router POMOC
router POMOC
zdravim
mam takyto problem:
situacia: v jednej budove,pracovni,je pc s rychlym internetom od t-mobilu. cca 10-15 metrov (mozno aj vela hovorim) v druhej budove je notebook.
potrebujem dostat internet do notebooku cez wifi...
viete mi poradit aky vhodny router pouzit??? aby siel net aj ked je hociktory z compov vypnuty
Dikes
mam takyto problem:
situacia: v jednej budove,pracovni,je pc s rychlym internetom od t-mobilu. cca 10-15 metrov (mozno aj vela hovorim) v druhej budove je notebook.
viete mi poradit aky vhodny router pouzit??? aby siel net aj ked je hociktory z compov vypnuty
Dikes
Hodnotný príspevokpegasusss napísal:vsetky routre od t-mobilu maju wifi
Tie miestnosti v tých budovách sú navzájom viditeľné (z okna do okna) alebo sú tam aj steny? Ak je to z okna do okna, myslím že na tú vzdialenosť môžeš použiť hocijaký router. Ak by tam boli prekážky (steny) tak by stačilo kúpiť k routeru silnejšiu anténu. Ja mám ZCOMAX WA-224A-TX a signál mám silný aj v okolí domu cca 10m.pecko napísal:zdravim
mam takyto problem:
Dikes
nasiel som nieco taketo (teda som sa popytal a poradili mi to):
myslim ze to vyzera celkom v pohode
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/msi-rg60se-wifi-router-d75920.htmMôže byť. Aj ten dosah je viac než dobrý.pecko napísal:nasiel som nieco taketo (teda som sa popytal a poradili mi to):myslim ze to vyzera celkom v pohodeKód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/msi-rg60se-wifi-router-d75920.htm
Vyskúšaj ho nakonfigurovať sám, ak by boli problémy tak napíš sem na forum. Čo sa týka vrátenia, tak to sa opýtaj pri kúpe, ale každý seriózny predajca by ti mal vyhovieť. Potom, keď budeš router rozbalovať, tak to rob tak aby si nepoškodil obal atď. (aby prípadné vrátenie prebehlo hladko a bez problémov).
jo jasne najprv sa poinformujem o moznostiach a potom kupim
keby boli tazkosti sa ozvem
zatial dikes
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 7:51 )
no takze router som objednal a prisiel po tyzdni,vcera som to bol zapojit a vsetko funguje,signal z budovy do budovy je velmi dobry takze pohoda...
diky za pomoc a nazory
keby boli tazkosti sa ozvem
zatial dikes
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 7:51 )
no takze router som objednal a prisiel po tyzdni,vcera som to bol zapojit a vsetko funguje,signal z budovy do budovy je velmi dobry takze pohoda...
diky za pomoc a nazory