Kedy sa však dočkáme všetkých vylepšení vo finálnej forme? Tak to je zatiaľ iba vo hviezdach. Prvé testovacie verzie by sa mali objaviť v prvom polroku 2008. Samozrejme Service Pack 3 nemá takú veľkú prioritu ako SP1 pre Vistu či Windows Server 2008. Pravdepodobné je aj to, že Microsoft úmyselne predlžuje vydanie SP3, aby sa zvýšil predaj Visty.
http://www.inet.sk/clanok/5222/windows-xp-service-pack-3-do-detailov
Masaker napísal:ok diki moc... dpc.. .som sa osral.. musim zohnat normalnu dvojku.... diki za info.. pre istotu to nejdem instalovat..
ok neni zac....ono ak si mal pri otm volaky txt a mas tam vypisane volake zmeny tak to az take zle nemusi byt a aspon by si vedel ci je to volaky tranformance pack alebo service pack.....ked uz tak si racaj zozen win uz z sp2 a malo by byt vsetko ok
jj na toto som zabudol takze RC = Release Candidate, presnejsie to znamena ze je mozne to uz pouzivat, ale nie je to finalna verzia...takze ak je tam take nieco je to mozne pouzit ale na vlastne riziko
Hulkm napísal:jj na toto som zabudol takze RC = Release Candidate, presnejsie to znamena ze je mozne to uz pouzivat, ale nie je to finalna verzia...takze ak je tam take nieco je to mozne pouzit ale na vlastne riziko