Sa čudujem že tu nemáme tému venovanú tejto kultovej primárne droidovskej a sekundárne crossplatformovej firme.
Čo vravíte na Angry Birds mániu? Osobne som zdolal skoro všetky diely na 3 hviezdičky na Droide. Teraz ako som bol na WC tak som si na tablete nainštaloval Bad Piggies a skoro som tam prirástol k mise parádna vec, odporúčam fanúšikom Angry Birds. Je to dynamickejšie, zábavnejšie a veselšie ako vtáky samotné
ja osobne sa uz tesim na angry birds star wars, co sa tyka bad piggies, na zte skate mi to seka, na zte acqua to ide plynule
uplink: pridaj do nazvu aj amazing alex, to je tiez od nich
tak to nové star warsovské vtáctvo je dosť kruté..už som si myslel že s ničím novým neprídu, že ma to už nebude baviť lebo stále do kolečka to iste, no užívam si to riadne . Asi najlepšie angry birds [pre mňa]..
No a Bad Piggies je taktiež pecka, o dosť viac sa mi to páči ako angry birds..nech už sú nove mapky (:
Ked to prislo na androidy tak som to hraval, presiel som snad vsetko az po SW, ale odvtedy som to nezapol... Stratilo to caro pre mna, uz len zmykaju z toho peniaze podla mna.