rozchod po 5 rokoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: rozchod po 5 rokoch

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kolko ma ta baba rokov?
Filip87
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Filip87 »

26
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ved ty ju nechces, tak naco sa mas snazit? Ser nanu a nikam s nou nechodievaj aj ked ta ona vola. Zbytocne je to tak ci tak :) Ty sa posun dalej a ona nech si trieska hlavu teraz..
Filip87
Medium Star
Medium Star

Tak nie, ale načo sa rozchádza keď potom robí nejaké ťahy a možno má chce naspäť? Ja to nepochopím.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Zažil som niečo podobné, ale navrhujem sa na ňu vysrať a už s ňou nikam nechodiť.

Rozišla sa s tebou, lebo si myslela, že asi nájde niekoho lepšieho, ale nepodarilo sa jej to, tak teraz dolieza späť a ešte sa u teba snaží vzbudiť pocit viny za to, že sa "málo snažíš" :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Filip87 napísal:Tak nie, ale načo sa rozchádza keď potom robí nejaké ťahy a možno má chce naspäť? Ja to nepochopím.
Lebo zeny uz su raz take.

Aj by srali, aj by stali, aj sa boja. Po lopate a v skratke povedane.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skor by som tipol 16 ako 26. presne tak vyser sa na nu...plenty fish in the sea
Filip87
Medium Star
Medium Star

Ďakujem za rady, toto fórum mi vždy zlepší náladu a hlavne pomôže!
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Tiež som chodil zo ženou, ktorá nevedela povedat prepáč. :D odporúčam ignorovať, pokial sa nepriplazí na kolenách a nebude prosit o odpustenie :twisted:
Filip87
Medium Star
Medium Star

Tak si asi uvedomila že spravila chybu. :) alebo jej ide len o sex.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hlavne nech nezacne o tebe dake somariny klebetit kade tade. Proste najlepsie ignorovat a mat svaty pokoj. Teda najlepsie by bolo, keby si najdes vedla seba inu, nech ona kludne aj zinfarktuje :) Pripadne ked ta bude von volat, ze nemozes, lebo ides na rande akurat vtedy.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Takto mi popisoval chat s bývalkou aj kamoš. Ona sa s ním rozišla a po asi mesiaci mu len tak medzi rečou napísala, že našla pre ňu spriaznenú dušu - chlapa, s ktorým momentálne bohužiaľ nemôže byť. Kamoš to zobral asi štýlom, že "whatever", rob si, čo chceš.

No asi pred 2 týždňami bola tá jeho ex v klube a videla tam kamošovho brata, ktorý v ten večer odišiel domov s jej spolubývajúcou. Tá neprišla domov ani na ďalší deň poobede, tak tá kamošova ex mu písala, že kde je spolubývajúca, lebo ju videla včera odchádzať domov s kamošovým bratom. Kamoš jej odpísal, že netuší, kde je, lebo nespal doma. A ona sa hneď začala zaujímať o to, kde to teda spal, na čo jej kamoš napísal, že u frajerky. No a tá ex na to hneď spustila lavínu správ typu, že ako môže byť taký bezcitný, že to nie je pravá láska a našiel si ju len ako náhradu a pod. No ja som sa na takomto ženskom zmýšľaní musel len smiať, ako mi to kamoš vykladal. Asi v ňom chcela vzbudiť závisť, žiarlivosť a asi chcela, aby sa za ňou doplazil a prosil ju na kolenách, nech sa k nemu vráti, ale očividne jej to nevyšlo :D

Kamoš ju samozrejme poslal s tými kecmi dpč :smt006
Filip87
Medium Star
Medium Star

Ešte by som chcel počuť názor qwertyho a Bindov. :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

K comu ti je tak potrebny ich nazor? Qwerty, ten zensky ideal, ktory chce mat kazda zena a on by mal najradsej pat zien naraz, co cakas od neho? Alebo od Binda, od chlapca co posiela fotky z Badoo zien sem do fora, ze ktora sa mu paci, ktora sa paci nam, s ktorou ma ist von, pritom si myslim, ze ziadny jeho vztah netrval viac ako pol roka a osobne si myslim, ze nema viac ako mozno 23 rokov, ci?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Filip87 napísal:Ešte by som chcel počuť názor qwertyho a Bindov. :)
Citas qwertyho prispevky za posledny mesiac-dva? Podla mna by niektori tu pritomni ludia nemali problem za noc nakodit program, ktory by na zaklade klucovych slov a fraz, vyflusol nejaku qwertyho hlasku na tuto temu. :mrgreen: Pravdepodobne ti napise nieco v style, ze ci nie si nahodou buzna, ked si poslal do certa nazhavenu byvalku a pripravil sa o sancu zasunut. :D
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

test napísal:...
Ale no... :lol: Trošku si sa sekol v tých tvojich odhadoch. Jediné, čo si trafil je ten vek a najdlhší vzťah som mal 38 dní :D .

A teraz vážne, odchodené mám toho celkom dosť na svoj vek si myslím, 4 polročné vzťahy, jeden ročný a jeden dvojročný, to si myslím, že je celkom solídny základ na to, aby som mohol vyjadriť svoj názor na veci, čo sa týkajú vzťahov. Druhá vec je, že k tejto situácií nemám moc čo dodať, pretože:
Soviet napísal:Zbytocne je to tak ci tak :) Ty sa posun dalej a ona nech si trieska hlavu teraz..
Pilifo napísal:...ale navrhujem sa na ňu vysrať a už s ňou nikam nechodiť.
p4ra napísal:Lebo zeny uz su raz take.Aj by srali, aj by stali, aj sa boja. Po lopate a v skratke povedane.
a
guess.whoo napísal:presne tak vyser sa na nu...plenty fish in the sea
to povedali viac než jasne a musím s nimi len a len súhlasiť :) .
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:|

Takze asi nejako tak. Inu nema, ze ? takze radsej bude doma lestit bambus sam, nez hopsnut na nazhavenu byvalu?

Kebyze chlap ziadnu inu nema, a byvala sa sama nuka, preco sa s nou nevyspat? On nech hovori dalej ze s nou nechodi a hlada inu, a byvala nech si rozprava co chce. Ak sa uz rozisli, a je to na tuty ze sa rozisli, tak ani nejaka obcasna tr*kacka to neda dokopy....

:) Popri tom kludne moze najst novu čaju na vztah, s byvalou sa vyspi kolko? dva-trikrat? lepsie ako s klincom do oka, a byvalu potom nech kopne do riti. --- ale preco lestit bambus sam, ak nemusi, nechapem.
Filip87
Medium Star
Medium Star

A potom aby som ju mal zase v hlave? :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

preco ?
ja ti nehovorim aby si s nou chodil do kina, divadla, na plavaren, na hrady, zamky, wellness, diskoteky, chaty, dovolenky..... (ako vo vztahu)

Ja ti pisem ze ju mas poriadne vojet, ked si nezadany a ona chce trtkacku. :wink: co JU ma taku dobru ze ked sadne na teba tak sa ti dostane do hlavy? ale neblbni, mas dost rokov na to aby si to vedel odizolovat. Uznavam, su zenske ktore sa chlapovi tak zavrtaju do hlavy ze sa myslienkami na nich nezbavi nikdy, ale to predsa nie je tvoj pripad.

Mas v zivote jasno, ides dalej, rozchod mas uspesne za sebou, primarne hladas novu priatelku, niekoho na spolocnu cestu zivotom za stastim, romantika, sex, laska, rodina, byvanie a bla bla bla. ..... ale dovtedy ked byvala chce sex, tak ju vytr*kaj tak paraaadne, ako sa len da. a nic viac,

nepustaj si ju do hlavy, pusti si ju na vtaka.

:psssst: ty neides uz znova do vztahu, ty pripamrne hladas novu zensku, to ze sa ti nehce lestit bambus samemu, a moze polestit byvala je len bonus nie ? ved ti moze byt jedno co si ona mysli, ze ta znova ziska, ser na to. Myslienky ze sa date znova dokopy ? ser na to. Opakuj si v hlave. co je primarna uloha? ---- toto :arrow: :arrow: :arrow: Mas v zivote jasno, ides dalej, rozchod mas uspesne za sebou, primarne hladas novu priatelku, niekoho na spolocnu cestu zivotom za stastim, romantika, sex, laska, rodina, byvanie a bla bla bla. ..... a bodka. drzis sa toho. toto ma byt v tvojej hlave. Ale nechapem preco by popri hlavnej myslienke nemohla polestit bambusa byvala, ked SAMA CHCE ? ... sak ked chce ta pohoda, ne ? Ona ked si z toho vyvodi ze bude laska, ta nech si vyvodzuje co chce , ty hladas novu zensku, neriesis.

na jaku rit budes cosi robit sam (anča dlanovka), ked mas na to ludi, co to s radostou spravia za teba, hm ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neviem, ci je dnes divna konstelacia hviezd (je zamracene vonku cely den), ale neuveritelne sa stava skutocnostou a ja suhlasim s tym pripadom nadomnou.

Ona si to chce rozdat, nechce ist do neistoty (aj z hladiska bezpecnosti), tak proste ide za tebou. Ak je to v tvojej hlave vyjasnene a vies, ze s nou nechces byt, tak zasukat si mozes. Ale budem si protirecit teraz, kedze ja som ten typ, ktory s byvalymi nechce mat uz nic - ani sex. Nie preto, ze by som to nezvladol ja alebo ona (ci chces, ci nechces, emocie tam budu), ale proste mi to pride, ze ked s niekym raz skoncim, tak som s nim skoncil. Na druhu stranu som nepovedal, ze uz nikdy s ex (mozno po rokoch, lebo to sa mi stalo), ale ked je to cerstve, tak nie. Ale zase to som ja. Kazdy z nas je iny.
Napísať odpoveď