Nieco viac vystiznejsie som uz dlho nepoculbeardie napísal:Pýta sa synček otecka: "Tati, prečo majú niektorí havkovia dlhé chlpy a niektorí krátke?" Otecko odpovedá: "No, to je genetikou." "Tati, a prečo sú niektorí veľkí a iní malí?", pýta sa synček. "Aj to je spôsobené genetikou." "Tati?", pokračuje synček, "prečo sa niektorí dajú vycvičiť a niektorí nie?" Nato opäť otecko odpovie bez zaváhania: "Aj to je genetikou, synu." Nato sa synček spýta: "Cigáni sú asociálni tiež kvôli genetike?" Otec jemne spotený s trasúcim sa hlasom nato odpovedá: "Nie, to je spôsobené sociokultúrnymi faktormi a rasizmom majority!"
Romovia na Slovensku
-
yoggy
Re: Romovia na Slovensku
Čiže vyšší TST sa automaticky rovná znásilňovanie? A odkiaľ máš, že Rómovia majú vyšší TST?-AA- napísal:Môže to súvisieť aj s rozdielnymi hormonálnymi hladinami, hlavne pri testosteróne.
Neviem či už aj toto je "historická analógia", ale možno aj fajčenie cigariet je zdraviu prospešné, keďže nacisti tvrdili opak.
Argumentačná úroveň komunistu. (?)
Skromne.yoggy napísal:Nieco viac vystiznejsie som uz dlho nepocul
Žiaľ, pri citovaní príspevkov sa ani pri blokovaní istých užívateľov nevyhnem obsahu ich príspevkov. V tomto zmysle len poukazujem na pravidlá fóra, aj keď teda pochybujem, že miestni moderátori v tomto smere nejako zasiahnu.
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy, sexuálnej orientácie, etnickej alebo národnostnej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá podnecuje k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, propagácia drog a zľahčovanie ich užívania, podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu je na fóre zakázané v príspevkoch (vrátane obrázkov a odkazov), súkromných správach a v komentároch karmy.
Porušenie tohto pravidla bude znamenať dočasné alebo trvalé vylúčenie z fóra (ban).
Tak na latentný či otvorený rasizmus v tejto téme som zvyknutý.
hm, komunizmus je extremizmu a podpora statneho terorizmu. takze neviem, ci je na mieste, aby hugo maval pravidlom, ktore sam tak rad porusuje.podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu
karmista: Žiaden mentálny posun? Mentálny posun v tvojom ponímaní teda znamená stať sa rasistom, resp. "normalizovať" rasistickí vtípky a postoje? Našťastie, k takémuto "posunu" som naozaj nedospel.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
hughito: Ak narazat na ten "vtip" co pisal beardie. Precital som si to a nevidim na tom nic co by porusovalo pravidla.
Rasizmus na Slovensku neexistuje. A beardieho vtipy označujúce celé etnikum Rómov (pol milióna ľudí) ako asociálne (Kotleba štýl) sú v pohodičke. Napísal aj hojko.
v momente zavolat mimovladky a dat to do sprav/facebook/instagram/youtube, nech toho sofera alebo zakaznikov povlacia za rasizmus po sudoch, plne suhlasim
ale na vtipy mi nesahaj
ale na vtipy mi nesahaj
A kto tvrdil ze niektori bieli niesu rasisti? Su, tak ako aj niektori cigani su rasisti.
V tejto téme sa viackrát vyskytli príspevky, ktoré bagatelizujú alebo úplne spochybňujú rasistické správanie bielej slovenskej majority.
V tejto téme sa viackrát vyskytli príspevky, ktoré bagatelizujú alebo úplne spochybňujú rasistické správanie sa cigánskej minority.
Rovnako sa bagatelizuje až tutle neúmerne vysoká kriminalita.
Rovnako sa bagatelizuje až tutle neúmerne vysoká kriminalita.
Hughito: podla teba nie je pravda ze u ciganskej minority je vysoky vyskyt kriminality?
Tak otázka vôbec nestojí, takto rozmýšľa bežný priemerný rasista alebo volič ĽSNS.
Vyššie som napísal, že Rómov je na Slovensku okolo pol milióna. Načo hovoriť o kriminalite u "cigánskej minority"? Nie je to žiadny homogénny celok. Časť z nich sú integrovaní, druhá časť žije v problematických osadách - ale aj tie sa líšia jedna od druhej. Nemožno vôbec generalizovať. A ak aj je na nejakom mieste vyššia kriminalita, logicky sa treba pýtať na dôvody: tam sa dostaneme k sociálnym faktorom, k fatálnej chudobe a stredovekým podmienkam, v ktorých títo ľudia žijú dnes, v roku 2018 v strede Európy.
Vyššie som napísal, že Rómov je na Slovensku okolo pol milióna. Načo hovoriť o kriminalite u "cigánskej minority"? Nie je to žiadny homogénny celok. Časť z nich sú integrovaní, druhá časť žije v problematických osadách - ale aj tie sa líšia jedna od druhej. Nemožno vôbec generalizovať. A ak aj je na nejakom mieste vyššia kriminalita, logicky sa treba pýtať na dôvody: tam sa dostaneme k sociálnym faktorom, k fatálnej chudobe a stredovekým podmienkam, v ktorých títo ľudia žijú dnes, v roku 2018 v strede Európy.
Je smutné, že v roku 2018 sa v strede Európy nájdu ľudia, ochotní žiť ako zver a nič nerobiť aby tak nežili. Len čakať na svoj príjem zo sociálnej poisťovne.
Pozerám že hurvínek je mimo reality nielen v otázke marxizmu, ale aj cigánskej
.
Pozerám že hurvínek je mimo reality nielen v otázke marxizmu, ale aj cigánskej
Preco by sa otazka nemohla takto postavit? Nevidim na tom nic rasisticke. Rasisticke by bolo tvrdit ze su problemovi lebo su to proste cigani a to som netvrdil.
To ale dosť ľudí aj tvrdí a dosť ľudí by to tvrdilo aj na základe takýchto jednoduchých štatistík, pretože by si vypočítali pomer k majorite a neriešili by ďalšie okolnosti a kontexty. Väčší zmysel má možno robiť /a také aj sú/ konkrétne, regionálnejšie štatistiky, v nejakých problémových oblastiach.
https://www.cas.sk/clanok/722067/otrasn ... o-chlapca/
Zas tí Slováci..
"Nie je to žiadny homogénny celok. Nemožno vôbec generalizovať."
Vyššie zastúpenie (čírou náhodou) potmavších "Slovákov" súvisí asi s "problematickými oblasťami", v ktorých žili + ďalšími okolnosťami a kontextami..
Zas tí Slováci..
"Nie je to žiadny homogénny celok. Nemožno vôbec generalizovať."
Vyššie zastúpenie (čírou náhodou) potmavších "Slovákov" súvisí asi s "problematickými oblasťami", v ktorých žili + ďalšími okolnosťami a kontextami..