router

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marek99
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

router

Príspevok od používateľa Marek99 »

mam problem s routerom, chcem hrat fifu 11 cez progrm gameranger, ide o to ze sa v pohodenapojim na hraca ktoreho chcem len potom tesne pred vykopom mi napise ze spojenie bolo prerusene, myslim si ze je to koli routeru, obcas sa mi vypne respektive prestane ist ineternet ked ho zapnem a vypnem tak iinternet nabehne, chcem sa spytat ci sa neda napojit internetovy kabel priamo do compu a s compu potom do routera, nech mi proste internet nejde cez router, aby som mal ten primarny zdroj u seba v compe , ale zaroven chcem aby router fungoval potom dalej a siril wifi . . nejake napady ? dakujem
MarkMarusin
Medium Expert
Medium Expert

Re: router

Príspevok od používateľa MarkMarusin »

mozes si kupit novy kabel a ten napojit do routra (urcite tam mas este volne sloty pre ine kable) a druhy koniec kabla zapojis do pc a v pripade potreby ho odpojis a to co sa tyka toho ze sa ti sam od seba vypne router tak s tym ti neviem pomoct snad to je chyba spolocnosti od ktorej mas internet a nie chyba v routri
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm nefim 2 sietovky by to mohli dako riesit ale ak bude kopmik prvi tak potom do routera pojde net jedine ak bude pc pusteny. Je to wifi router abo klasicky router bo wifi zozenies za 25€ a klasicky za par supek ak sa este predavaju :-D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ale veď tak to predsa má zapojené. Potrebuje v PC dve sieťové karty a net dat priamo od providera do jednej a z druhej do routra. Ale nevie, kde je chyba, takže ja by som to odskúšal bez routra pre identifikáciu závady - či je to v routri, alebo inde.

P.S. Písal som to ku "MarkMarusin" a ten príspevok pod ním ešte nebol. Samozrejme ide iba o odskúšanie.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

omg co ma tak zapojene sak pise ze ide net do routera a potom k nemu a asi koli routeru mu to blbne. Takze moze to riesit systemom ze 2 sietovky ako som pisal aj ja aj ty ale potom sa mi zda ze net pojde dalej len ak bude ten PC pusteny. Cize najjedoduchsie je vymenit router a bude pokoj snad a ak je to providerom tak potom cely tento topic nema zmysel bo to nevyriesime
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

roter sa proste raz za cas vypne, providerom to urcite nieje, pretoze ked ho odpojim zo siete (router) zapojim a net normalne ide, mam ho viac menej pozicany a dotycny mi to spominal ze sa obcas vypne sam, ale sere ma to ze sa nemozem napojit na niektorych hracov na gamerangeri, uz pri spusteni zapasu mi napise spojenie so superom bolo prerusene, povoloval som aj jednotlive porty v routeri, ci to nebude tym, skoda ze pri vypnutom PC by nesla wifi, teda asi, ako to tak vidim tak najlepsie riesenie bude asi novy router
este taka drobnost, kednarazim na hraca ktory ma tiez router tak ma snim nechcce spojit a toto som chcel spojazdnit aj tym povolovanim jednotlivych portov co ma gameranger a aj fifa11 ale nepomohlo
diky aj tak za rady
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hmm ale to sa mi zasa nezda ze by toto robil len router ako ty mozes mat problem ja som ho mal ale co sa tyka externych serverov nemal by byt pruser cize ak ty mas router a on ma router a hrate po nete a robi to hluposti tak to nebude len routerom ale asi aj providerom
Napísať odpoveď