vyjadreniach. Jasné? ;)

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2018, 12:01)
Na Ukrajine sa už pogromy na Rómov aj online streamujú, úplná zábava. Kedy sa o tomto dozvieme z našich médií? Nezapadá to do čiernobieleho videnia sveta?

Inak typickí hrdinskí fašisti, útočia na tých najslabších...

http://www.romea.cz/en/features-and-com ... E.facebook
yoggy

A co by si chcel pocut od nasich medii? Ze likviduju nelegalne "stavby"? :roll: Ja tam ziadne nasilie nevidim
hughito
Redeemer
Redeemer

"Žiadne násilie nevidím" povedal biely heterosexuálny muž yoggy po vzhliadnutí videa, v ktorom partička neonacistov v kuklách zničila príbytky (je irelevantné, že nelegálne) Rómov sekerami a následne sa pri nich víťazoslávne fotili. Vlastne všetko je v poriadku, nech sa aktivizujú partičky chlapcov z ĽSNS a hor sa na pod. aktivity aj na Slovensku. Možno sa yoggy pridá.

Toto je už taký bizár, že naozaj sa nad tým rozum pozastavuje. Prosím vás, ostatní diskutujúci, vidíte nejaké násilie alebo nie? Možno som ja ten čudný.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Hurvínek, si nechutný rasista.

"Irelevantné že nelegálne" - irelevantné preto že ide o cigáňov?
yoggy

Preco musis stale naznacovat moju farbu pleti? A takisto, ze som hetero... Ty si rasista? Heterofob? Alebo o co ti ide?

A ake je tam nasilie? Bolo niekomu ublizene? Nie. Je tam jasne vidiet, ze v tej dobe sa v "objektoch" nikto nenachadzal. Takze? :roll:

Za dalsie nie vsetci mali kuklu, konkretne tam bolo len par jedincov... U ostatnych bolo bez problemovo urcit identitu.

A ty by si cim chcel nicit nelegalne "stavby"? Svatenou vodou?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

tak inak

co presne sa dosiahne tym ze im znicis nelegalne stavby?
hughito
Redeemer
Redeemer

Tu ide o to, že im ide zničili príbytky neonacisti, ktorí samozvane "robia poriadky." To, že zrovna nedošlo aj k priamemu násiliu na ľuďoch - no, treba sledovať ich aktivity podrobnejšie, o tento aspekt vôbec nie je núdza. A ak to takýmto štýlom pôjde ďalej, tak sa to stane úplne bežnou súčasťou - vygraduje sa to.
Napísať odpoveď