Rontgen do mobilu
-
casualties
Medium Expert
Rontgen do mobilu
Vyskočila mi táto stránka, že sa toto dá stiahnuť do mobilu. Bolo tam vybrať operátora a zadať svoje číslo, tak som to zadal, potom prišla SMS, že tam mám zadať PIN, neurobil som to, lebo som to len tak zo srandy spravil...dúfam, že to teraz nie je aktivované, lebo nezadával som ten pin čo mi prišiel na sms..
heh, ja som tiež túto reklamu videl ..ale nenapadlo by ma aby som na ňu raegoval..to su hlúposti..rpsíím ťa to sa nedá aby si mal röntgen v mobile
...hmm nemalo by to byť aktivované ani nič podobné ale každopádne tvoje číslo už majú takže je teraz na nich ako s ním naložia..potom keĎ ti budú volávať same nezmyselné čísla tak sa nečuduj 
-
casualties
Medium Expert
-
casualties
Medium Expert
ja viem, nešlo mi o to aby som si to sťahoval, len mi nejak šiblo
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2010, 0:29 )
no bola to takáto stránka, akurát teraz je tam ten RADAR
už neviem aká stránka to bolaIMI napísal:Na akej stranke to bolo ?
no bola to takáto stránka, akurát teraz je tam ten RADAR
Kód: Vybrať všetko
http://www.sk.mundome.com/lp/395/?af=22&af_code=JyUgAM-eAwCeHjMAAAAAACQlDgAAAAAAAgAUAAAAAAAAAP8AAAAFAWGqDAAAAAAAH64TAAAAAAB..RMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACwHAIAAAAAAAICAwAAAAAAp1.6BSYBAAAAAAAAAAAAAAwlWfs2AAAAAAAAAAAAAABA.eBLAAAAAA0AAAAAAAAADQAAAAAAAAA=Jaaj jasne... Uz viem podla toho radaru mi to doslocasualties napísal:ja viem, nešlo mi o to aby som si to sťahoval, len mi nejak šiblo![]()
už neviem aká stránka to bola
no bola to takáto stránka, akurát teraz je tam ten RADARKód: Vybrať všetko
http://www.sk.mundome.com/lp/395/?af=22&af_code=JyUgAM-eAwCeHjMAAAAAACQlDgAAAAAAAgAUAAAAAAAAAP8AAAAFAWGqDAAAAAAAH64TAAAAAAB..RMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACwHAIAAAAAAAICAwAAAAAAp1.6BSYBAAAAAAAAAAAAAAwlWfs2AAAAAAAAAAAAAABA.eBLAAAAAA0AAAAAAAAADQAAAAAAAAA=
Vašou odpoveďou prostredníctvom potvrdzujúcej SMS súhlasíte s prihlásením sa na odber našej služby a dostávate na stiahnutie úvodný obsah zadarmo. Kliknutím sem sa vám zobrazia špecifické podmienky tejto súťaže. Služba stojí 4,77 EUR (vrátane DPH) týždenne za 6 kreditov na sťahovanie (+ poplatky za využitie sms/dát vášho telefónu). Doba platnosti sa automaticky predlžuje dovtedy, kým nepošlete správu s textom Mundo Stop na číslo 6674. Každý týždeň dostanete 6 nových kreditov na sťahovanie, ktoré si môžete vymeniť za položky mobilného obsahu na internetovej stránke www.sk.mundome.com (cena za obsah začína pri 2 kreditoch za položku obsahu). Poplatky budú účtované na účet vášho mobilného telefónu alebo odpočítané z vášho stavu účtu. Váš telefón musí mať aktivovaný internet a funkciu textových správ a musí byť schopný prijímať mobilný obsah. Ak sa chcete prihlásiť, resp. využívať službu, musíte byť osoba prihlásená na odber/vlastník účtu a mať minimálne osemnásť rokov alebo mať výslovný súhlas osoby prihlásenej na odber/vlastníka účtu. Ak potrebujete informácie, zavolajte na 0421233000028 alebo pošlite email na [email protected]. MundoMe, P.O. Box 8196, 3503RD, Holland. Kliknutím sem sa vám zobrazia úplné Všeobecné podmienky.
-
casualties
Medium Expert
-
casualties
Medium Expert
-
casualties
Medium Expert
-
miromartin
Novice
Re: Rontgen do mobilu
Mam ten isty problem, zatial ti nic nestiahlo?? trocha sa aj bojim..
To je ale nepoctiví spôsob zarábania. Ale aspoň vidíte, že si treba dávať pozor. Najmä na tie malé písmená, lebo tam je častokrát ten háčik.IMI napísal:Zaslaním potvrdzujúcej SMS si predplatíte službu zasielania SMS správ – 3SMS za týždeň. Cena predplatného je 4,78 EUR / týždeň. Ak máte menej ako 18 rokov, musíte požiadať o súhlas svojich rodičov.
Vašou odpoveďou prostredníctvom potvrdzujúcej SMS súhlasíte s prihlásením sa na odber našej služby a dostávate na stiahnutie úvodný obsah zadarmo. Kliknutím sem sa vám zobrazia špecifické podmienky tejto súťaže. Služba stojí 4,77 EUR (vrátane DPH) týždenne za 6 kreditov na sťahovanie (+ poplatky za využitie sms/dát vášho telefónu). Doba platnosti sa automaticky predlžuje dovtedy, kým nepošlete správu s textom Mundo Stop na číslo 6674. Každý týždeň dostanete 6 nových kreditov na sťahovanie, ktoré si môžete vymeniť za položky mobilného obsahu na internetovej stránke http://www.sk.mundome.com (cena za obsah začína pri 2 kreditoch za položku obsahu). Poplatky budú účtované na účet vášho mobilného telefónu alebo odpočítané z vášho stavu účtu. Váš telefón musí mať aktivovaný internet a funkciu textových správ a musí byť schopný prijímať mobilný obsah. Ak sa chcete prihlásiť, resp. využívať službu, musíte byť osoba prihlásená na odber/vlastník účtu a mať minimálne osemnásť rokov alebo mať výslovný súhlas osoby prihlásenej na odber/vlastníka účtu. Ak potrebujete informácie, zavolajte na 0421233000028 alebo pošlite email na [email protected]. MundoMe, P.O. Box 8196, 3503RD, Holland. Kliknutím sem sa vám zobrazia úplné Všeobecné podmienky.
Napr. Orange bilboardy majú na spodku tie podmienky, ktoré sa dajú prečítať iba z blízka
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
jendoducho zavolaj svojmu operatorovi a on ti povie uplne presne.. ci to mas aktivne, ako to zrusis atd 
Ahojte aj ja som mal ten istý problém,že som aktivoval to ale napísal som e mail na tuto adresu [email protected],že chcem
zrušit aktiváciu.Treba im napísat celé meno a telefoné číslo.Dneska odpovedali,že mám to zrušené už nebudu poslat smsky na stahat
kredit.Dufam že to už skončí.
zrušit aktiváciu.Treba im napísat celé meno a telefoné číslo.Dneska odpovedali,že mám to zrušené už nebudu poslat smsky na stahat
kredit.Dufam že to už skončí.
taky mam pocit, ze idem naprogramovat SMS bomber