Rozdiely v tom istom fonte

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Rozdiely v tom istom fonte

Príspevok od používateľa nestik »

Mam problem s fontom Tahoma. Ked som ho pouzival vo windowse xp, vyzeral inak ako teraz na viste. Chcel by som aby mi vyzeral aj na viste rovnako ako na xp, da sa to alebo v com je vlastne problem ? Skusal som aj tahomu z xp skopirovat do fontov visty ale stale to je ine. Viz screeny, na prvom je tahoma z xp, na druhom tahoma visty. Oba by mali byt uz bold.
Prílohy
tahoma1.png
tahoma1.png (3.59 KiB) 306 zobrazení
tahoma2.png
tahoma2.png (3.21 KiB) 306 zobrazení
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozdiely v tom istom fonte

Príspevok od používateľa Grim »

...lebo Vista používa vyhladzovanie písiem...ak chceš aby vyzerala rovnako, treba si vypnúť vyhladzovanie v nastaveniach ale potom ti vypne vyhladzovanie všetkých písiem a bude to vyzerať hrozne...ak sa to vypnúť vôbec dá, ale mám taký pocit že áno...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozdiely v tom istom fonte

Príspevok od používateľa nestik »

Grim-Reaperka napísal:...lebo Vista používa vyhladzovanie písiem...ak chceš aby vyzerala rovnako, treba si vypnúť vyhladzovanie v nastaveniach ale potom ti vypne vyhladzovanie všetkých písiem a bude to vyzerať hrozne...ak sa to vypnúť vôbec dá, ale mám taký pocit že áno...
Diky, prave som to vypol. Je to skarede, to je fakt ale potrebujem si na tom len nieco odkontrolovat a potom dam spat.
Napísať odpoveď