Root xperia T
Root xperia T
Ahojte. Mam taky problem. Ked chcem rootnut xperiu T tak v jednej veci je, ze nech dam zalohu menom root. Na mobile ju dam a na aplikacii v pc je dalej napisane running a nic sa nedeje. Prosim pomoc.
Re: Root xperia T
ak mas fw ....2.55 tak ti root nepojde, viem to mam xperiu S a taktiez to podla toho navodu neslo..
ale je tu ina moznost, vratit sa na fw ....2.50 ,,
55 nic zasadne nepriniesala, niektory vravia ze 50 bola lepsia..
stiahnes si flashtool, oficialny 50 fw vo ftf, a flashnes, ta nasledne uz ide rootnut... nic tazke a zaruka ostava..
alebo ak ho uz nemas v zaruke, sprav si Unlock Bootloaderu + flash custom kernel + custom rom
ale je tu ina moznost, vratit sa na fw ....2.50 ,,
55 nic zasadne nepriniesala, niektory vravia ze 50 bola lepsia..
stiahnes si flashtool, oficialny 50 fw vo ftf, a flashnes, ta nasledne uz ide rootnut... nic tazke a zaruka ostava..
alebo ak ho uz nemas v zaruke, sprav si Unlock Bootloaderu + flash custom kernel + custom rom
Nejako mi to nejde
ja som flashoval original .45 a tak sla krasne rootnut ( od tusim binary user na xda ) ... ale 50. ide rootnut takisto... takze niekde robis chybu
ale ked chcem flashnut mobil na tu verziu tak musim drzat tlacidlo spet ale ako ked vypnem mobil a neni tam?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Namiesto toho drž volume- (alebo +)
jasne ked mas dotykovy teelfon tak pozri na nete ako sa dostanes do flashmode... to ze na obr je stara x10 ignoruj, to bolo pre stare xperie ...
PS- pred flashovanim sa ujisti ci je FW pre tvoj typ telefonu, krajinu atd...
PS- pred flashovanim sa ujisti ci je FW pre tvoj typ telefonu, krajinu atd...
Volá sa to LT30p_7.0.A.3.195_Generic... neviem čo je to generic.
aha az teraz som si to vsimol, lebo som cital dakde , ze ide.
ale ide to http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2000188 ja som postupoval podla tohto navodu a funguje to
to je ale pre unlocknute BL kedze tam treb lashovat custom kernel, a predpokladam ze on unlock BL nema... ak hej, tak jasne staci nahrat custom kernel s recovery a cez recovery nahrat superusera...
na zaciatku toho threadu je link na video ako sa unlockuje bootloader 
ale po unlocku prichadzas o DRM kluce, tj zaruka a vraj prestan fungovat mobile bravia a track id.... 
preto ja som rootoval sice zlozitejsie ale bez straty zaruky
preto ja som rootoval sice zlozitejsie ale bez straty zaruky