Rozchod je len jeden. Skutočne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozchod je len jeden. Skutočne?

Príspevok od používateľa zelovoc »

niesom sice zastanca schadzania a rozchadzania, ale kolko ludi, tolko chuti, teraz som bol kamaratovi na svadbe, tiez sa kedysi rozisli mozno na pol roka, riesili inych a nakoniec skoncili spolu.

na veku nezalezi, ludom v tomto je*e v kazdom veku.
Radko277
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Radko277 »

jimmy_xp napísal:Všetci dobre poznáme staré známe, že dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky, no nájdu sa aj blbci medzi nami, ktorí do tej rieky rovno skočia, mňa nevynímajúc. A čo z toho? No nič samozrejme, zase to začalo kapať na tých istých veciach čo v minulosti. Minule ma chytila taká ľútosť, že reku veď nebolo to až také zlé s tou bývalou, dajme sa dokopy znovu. Chválabohu, že sme to ukončili v bezpečnej friend zóne, inak by som si dnes trieskal hlavu do múra. Áno, druhá šanca je fér, ale je platná asi ako mŕtvemu kabát...
Večná čistá pravda. Dva krát do tej istej rieky neskočiš:) ja som práve v takej istej situácii. Dal som dnes o tom tému na hojko že mám z toho dilemu :) či mať zase s ňou niečo alebo nie :)
Radko277
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Radko277 »

Ja teraz mam takú istú dilemu, tiež som to dnes napísal na hojko že proste už skôr som sa s ňou rozišiel (2x podotýkam) a po cca 3 rokoch zase sme sa začali stretávať volať a bla bla... Naprieč že ma priateľa... Takže neviem co mam robiť ďalej.
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Radko277 napísal:... Dva krát do tej istej rieky neskočiš:) ...
Mám pocit, že 99% ľudí nechápe čo znamená táto myšlienka. Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, pretože voda v rieke tečie, teda čas plynie, veci sa menia a preto nemôžeš vstúpiť do tej istej rieky, pretože na druhýkrát už rovnaká nie je.

Ale čo sa týka témy, ja som sa s jednou babou dal druhýkrát do kopy a dopadlo to rovnako, teda ešte horšie. Teraz sme rozhádaní a ledva sa vieme jeden druhému pozdraviť. No poznám tiež ľudí, ktorí sa rozišli aj dvakrát a znova sa dali dokopy a teraz sú už manželia niekoľko rokov a všetko je v poriadku. Nedá sa to tak všeobecne povedať. Závisí od konkrétnej situácie, od povahy ľudí a podobne.
Napísať odpoveď