Rozdelenie iso
Rozdelenie iso
Je nejaký software na rozdelenie iso súboru? Alebo niečo čo mi z toho čo je v ňom vytvorí iné už rozdelené iso? Musím totiž externé HDD hodiť do FAT32 keďže set-top box nepodporuje NTFS ale mám na ňom pár vecí nad 4GB. Je niečo s čím to rozdelím?
Re: Rozdelenie iso
ISOje bez nejakej ochrany, proste ako ked hodis do archivu s nulovou kompresiou subory. Spakuj (podel) ich cez RAR na 1GB casti. Alebo to podel cez Total Commander.
To som chcel spraviť ale HDD mám nad 20GB uvolnené málokedy (z 320) a buď by som zaplnil zbytočne miesto na tom externom alebo na disku kde by som nič nenainštaloval
.
EDIT: Tak pár som našiel na CD-2-DVD, dúfam že tam nájdem návody na všetko.... ale aj tak to tuším nebude pod 4GB.
EDIT: Tak pár som našiel na CD-2-DVD, dúfam že tam nájdem návody na všetko.... ale aj tak to tuším nebude pod 4GB.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
povedzme ze 8gb iso mozes rozdelit pomocou Alcohol 120% na 4gb a 4gb...mozes aj na mensie
Skúsil som aj Alcohol aj PowerIso ale ani jeden nerozdelil tak že by som dostal iso súbory, vždy to len skomprimovalo a rozdelilo, ale iso to nebolo.
cez poweriso ked to spravis dobre tak ti to musi spravit ako iso
Ok, čo presne mám spraviť? Mne to dáva nejaké .daa.